Jump to content
BulForum.com

Halo Combat Evolved

user

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

mi kvo da vi kaja - sled 3 godini o4akvane - isleh 4e 6te e po dobra

Za sega (3ta misiq - tazi s jipa) - igrata e meko kazano posredstvena - i ek6ana kuca , i upravlenieto kuca i grafikata ne e koi znae kvo ( a btw - na moq Athlon XP 2200+ , Gforce4ti4200 128 ram , 512 md ddr , Baracuda HDD - igrata si varvi mn dobre na 800x600 vsi4ko high) , kato cqlo ako ne be6e imeto moje6e i da ne mine s tolkova 6um igrata

SAmo sa nadqvam po natatuk ne6tata da zadobreqt

Ina4e siujet i idei biva - ama tupi izvunzemni i sinia kruv ot tqh - blahh :sick

Щото е нямало подобни и разнообразни игри като нея за X-Box. И на мен ми се струва много посредствена, очаквах много повече. А и как да играя игра правена преди 3 години и косур на 800х600, тва е направо смешно. Айдее...

Щото е нямало подобни и разнообразни игри като нея за X-Box. И на мен ми се струва много посредствена, очаквах много повече. А и как да играя игра правена преди 3 години и косур на 800х600, тва е направо смешно. Айдее...

Mi prosto horata nesi var6at rabotata kakto trqbva :)).Az na taq igra sam se naigral otdavna opravqite se :wub:

Sled 7 chasa dnes moga da kaja, che Halo... prosto si struvashe chakaneto. Strashna igra :)

Vqrvi na Athlon 1700+, 256RAM i GeForceFX 5200 (overclocked) pochti snosno sqs slednite nastroyki:

800x600x100Hz bez FSAA i AF i sqs opciya -use11

Na koyto ne mu vqrvi dobre da si prochete help file i da probva -useff opciyata i

V rezhim DirectX 9 :) Halo prosto ne vqrvi na GeForce, kolkoto i da se napqvate ;) Ot poslednite prikazki na Gabe Newell izliza, che GeForce ne e DirectX 9.0 capable, makar da e compatible.

Gore dolu mozhete da si pravite izvod, kolko shte vi vqrvi na GeForce Half-life 2 ;)

basi neveroqtnata igra !!! tova e ne6to .... ne6to.... prosto nqmam dumi! ot mnogo vreme ne bqh se razcepval na nqkoq igra v prodyljenie na 12h.

Zingam neznam kakvo ima6 protiv GF FX5200 6toto sys

Athlon 2500+ GeForce FX 5200 (bez overclock) i 256 DDR ram

si vyrvi neveroqtno sys si4ko na MAX i 1024x768x85Hz bez da zabavq kydeto i da e osven na edno nivo kydeto e malko po prostorno tam ve4e leko se use6ta.

Taka igrata niama takava no ostava edin problem Microsoft;)))) t.e Dori i v lan ne moje da se igrae bes niakuv smislen cd-key taka ako niakoi nameri generator ili neshto ot roda da go sloji nezabavno zashtoto gustoto v igrata e imenno multi-to!!! Igral sum ia na X-box beshe razmazvashto... a za tuka niama da govora;PPP

UFff kvo mi govorite za neveroqtna igra be - SUPER SKUKA E !!!!!

I jipa sa dviji se edno ne dokosva zemqta - orujiqta vse edni i su6ti , SKu4NI NIVA !!!!!! Nai malkoto tva v izvunzemniq korab deto spasqva6 kapitana predstavlqva 2 fragmenta navurzani 30 puti

SKu4na sistema - varvi6 - strelq6 4ekpoint itaka do otkat

SKu4ni vragove - v predstavata mi za ek6an ne vliza da strelqm po tikvopodobni glavi koito kre6tat "there he IS " NA ANGLLISKI !! Nal isa izvunzemni da mu eba maikata . Samo nevidimite stalkeri sa gotni , i pi4ovete s 6titovete - ama vsi4ko drugo mi namirisva na nqkvi detski geroi4enca za deca pod 10 godini

o6te kvo sku4no - SIUJET !! Izvunzemnite si govorat na angl , kapitana suepr lud genii im azbral tainite i sa nau4i da upravlqva kosm. korab dokato e zad re6etkite . V glavata si imam komp-4e haker4e koeto hakva vsi4ko izvunzemno i O GOSPOD I!!! kakva iznenada - Halo sa okaza edno golqmo orujie . Estestveno generala razbira vsi4ko tova ot perfektniq angl. na izvunzemnite :evil

