Jump to content
BulForum.com

Opel Corsa A 1.0 карбуратор

Recommended Posts

Опел Корса А (от старите - не знам точно коя година е, ще видя), 4 цил. - 993 кубика е, с 4 скорости, 3 врати, черна на цвят, много запазена, със светъл салон. Върви много добре и гори много малко - около 6,5л/100км градско и под 5л/100км извън. Не съм я карал много де, ама я бива! Няма грам гнило, защото беше на един приятел тенекеджия и след зимата е изкърпена и пребоядисана цялата!

Има някакви "екстри" - оригиналните спицови лети джанти на Опел 13", аларма и КАСКО, централно, халогени и трети стоп, спортен волан (и оригиналния) хубав касетофон Blaupunkt с код, на шейна е (свети червено или зелено и много други екстри), 2 чисто нови елипси Boschmann (на 2 седмици) и 2 пищялки "някакви си"... Свири доволно добре. Всичко необходимо по колата е сменено, чисто нови предни дискове и накладки, задни накладки и силиндри!

ЗАБРАВИХ ДА КАЖА - 4 чисто нови свещи NGK, хубави английски силиконови кабели (нови), чукче - ново, ремък на генератора, масло, въздушен филтър, може и друго да съм сменял, ама не помня... Абе всичко необходимо е направено - наливаш бензин и караш!

Като спре да вали ще я измия и ще я снимам!

ЦЕНА: 1750лв. с музиката и 1600лв. без музиката.

При интерес на ЛС.

P.S. Според мен е перфектна кола за начинаещ шофьор, за жена, за градско каране или просто за зимна кола, ако не искате да си хабите хубавата!

Ето снимки отвътре, а отвън - като изсъхне времето да я измия:

IMG1.JPG

IMG2.JPG

IMG3.JPG

IMG4.JPG

IMG5.JPG

IMG6.JPG

IMG7.JPG

Сега видях в талона и по номер на рамата - 1985г. е.

Километри - неизвестни - тя е с малък километраж (не е милионен, на 99,999км се нулира), в момента показва 00285км.

Немислимо малко коне е, не ме занимавай с глупости! Колата ще се продаде, ти не бери дерт и не си търкай клавиатурата :wacko:

Да имам, днес ги правих, малко по-късно вечерта ще ги кача, че са на апарата на един приятел. Наистина много е запазена! ;)

пориятел,за корса '85-та да и искаш 1750 лв е просто немислимо. ;)

пс-колко магаренца беше тая корса с 1.0 двигател,интересувам се по принцип

Обаждаш се неподготвен колата си струва парите.Аз съм я виждал много е запазена което си личи и от снимките.Ако имах пари щях да я купя.Действаите бързо да не съжалявате после като я купят.

Автомобилчето е продадено за 1700лв., благодаря на всички компетенти и разбирачи, дето даваха акъл :hump: :laughing1: :bgrin: :lol: :D :P Да си карат таратайките със здраве още 10г. поне! :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...