Jump to content
BulForum.com

Need най новата версия на DirectX 9

Clark Kent

Recommended Posts

Аз требваше да вкарам малко едит ама нали съм тъп забраих :lol: значи цялата хава е че като сваля новата версия откъдето и да е не ще да я инсталва и също на още един пич праи същия проблем мойта карта е GForce 5200 а неговата е ATI Radion 9550GE и и на двамата не ще да я инсталва дърпам съм откъде ли те и от сайта на Microsoft ама пак не ще та да питам дал някой знае какъм е проблема :confused

Абе пич, потърси малко, сто пъти е обяснявано, че това е резултат от ранни бета версии на сървиз паковете на Майкрософт, които много хора инсталират без да подозират какви бели ще си навлекат.

Най-вероятно става дума за бъгава версия на SP2 на Windows XP.

Пробвай с програма като DirectX Eradicator да деинсталираш текущата си версия, и после инсталирай най-новата - 9.0c

Абе пич, потърси малко, сто пъти е обяснявано, че това е резултат от ранни бета версии на сървиз паковете на Майкрософт, които много хора инсталират без да подозират какви бели ще си навлекат.

Най-вероятно става дума за бъгава версия на SP2 на Windows XP.

Пробвай с програма като DirectX Eradicator да деинсталираш текущата си версия, и после инсталирай най-новата - 9.0c

Благодаря пич ще пробвам да видя кво ще стане и после ще обада 10x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...