second.life.syndrome Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 да снимате ей!! за сажаление няма да мога да дойда... затова поне снимки да гледам... приятно прекарване на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 След около час и нещо ще си домъкна кутията...*Goddammit I hate genetics* Ехе ти щом само кутията ще си донасяш си лесна ми ние тука където целите PC-та сме домъкнали Има място елате повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Оххх наспах се най-накрая Айде сия да кажете кви бяха ония камери дет ни снимаха (ще го излъчват ли ? Защото доста сериозни бяха техниките им и едва ли са некви туко така) .... А някви снимки ще качите ли ? Вчера толкова много снимахте , а още няма и 1 снимка Искам отново да вида и на снимка кутията на MADJACK ... беше брутална Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 как е шоуто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 как е шоуто Лудница е супер яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Ai veche da pusnete snimkite da gi vida..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Ai veche da pusnete snimkite da gi vida..... малка част от снимките: http://lp.zloba.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Тамън се пребирам от артито и искам да кажа че според мен беше супер наиграхме се като хората насмяхме се като хората напълнихме очите(тоя път имаше много зверски испълнения откъм модинг ) пък и DJите си свършуха работата и си пасна всичко навсичкото отгоре и залата беше много уюутна и топла...само дето не се пушеше вътре ама все пакперфектни неща няма чакам с нетърпение снимките и особенно снимките на кутията която спечели модинга!! (е тва уби всичко детско в мене!!! вече почвамда се чуда как и аз да зглоба нещо такова ама си знам че няма голям шанс ) и наистина мого бих искал да вида снимки на оная клавиатура ако я има на тъмно снимана особенно ще е супер(които бяха там знаят за коя клавиатура става вапрос )........Само едно нещо мноооооого ме разочерова още от първото лан парти живея с мисалта че на тая томбола ще ми се падне я неонче я вентилатор дето свети та да вкарам и аз малко светлина в тая кутия(не ме питайте защо още несъм си купил ) и кво става.......на последните 3 партита ме истеглят или 1 или 2........първия път спечелих оригинален Халф!!!....2 път такова дето се слагат дисковете в него(ся немога да се сета точно кво беше несъм спал 48 и повече часа и немисла рационално и ся кво...истеглиха ме 1 и топка от ПЕС5 дейба голям съм карък.......пък си виках и връзки да вкарам.......Uplifter нали ми е колега та виках да гвори тама с организаторите и да каже че иска като хонорар дето пуска един вентилатор....ама той честен човек вика несме се разбирали за такива неща аз пускам по желание и пак си останах без вентилатор та айде другия път ако може да ми дадете един вентилатор за редовно присъствие(то вече като гледам сме обичайните заподозряни винаги,в смисал не се виждат много нови лица по тея партита и предполагам че всички заслужаваме поне по едно вентилаторче)) ама ще съм мноооооооого благодарен ии всъщност имам по-добра идея ако ме истеглат пак 1-2 просто да ме върнете пак във купа та да ме друпнете по-назад че то невинаги е хубаво да си първия истеглен или пък може да дадете първо вентилаторите па псле останалото абе има варианти ще измислим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Дам само беше кофти, че викаха стойте не си ходете ще има томбола... ще спечелите нещо и ние седим и чакаме томболата 5човека цяла нощ седяхме само за тая томбола вместо да се прибираме да спим и накрая много яки хави спечелихме от всичките 5 човека спечелихме една игра и едно топ4е с химикал Включително на единия от приятелите му изгоря дъното екстра се получи поне му дадоха химикалче Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Агхххххх Аз пък съм бил спечелил вентилатор с диоди Обаче си тръгнах и не останох до томболата И сия кво няма си го получа Както и моя приятел спечели и оригинална игра ние бяхме 16 и 17 номер Еееее много исках фан-че .... дайте още снимки де ..... толкова много хора са разкарваха и снимаха и накрая само 1 човек качи 20-30 снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 щото всички спят можеби аз станах само да хапна след 8часа сън и ся продължавам айде