Jump to content
BulForum.com

Отново аванта, този път от БТК

diabolik

Recommended Posts

Българите говорят помежду си без цена за минута в цялата страна през празничните дни. БТК обяви промоция по случай Денят на независимостта на Република България

http://www.btc.bg/bg/news_details.php?id=121

Надали ще има толкова разговори, колкото на м-тел, но сигурно пак ще се разговорят хората :lol:

Така и не разбрах, само за една минута или попринцип за един телефонен разговор :confused

Това си е пълна подигравка. Ми нали преди беше така. А пък и у нас така или иначе никой не говори по телефона...

" За всеки селищен разговор през този период абонатите спестяват 1,5 стотинки"

Като ги спестя тези 1,5 стотинки ще се чудя за какво по-напред да ги похарча.

Доста е тъпо това наистина. Плюс това си се заплаща началната такса от 11 стотинки. Те тях ако не махант каква е файдата. А у нас както сме и на друга тарифа, (с 3 лева месечна такса) не разбрах нищо. Първо трябва да си изговорим евтините разговори и след това да се възползваме от авантата ли? Да да. Найш кога ше стане. Промоцията на БТК им е пълна шитня и боза. Нищо не можеш да им разбереш какво искат да кажат. Плюс това се и стискат пинтийте. :sick

ЕDIT:

Разговорите без цена за минута разговор няма да са валидни само за клиентите на БТК, избрали Икономичния и Ограничения абонаментен план. Тези пакети съдържат лимитиран брой съпътстващи услуги и ограничени възможности за потребление.
Аха. Еми аз пък къде съм тръгнал да се бутам. :)

С една дума "Ликувайте българи,че ви напомняме за старите години,когато телефона беше почти без пари"  :angry:

Струва ми се глпаво това. Факт е, че от когато БТК стана частна собственост има голямо развирие , дори и в полза на клиента. Преди закупуването спомняш ли си да е имало всякакви тарифни планове, безплатни градски разговори и намалени междуградски разговори?

Струва ми се глпаво това. Факт е, че от когато БТК стана частна собственост има голямо развирие , дори и в полза на клиента. Преди закупуването спомняш ли си да е имало всякакви тарифни планове, безплатни градски разговори и намалени междуградски разговори?

Качеството не се е променило изобщо, за сметка на цените. Като се обадя от кичука до тракия например е невъзможно да проведа разговор заради качеството.

Не,не си спомням.Ама си спомням друго-9ст. и си говориш колкото ти душа сака.Преди сметките за телефон у нас не надвишаваха 35 лв. ,а сега всеки месец получавам новите красиви брошурки с реклами за тарифни планове,безплатни градски разговори и намалени междуградски разговори и под тях сметката,която вече 4 месец не е падала под 55 лв.Да живее монополиста БТК и да се развива.

Направо,да вземат да се разберат-всеки ден от седемицата по един от операторите е фрий :wacko:

По Коледа предполагам ще има доста изненади. А и дотогава ще има Вивател. Конкуренцията е хубаво нещо :D

4 дни промоция е доста незначителна оферта. Доколкото разбирам, за всеки 10 минути градски разговори се спестява по 1.50лв. За междуградските е повече вероятно. Остават си само 11-те стотинки такса за всеки разговор. И досега се плащаше само таксата след 21 часа и през почивните дни, така че промоцията е доста смешна фактически, ако аз не бъркам нещо. :wacko:

и ти на това казваш развитие? хайде сега ми посочи един квартал в който да са осигурени нови телефонни постове. или поне едно населено място където да има разширение на централа? или да се е появила нова услуга освен ADSL (която си е от предишен инвестиционен проект)? или е оправила някоя линия с влошени параметри в Тракия например?

вярвай ми бизнеса на БТК го наблюдавам отблизо и новите собственици не са вложили и една стотинка извън изграждането на мобилната мрежа, а тя как е изграждана по-добре да не ти обяснявам. показателно е че половин година след монтажа на всички базови станции те все още не могат да работят синхронно и да се координират с другите оператори в страната.

По Коледа предполагам ще има доста изненади. А и дотогава ще има Вивател. Конкуренцията е хубаво нещо :D

4 дни промоция е доста незначителна оферта. Доколкото разбирам, за всеки 10 минути градски разговори се спестява по 1.50лв. За междуградските е повече вероятно. Остават си само 11-те стотинки такса за всеки разговор. И досега се плащаше само таксата след 21 часа и през почивните дни, така че промоцията е доста смешна фактически, ако аз не бъркам нещо. :wacko:

не бъркаш и промоцията наистина е смешна. прави се заради големия отлив на клиенти от стационарните телефонни услуги, но не е достатъчна, поради което безсмислена.

Вивател щеше да има на 12-ти април. после на 7ми Юли. после на първия учебен ден. сега за Коледа ли са го обявили? интересно дали ще им отнемат лиценза тъй като не са спазили договора и половин година след подписването на договора, аз като живеещ на плануваните 12% от територията на България все още нямам достъп до услугите им. до края на годината пък трябваше да са над 25%. до 18 месеца - 70%. това бяха минималните условия на лицензния договор, който бе сключен без търг и на безценица.

а можехме да си имаме Дойче Телеком. или Аустриа Мобайл (които после за утешение си купиха Мтел). Или Ориндж. Или който и да е свестен доставчик на мобилни услуги.

Заебете ВиваТел - каквито закъсненията - такива и услугите.

БТК са галфони - да, факт! Все още сме на аналогов дуплекс - в центъра на Пловдив.

Но за намалението - май по 11 стотинки са и междуградските разговори!

Писна ми от думата "промоция". Навсякъде "промоции" - много селско :).

Много модерно стана.

Еее щом е така дайте да си включим ДАЙЛЪП модемите :) :) авантичка.

А сега съвсем сериозно по повод темата за тези скъперници от БТК. Чудя се защо толкова малко хора използват OPENPHONE, толкова по- евтино и по- удобно се провеждат разговори в БГ и чужбина, мисля, че трябва да използваме алтернативите, че малко да се съпикясат монополистите :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...