FIXXXER Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Zna4i Kato si pusna winamp-a da si slu6am muzika i sled tova pusna nqkoe prilojenie (IE,Opera i drugi takiva) zvuka po4va da mi nasi4a i vla4i Preinstalirah audio draiverite smenih codecite no ni6to ne stava. Daite savet 10x. Vsa6tnost problema e ne samo sas winamp-a a izob6to sas zvuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Най-често проблема се крие в хардуерните прекъсвания. Т.е. има конфликти, за които драйверите не са готови да се справят, или не са написани да се справят, т.е. стари са, пробвай по-нова версия на драйверите, или премести звуковата си карта на друг PCI слот в компютъра си, това в повечето случаи оправя проблема. Добре би било да кажеш все пак повече инфо за звука, дъното, ОС-а си и т.н. Аз съм имал проблеми с вградения звука на дъното ми преди, които така и не можах да разреша, докато не преинсталирах Виндовса (имах и други проблеми тогава), и тогава работи добре, макар че не го ползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted September 22, 2005 Author Share Posted September 22, 2005 Dunoto mi e Matsonic MS9077C+ sas vgradeno audio OS-a e WinXP SP2 ta toq problem iznikna sled reinstal na Win-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijo99 Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 това трябва да проблем, който ти е свързан с грешка при инсталираното на драйверите на звука когато си си ги инсталирал. виж най добре за по нова версия в нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.