pamporov Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Търся РС със ориентировъчни параметри Дъно комплект с ЦПУ - около500-1000 Мхц или над 1 Гхц, за предпочитане е пентиум, но може и селерон или атлон РАМ-128-256 Мб СДР или ДДР ХДД- над 15-20, но може и без ХДД без Видео и Звукова карта, но ако има на дъното няма да ги отрежа я Може и без кутия и захранване Монитор 17", но може и без него И накрая някакво СД за 5 лева давайте предложенията тук или на РМ. Може да предлагате отделни компоненти а може и цели конфигурации! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 ebahti opisanieto ..pi4 ...ti znae6 li kvo iskash ? mai ne ? moje tva moje i da e ne tva moje i drugo .....hahahaha ama e qko de Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Погледни това : http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=34794&hl= имам и цд ром за 5 лева и за 2,50 ...последното не 4ете и монитор 17" с южно изложение не е на последен етаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.