BE si ebe maiakta - po golqmo razo4arovanie ot dulgoo4akvana igra ne bqh izpitval ot Daikatana nasam

Pak daikata po q biva6e - pone v drevnostta ima6e nqkva trupka - mi tuka kvo - Bebe6ki , monotonen , sku4en komiks se edno giraq

Molq vi sa stegnete sa - sq samo sledvate tupite reviews na saitovete za igri na koito tva im e raotaa - da napraat qko reklama na bezmozu4nata igra

UFff kvo mi govorite za neveroqtna igra be - SUPER SKUKA E !!!!!

Stramno do sq ot teq hora koito az poznavam pitah kolko 4asa sa igrali na Halo minimuma be6e 10 4asa non-stop ne vijdam na teb kvo ti e sku4noto.Da nebi CS da e po interesna :D

Prasko ti si neveroqten malumnik... prosto toku 6to pokaza na vsi4ki kolko si zadrysten vav tazi sfera... pyrvo ako si q prevyrtql to togava 6te6e da znae6 kolko oryjiq ima (az ne sym q prevyrtal no v MP vidqh dosta. a da ne govorim za prevoznite sredstva koito pravqt igrata o6te po interesna. ave vyob6te ti kvo si igral ve ???? dai mi samo edin primer na po qka igra. i btw..... orpedeleno igrata nqma da ti interesna na "Easy" taka 4e probvai na po trudnoto i moje bi 6te vidi6 za kakyv ek6yn stava vypros

Sonic - mi zarazliak moje bi ot tvoite hora az ne sam konsumator i po pove4e ot 4as/4as i 30 min na taq igra ne smeq da igraq 6toto sa zatupqva (puk i nqmam vreme :wir )

NeZnam - mamin zlatin

NE MI PUKA kvo si vidql v multiplayer OK ?!

Az znam kvo sam vidql za ve4e pone 10-ina 4assa v igrata - 2-3 izvunzemni patlaka ( s koito ne vijdam smisul da sa igrae osven da gi izpolzva6 v edna zona sled tva si vzima6 avtomatkata i ti4a6 kam sledva6toto mele ) i 2 orujia za marinkata (patla4o ne go broq - otdelen vapros 4e za ko mi e avtomat ako imah dostatu4no patroni za patla4o )

A da ne govorim kolko sa bezsmilseni i tupite orujiica - Ako ima6e pove4e kur6umi za snaiper4o (z00m-a ima tejkata duma ) nqma6e izob6to da sa haba - s plazmenite granadki (ot koito ot vrag padat po dve) vragovete mrat dokato sa useta , a i snaiper4o ebe oneq s 6titovete za normativ

3to - za truidnost ne znam ti moje bi na kakuv sa pravi6 no ek6an4eta igraq ot 97-ma na sam i v momenta igraq na Legendary (ili kakto be6e poslednata trudnost ) - i mi sa e nalaglo samo 2-3 puti da loadvam posledniq 4ekpoint 6toto e imalo nqkvi iznenadi ( nevidim stalker v gurba :D ) - igrata e elementarna - a da ne govorim ako si na jipa kolko e elementarna - vsi4ko vliza pod gumite . KOeto ne - pod Nesvur6va6tite plasma granades ili snaiper4o ( v kraen slu4ai moje i da pribegna do tupiq avtomat na koito range-a mu e do guza mi )

Osven tova zarazlika ot teb hans az sam dal dovodi - iska6 li da pereferaziram kvo si kazal "uuu ti si tup wee -- az taq igra ma kefi mnou - ti 6to kazva6 4e e glupava - suepr tup si "

Znam 4e e trudno da si v puberteta ama are ne si go izlivai varhu men vav forum-a ok ?!

Nakratko gore sma poso4il za kvi nedorazumenia prosto stava v taq igra (Da ne govora za glupsotite s izvunzemnite govore6ti na angl i kak na na6iq mu stovarvat reinforcements nasred alien mother ship )

Aiiideee - sledva6tiq - i toq put sa opitaite da dadete ne6to konstruktivno a ne da mi nalivate 4e sam tup . Malko filosofia ne ste li u4ili da sa uvajavame (Marks Sheler - Li4nost - li4nostta na vseki e bezkraina , n0 vsqka bezkrainost e razli4na . Trqbav da uvajavame li4nostta na drugite )

Prasko ok....