лека Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 утре ще ги кача снимките. Мноо яки хави има. Малко сме зле откъм качеството ама има и добри. Спи ми сеееее. Ееее баси как ме е яд за Йовчев с кутията с водното охлаждане и мазните преливащи цветове. Трябваше да вземе няква награда за модинг и клока му беше як майна. Просто от уважение към него и за труда дето го е хвърлил по направата за всичко по компютъра си едно голямо ЕВАЛА. За мен той беше най-добрия почти всичко с подръчни материали и супер изработка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Агхххххх Аз пък съм бил спечелил вентилатор с диоди Обаче си тръгнах и не останох до томболата И сия кво няма си го получа Както и моя приятел спечели и оригинална игра ние бяхме 16 и 17 номер Еееее много исках фан-че .... дайте още снимки де ..... толкова много хора са разкарваха и снимаха и накрая само 1 човек качи 20-30 снимки Не беше толкова сложно да идеш по някое време вечерта да спиш малко и после да се върнеш.Аз така и направих и ми беше супер.Пък като са те изтеглили неможе да пазят наградите щото аджеба теб те няма и после спечелилите да не си потърсят наградите.Ще има после ей на организаторите си взеха наградите.Така че след като те е нямало някой друг печели това е дереджето.И аз искам фанче или неонка ама спечелих играта Супербайк от 2001 година дето иска цели 266 мегахерца Така че какво да се прави.Пък и не само на твоя приятел му изгърмя дъното.Спомни си Веселия който с Гудо и от моя страна кат наблюдател се мъчихме да подкараме машината му докато разберем че му е изпаткало дъното. П.П.Честито на Лори затва че грабна най-голямата награда на Мега ЛАН Парти 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Lan Party-то беше мн лудо! 3 дена луд купон. Имаше мн яки кутии, малко live-моддинг , игри в мрежа , яка музика... Нямаше грешка просто. Сега само чакаме само снимките ^^ btw за какво се говореше по време на лекционната част, че я изтървах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 П.П.Честито на Лори затва че грабна най-голямата награда на Мега ЛАН Парти 2005 Ква награда взе???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Общо снимките са около 7000... На този линк съм качил една малка част от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Общо снимките са около 7000... На този линк съм качил една малка част от тях. Незнам защо но немога да отворя архива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 И аз не мога....кфо стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 само гледайте като тръгнете да дърпате да не ги дърпате с флашгета че нали знаете....мултипъл конекшънс се банват от сайта и няма да можете да влизате във сайта май половин час беше или 1...непомна Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Vyprosa e zashto nemoje da se otvori archive-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpLifTeR Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Луда работа беше парти-то :allien Супер много се изкефих на всичко.Запознах се с много нови и супер готини хора с които се надявам занапред да поддържаме връзка,абе изобщо много яко си прекарах... Другия път обаче няма да правя грешката да не спя 3 дена защото в неделя сутринта бях яко зомбиран и някои моменти ми се губят,blackout Чакам с нетърпение следващото такова събиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 само гледайте като тръгнете да дърпате да не ги дърпате с флашгета че нали знаете....мултипъл конекшънс се банват от сайта и няма да можете да влизате във сайта май половин час беше или 1...непомна хех , незнам що , ама аз ги свалих с flashget-а , хах , то си има настройки бе човек, оправяш си ги и няма да те банват. Но все пак немога да отворя ахивите с WinRar-а. Май има някав проблем в тях , а . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 Направих архива на отделни части за ваше улеснение, но явно е било за затруднение. Сега го направих един цял RAR файл - http://play.evrocom.net/dl/incoming/+shado...arty%202005.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 сичко беше супер яко. Кога пак ще има Раздавахте 1 химикали.Имат Черно ,Син ,Червен Цвят - ясно, ами белия ? то бялото пише ли изобщо ? Или е като се правим че пишем да не си хабим мастилото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.