Jump to content
BulForum.com

Купувам Едо Рам

Recommended Posts

72pin или 168пин? За какво дъно? Има различни видове, и аз имам различни видове, но за повечето нямам дъно на което да ги тествам. Ако искаш пиши на ПМ, дай тел за връзка да се разберем и заповядай в офиса с дъно и процесор. Бучим рама, ако тръгне тестваме и се пазарим за цената.

72pin или 168пин? За какво дъно? Има различни видове, и аз имам различни видове, но за повечето нямам дъно на което да ги тествам. Ако искаш пиши на ПМ, дай тел за връзка да се разберем и заповядай в офиса с дъно и процесор. Бучим рама, ако тръгне тестваме и се пазарим за цената.

Zida 5STX-J98 (Ver. 1.01) това ми е дъното нз колко пина е едото ако някой знае с точност да пише

Дъното ти работи и с двата вида памети. Според документацията поддържа и 168 пинова SDRAM, така че нямаш проблеми с паметта. Ако искаш пиши на ПМ да се разберем, за да не си правя реклама в твоя пост :D

Нямам против ако дойдеш до офиса с дъното да ти го подкарам с 64 или 128MB RAM.

2 x 16Mb EDO 72pin. 8lv.

имаш ЛС

Дъното ти работи и с двата вида памети. Според документацията поддържа и 168 пинова SDRAM, така че нямаш проблеми с паметта. Ако искаш пиши на ПМ да се разберем, за да не си правя реклама в твоя пост :D

Нямам против ако дойдеш до офиса с дъното да ти го подкарам с 64 или 128MB RAM.

Да знам че мога и СДРам сега е с 2х32МБ но имам и 2ЕДО слота и искам да го напъхам :)

имаш ЛС

Да знам че мога и СДРам сега е с 2х32МБ но имам и 2ЕДО слота и искам да го напъхам :)

Съжалявам, че ще ти охладя ентусиазма, но ако си погледнеш книжката на дъното (можеш лесно да си я намериш в нета на PDF), там изрично си пише, че дъното не може да работи с двата вида памет едновременно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...