1vo sorry 4e sym te obidil... prav neka sega ti dam nekvi konkretni primer4eta...

govori6 za jipa ... ami vsi4ko bilo pod gumite. li4no na men mi se vidq dobro upravlenieto i ne e tolkoz lesno da gytne6 nqkoq gad poradi fakta 4e ne spirat da ska4at kato se zapyti6 kym tqh... a pyk na po nataty4nite misii te obstrelvat s tankove ala bala i tam sas jip po4ti ne vyrvi.

Kolkoto do oryjiqta gledam qvno ne si stignal mnogo... za6toto az vidqh gorelki po natatyk, pu6ki, izvynzemnite imat o6te pone 3 nevi oryjiq... a pyk da ne govorim kakvi gotini vozila ima.... samoleti tankove ave vyob6te ima golqmo raznoobrazie...a pyk ako na tem ti se struva lesno t'va si e drugo az ne kazvam 4e e trudna no v nikakyv slu4ai ne e lesna. ti do kyde stigna na taz igra 4e tolkoz malko si vidql(sydeiki ot dumite ti) ?

prav si 4ove4e - men ako edna igra ne ma grabne o6te v na4aloto ... sled tva 6a q pluq dokato ne q prevurtq

ina4e ma radva fakta 4e natatuk 6a ima tank4eta isamolet4eta :D - belkim malko sa opravi gameplay-a

tva za trudnostta po princip nqma6e da e zle da q vdignat , ama to s dne6noto AI na igrite vsi4kite sa elementarni (kato izkliu4im ako ima scriptirani situacii , v koito trqbva da umre6 purvo za da razbere6 kak da produlji6 natatuk :P )

Taka ili ian4e 6te q doizigraq , no za sega v tozi na4alen etap sam meko kazano razo4arovan

Puk i o6te v purviq si post bqh obqsnil 4e sam pruvrarjeni kna ek6an v stil Blood i SOF - brutalen - tezi tuk uj nadhitrqni s gadinite ne sa mi po vkusa (to te i edni gadiniii :D )

Abe da puskat server eurocoma i sa pucame 6toto vidqh 4e ima qki rejimi v multi (otdelen vapros kak 6a ni vurvi haha )

qvno si srodna du6a prasko 6toto az samo tova igraq i tova sym po4nal...

Blood1 i 2, doom (vsi4ko koeto moje da se igrae, a pyk neka ne govorim kolko mi Half-Life papkata (po4ti 10GB bez gnusniq CS) A kolkoto do MP-to neznam dali 6te stane t'va ne6to 6toto iska cd-key mama mu mrysna :( kogato probvah MP-to da vidq za kakvo stava vypros napravo 6tqh da pripadna super gotino 6te stane ako se syberem 10-20 4oveka - edni sas samoleti drugi - tankove i jipove ave vaob6te takyv action 6te staneee..... :)

Prasko,

vtora igra kato Blood 1 nyama. :woot Tova za mene e nay-dobriyat shooter praven nyakoga. Blood 2 e totalna boza. Sram za Blood 1.

Nay mrazya v igrite grqmnesh dva pqti i vsichki hvqrchat na parcheta. Izobshto ne e interesno. Az obicham trupovete da si sedyat kqdeto sa padnali i da se prqskat na parcheta kato gi strelyam s raketi a ne kato gi grqmna 3x s pistolet.

Nyama li da vzeme nyakoy da prenapravi Blood 1 s moderen engine,no da zapazi gameplaya?

Obache bungie sa poprekalili 4x da preigravam edno i sqshto nivo. Edin pqt napred, posled nazad, posle napred i posle nazad. :) Tova obache shte e pqrviyat shooter deto shte go prevqrtya celiya do kray may ;) Obshto vzeto vsichko ostanalo dori Half-life (bez Blood) me nervi oshte po sredata i minavam v God mode za da razgledam, kakvi gluposti s izmislili, sled koeto go izhvqrlyam okonchatelno, a na vremeto se stremyah de shto po-izvestna igra izleze da ya sqbiram i probvam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...