diabolik Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Българите говорят помежду си без цена за минута в цялата страна през празничните дни. БТК обяви промоция по случай Денят на независимостта на Република България http://www.btc.bg/bg/news_details.php?id=121 Надали ще има толкова разговори, колкото на м-тел, но сигурно пак ще се разговорят хората Така и не разбрах, само за една минута или попринцип за един телефонен разговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 ееее, само 1 минута ли ве! Нямат срам! <{POST_SNAPBACK}> ква минута? Говори се 1 импулс, независимо колко време Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Това си е пълна подигравка. Ми нали преди беше така. А пък и у нас така или иначе никой не говори по телефона... " За всеки селищен разговор през този период абонатите спестяват 1,5 стотинки" Като ги спестя тези 1,5 стотинки ще се чудя за какво по-напред да ги похарча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Доста е тъпо това наистина. Плюс това си се заплаща началната такса от 11 стотинки. Те тях ако не махант каква е файдата. А у нас както сме и на друга тарифа, (с 3 лева месечна такса) не разбрах нищо. Първо трябва да си изговорим евтините разговори и след това да се възползваме от авантата ли? Да да. Найш кога ше стане. Промоцията на БТК им е пълна шитня и боза. Нищо не можеш да им разбереш какво искат да кажат. Плюс това се и стискат пинтийте. ЕDIT: Разговорите без цена за минута разговор няма да са валидни само за клиентите на БТК, избрали Икономичния и Ограничения абонаментен план. Тези пакети съдържат лимитиран брой съпътстващи услуги и ограничени възможности за потребление.Аха. Еми аз пък къде съм тръгнал да се бутам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 С една дума "Ликувайте българи,че ви напомняме за старите години,когато телефона беше почти без пари" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Ъ.Гавра с трупове Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 С една дума "Ликувайте българи,че ви напомняме за старите години,когато телефона беше почти без пари" <{POST_SNAPBACK}> Струва ми се глпаво това. Факт е, че от когато БТК стана частна собственост има голямо развирие , дори и в полза на клиента. Преди закупуването спомняш ли си да е имало всякакви тарифни планове, безплатни градски разговори и намалени междуградски разговори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Струва ми се глпаво това. Факт е, че от когато БТК стана частна собственост има голямо развирие , дори и в полза на клиента. Преди закупуването спомняш ли си да е имало всякакви тарифни планове, безплатни градски разговори и намалени междуградски разговори? <{POST_SNAPBACK}> Качеството не се е променило изобщо, за сметка на цените. Като се обадя от кичука до тракия например е невъзможно да проведа разговор заради качеството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Ай стига . Т'ва взе да зарибява, сега остават само глобул Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Струва ми се глпаво това. Факт е, че от когато БТК стана частна собственост има голямо развирие , дори и в полза на клиента. Преди закупуването спомняш ли си да е имало всякакви тарифни планове, безплатни градски разговори и намалени междуградски разговори? Не,не си спомням.Ама си спомням друго-9ст. и си говориш колкото ти душа сака.Преди сметките за телефон у нас не надвишаваха 35 лв. ,а сега всеки месец получавам новите красиви брошурки с реклами за тарифни планове,безплатни градски разговори и намалени междуградски разговори и под тях сметката,която вече 4 месец не е падала под 55 лв.Да живее монополиста БТК и да се развива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Ай стига . Т'ва взе да зарибява, сега остават само глобул <{POST_SNAPBACK}> Направо,да вземат да се разберат-всеки ден от седемицата по един от операторите е фрий Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Направо,да вземат да се разберат-всеки ден от седемицата по един от операторите е фрий <{POST_SNAPBACK}> По Коледа предполагам ще има доста изненади. А и дотогава ще има Вивател. Конкуренцията е хубаво нещо 4 дни промоция е доста незначителна оферта. Доколкото разбирам, за всеки 10 минути градски разговори се спестява по 1.50лв. За междуградските е повече вероятно. Остават си само 11-те стотинки такса за всеки разговор. И досега се плащаше само таксата след 21 часа и през почивните дни, така че промоцията е доста смешна фактически, ако аз не бъркам нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Струва ми се глпаво това. Факт е, че от когато БТК стана частна собственост има голямо развирие , дори и в полза на клиента. Преди закупуването спомняш ли си да е имало всякакви тарифни планове, безплатни градски разговори и намалени междуградски разговори? <{POST_SNAPBACK}> и ти на това казваш развитие? хайде сега ми посочи един квартал в който да са осигурени нови телефонни постове. или поне едно населено място където да има разширение на централа? или да се е появила нова услуга освен ADSL (която си е от предишен инвестиционен проект)? или е оправила някоя линия с влошени параметри в Тракия например? вярвай ми бизнеса на БТК го наблюдавам отблизо и новите собственици не са вложили и една стотинка извън изграждането на мобилната мрежа, а тя как е изграждана по-добре да не ти обяснявам. показателно е че половин година след монтажа на всички базови станции те все още не могат да работят синхронно и да се координират с другите оператори в страната. По Коледа предполагам ще има доста изненади. А и дотогава ще има Вивател. Конкуренцията е хубаво нещо 4 дни промоция е доста незначителна оферта. Доколкото разбирам, за всеки 10 минути градски разговори се спестява по 1.50лв. За междуградските е повече вероятно. Остават си само 11-те стотинки такса за всеки разговор. И досега се плащаше само таксата след 21 часа и през почивните дни, така че промоцията е доста смешна фактически, ако аз не бъркам нещо. <{POST_SNAPBACK}> не бъркаш и промоцията наистина е смешна. прави се заради големия отлив на клиенти от стационарните телефонни услуги, но не е достатъчна, поради което безсмислена. Вивател щеше да има на 12-ти април. после на 7ми Юли. после на първия учебен ден. сега за Коледа ли са го обявили? интересно дали ще им отнемат лиценза тъй като не са спазили договора и половин година след подписването на договора, аз като живеещ на плануваните 12% от територията на България все още нямам достъп до услугите им. до края на годината пък трябваше да са над 25%. до 18 месеца - 70%. това бяха минималните условия на лицензния договор, който бе сключен без търг и на безценица. а можехме да си имаме Дойче Телеком. или Аустриа Мобайл (които после за утешение си купиха Мтел). Или Ориндж. Или който и да е свестен доставчик на мобилни услуги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Заебете ВиваТел - каквито закъсненията - такива и услугите. БТК са галфони - да, факт! Все още сме на аналогов дуплекс - в центъра на Пловдив. Но за намалението - май по 11 стотинки са и междуградските разговори! Писна ми от думата "промоция". Навсякъде "промоции" - много селско . Много модерно стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Еее щом е така дайте да си включим ДАЙЛЪП модемите авантичка. А сега съвсем сериозно по повод темата за тези скъперници от БТК. Чудя се защо толкова малко хора използват OPENPHONE, толкова по- евтино и по- удобно се провеждат разговори в БГ и чужбина, мисля, че трябва да използваме алтернативите, че малко да се съпикясат монополистите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.