Snake0ne Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 ако някой се интересува.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Ценичка нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted September 20, 2005 Author Share Posted September 20, 2005 50 лефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 kolko kanala,vata,oma?vaji li o6te obqvata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Тоя усилвател за каде е? За кола или за домашни условия,колко вата е,на колко ома работи,колко канала е.Дай малко повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted September 20, 2005 Author Share Posted September 20, 2005 усилвателя е домашен стерео 2х25W .Интересното е че не пише съпротивление никаде но мисля че е 4ома.Ако ще ви помогне руски е .Обявата е днескаш важи още.Има muting и load на руски -20dB и +6dB Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Понеже имам същия вкъщи и ми харесва как свири,та затова се поинтересувах,но цената не ми допада. Мощността му е 2x25 при 4 ома и 2x15 при 8 ома.Понеже е руски,братята руснаци са го подплатили със солидно количество алуминий,силициева стомана и медна тел(за неразбралите радиаторите са му доста масивни за мощността му,а трансформатора му е сигурно 6 кила ). Ако някои се интересува от нещо друго да пита.Имам всички схеми и документации. Айде със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 цената може да се коментира тва не е проблем.Кажи ти какво число ще ти хареса като цена ???Тва беше първата цифра която ми хрумна...А и не мисля че е мн лоша цената.Постоянно обикалям оказиони да ти кажа виждал сам го тоя същия на цена от 70 лева но както и да е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 i az imah takav usilvatel i go bqh zel prdi godina ot okazion v trakiq za 40lv kade si gi gledal tiq 70lv nz i go prodadoh v data.bg foruma predi 2 meseca za 25 lv pove4e nadali mojesh da mu zemesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 в едно оказионче в кичука.Тогава от там си бях взел VIK и го мернах не съм сигурен 60 или 70 го видях но наистина ми се видяха доста.Абе стига да ма мераклии след оглед цената както вече писах по нагоре може да бъде коментирана.Но незнам за 50 лева какво по добро може да се намери?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hou001se Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 ami po princip za 50 lv nishto ne moje da si namerish a i 2x25 si e dovolno stiga kolonite da sa huvavi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 какво да ти кажа колоните за сега са ми 40 респром клати ги доста стабилно но за пълна мощ не може да става думи.За колони в тея граници е напълно достатъчен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.