LaN Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Пф, не знам как е в другите части на града,но в Кючука близо до Марса вода пак няма Спряла през ноща,никой нищо не казва защо и докога,наоколо няма екипи на ВИК-то - разходих се бая наоколо да поогледам.Предният път - и бая дъждове паднаха ,и Марица преля, хайде нали - разбираемо е горе-длу,ама сега : нито дъждовете в Пловдив дето паднаха са като предният път,нито реката е преляла ..... При вас как е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 В кършиака вода има, но вчера пред автогарата имаше педя вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 В този форум става все по-забавно. Сигурно защото вече започна даскалото и хората започват малко по малко да откачат. И преди някой да ти напомни че това не е форум на ВИК и ЕК нямат нищо общо с водата, да кажа че аз съм си в Кичука и вода си имам. И дори сме доста близо. Аз съм до втора градска болница. Явно си е около вас проблема. Може да се е спукала тръба някъде около вас (не в Камбоджа или Швейцария, тука е малко по просто ). Огледай се за странно големи гьолове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Абе аз отдавна съм завършил и средно и висше,как да ти кажа ...... Едва ли съм почнал да изкрейзвам щото почнало даскало Тоя форум няма нищо общо и с Глобул, Мтел и редица други фирми за които се пише,обсъжда и така нататък,но това не е пречка.Раздела е "Общи" ако си пропуснал да го прочетеш случайно,тоест името надявам се ти говори само за себе си,ако не : прати ми ПМ че си със слабо развити умствени способности и ще ти разясня всичко.Недей раздава мозък когато на теб самият явно ти липсва. Не те знам къде точно си около Марса,но съм питал всички съседи наоколо ,обиколох с колата бая голям район -вода няма,нито аварийни екипи.Пуснал съм темата за да разбера дали наистина е само в района проблема или не,но това не ти дава право да се правиш на многознайко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Аха. Еми като съм тъп и луд не ми обръщай внимание. Ама поне не използвай клишета и не ги смесвай, че става мазало. Как хем ръся мозък, хем съм със слабо развити умствени способности...(а, тука май намерих думи против 2. forum rules) Ти как смяташ. Няма ли някаква разлика между "Пак аварий с водата ! Докога !" и " Отново аванта, този път от БТК". Така като помисли човек на първото заглавие, ще реши че тук влиза и съпорта на ВиК. Не те знам къде точно си около Марса,но съм питал всички съседи наоколо ,обиколох с колата бая голям район -вода няма,нито аварийни екипи. <{POST_SNAPBACK}> Точно де. Комшиите разбира се че няма да имат. И май четеш през ред. Казах, че съм до втора градска болница, а не до марса. По-точно, пресечката на Пере тошев с Въстанически. Явно аварията си е около вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 I pri nas ima avaria ! taka 4e ne e problema samo pri nego ! a az jiveia na pe6tersko do teta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Абе остави го тоя breacneck. Умника си редактирал поста и после дрънка простотий до шия.Омръзнало ми е от тъпи копелета като него (да ме извиняват останалите за изразите ама от подобни простаци трудно се сдържам ). Абсолютно тъпо парче седнало пред копмютъра на техните. Явно не му е хрумнало изобщо той да чете докрая постовете на другите,камо ли да дава нещо смислено .Простотий от общ характер всеки олигофрен като него може да мрънка. Както и да е, затворете темата моля. @breacneck : следващият път като решиш да пишеш нещо : гледай да е смислено и да има нещо общо с началната тема (независимо дали на тебе ти изнася или не ),не да ми пишеш глупости дето нямат място.Глупостите ти от общ характер нямат място ,поне не и в тема която съм пуснал аз.За 1 година си написал толкова постове че си станал "депутат",а дано предишните ти мнения са си заслужавали да ги чете човек ,а не като ти види ника и да преминава на следващият ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 LaN, не се трепете с брейкнек за глупости. Той май имаше предвид, че като нямаш вода, не питаш първо форума защо е така, а се обаждаш на справки, дават ти телефона на дежурните support-аджии във Водоснабдяване и Канализация и те ти отговарят защо нямаш вода, кога ще се оправи проблемът и т.н. Виж аз какво намерих: ВиК ЕООД - ПЛОВДИВ Град Пловдив Адрес 4000 Пловдив, ул.Шести Септември 250 Телефон (032) 632 828 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 LaN, не се трепете с брейкнек за глупости. Той май имаше предвид, че като нямаш вода, не питаш първо форума защо е така, а се обаждаш на справки, дават ти телефона на дежурните support-аджии във Водоснабдяване и Канализация и те ти отговарят защо нямаш вода, кога ще се оправи проблемът и т.н. Виж аз какво намерих: <{POST_SNAPBACK}> да де,аз май малко прекалих,но се дразня понякога от глупостите на другите.Абе да ти кажа,знам им телефона ,първата ми работа като станах и открих проблема беше да си го поискам от "справки" ,но до преди 1 час и половина никой не го вдигна.Предположих че пак е нещо голямо,затова пуснах темата - да разбера само в квартала ли е проблемът,някой дали има повече инфо,да знам дали отново да правя запаси с вода за дни и така нататък, но явно някой не се усещат за какво става въпрос и ми дрънкат небивалици. Едит: моля затоворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Все пак поне мисля че един човек ме е разбрал какво съм искал да кажа, за разлика от други които не са си направили труда да помислят. Та понеже явно сигурно много си ме обичал и уважавал преди и сега съм ти разбил детското в теб, за това така да ме споменаваш на всеки твой пост. Само не разбрах аз къде по-точно съм те обидил. Ако трябва да почнем с обидите няма проблем, аз съм много добър в това. А и не виждам в кой пост по-точно не съм говорил по темата. Може би ще ми помогнеш, понеже се смяташ за много умен. Но понеже виждам, че наистина си тъп. Ако забележиш поста съм си го редактирал много преди да постнеш следващия твой. Смятам че познаваш времето. Плюс това компютъра съм си го купил лично аз със мои пари в кеш и то доста добър бих казал. Дори и да не вярваш, и интернета си плащам сам. А тази титла "Дървен философ" много ти отива. Моля ти се, не я сменяй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 ще ми делнахте поста бре или боли като казвам истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.