Dark Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 Samo pri men li igrata trygwa bez zwuk? Swalih ja ot warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 Samo pri men li igrata trygwa bez zwuk? mai samo na teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 mersi, strashno mi pomogna sled dwa pyti swaljane i 4 pyti preinstalacija Rri instalirane mi dawa greshka wyw fail sounds.map Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 С риск да прозбуча страшно тъпо, може ли някой да ми каже CD-Key (Production Key) за това Halo, щото аз не съм го свалял от тука и на моя диск нищо няма. Търсих, търсих тука *.nfo, ама такова няма, поне не и в FTP-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 hmm...proveri v http://serials.ws tam moje da go ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 Не ти трябва CD Key, просто напиши квото ти дойде наум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 Бах мааму! Е само за това не се бях сетил! Мерси много Runner, спасяваш ме. AGENT_ORANGE, наистина си прав, тан имаше CDKey, ама то се оказва че не трябвало. Мерси все пак де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted October 14, 2003 Share Posted October 14, 2003 Ако някой може да ми помогне, не мога да се вържа към server-а на Halo. Казаха ми да си го update-вам, направих го. Взех оня 1.2 patch от тук и пак ми дава проблем. Дава ми "Network connection lost" веднага щом му дам да се свързва. Някой да знае какво му е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 14, 2003 Share Posted October 14, 2003 Pri men davashe taka kato se opitvah da se vurja kum play.evrocom.net, no polse opitah s IPto 217.10.240.67 i stana, dano i pri teb da stane za da ti prusna g*za i na teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted October 14, 2003 Share Posted October 14, 2003 Не, не става. Този шът ми показва "Loading *** map" (***=някакъв) и после "Network connection lost". Не знам за какво става така. Уж update, уж адрес, пук не става. И много ме е яд. Мерси все пак де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckKiller Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Iskam da popitam za addon-a na halo znachi kachih halo slojih patch 1.04 sled tva v info-to kam addon-a pishe che bil cracknat da ne iska original cdkye no mi kazva che cdkye-a koito sam vavel e nevaliden niakoi da kaje kak da se installne tozi addon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.