DELUXe Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 няма значение колко мб само да са 2 броя и да са на добра цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 2X4mb cena:2x4lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 72pin или 168пин? За какво дъно? Има различни видове, и аз имам различни видове, но за повечето нямам дъно на което да ги тествам. Ако искаш пиши на ПМ, дай тел за връзка да се разберем и заповядай в офиса с дъно и процесор. Бучим рама, ако тръгне тестваме и се пазарим за цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 20, 2005 Author Share Posted September 20, 2005 72pin или 168пин? За какво дъно? Има различни видове, и аз имам различни видове, но за повечето нямам дъно на което да ги тествам. Ако искаш пиши на ПМ, дай тел за връзка да се разберем и заповядай в офиса с дъно и процесор. Бучим рама, ако тръгне тестваме и се пазарим за цената. <{POST_SNAPBACK}> Zida 5STX-J98 (Ver. 1.01) това ми е дъното нз колко пина е едото ако някой знае с точност да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakie Chan Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 няма значение колко мб само да са 2 броя и да са на добра цена <{POST_SNAPBACK}> 2 x 16Mb EDO 72pin. 8lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Дъното ти работи и с двата вида памети. Според документацията поддържа и 168 пинова SDRAM, така че нямаш проблеми с паметта. Ако искаш пиши на ПМ да се разберем, за да не си правя реклама в твоя пост Нямам против ако дойдеш до офиса с дъното да ти го подкарам с 64 или 128MB RAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 2 x 16Mb EDO 72pin. 8lv. <{POST_SNAPBACK}> имаш ЛС Дъното ти работи и с двата вида памети. Според документацията поддържа и 168 пинова SDRAM, така че нямаш проблеми с паметта. Ако искаш пиши на ПМ да се разберем, за да не си правя реклама в твоя пост Нямам против ако дойдеш до офиса с дъното да ти го подкарам с 64 или 128MB RAM. <{POST_SNAPBACK}> Да знам че мога и СДРам сега е с 2х32МБ но имам и 2ЕДО слота и искам да го напъхам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 имаш ЛСДа знам че мога и СДРам сега е с 2х32МБ но имам и 2ЕДО слота и искам да го напъхам <{POST_SNAPBACK}> Съжалявам, че ще ти охладя ентусиазма, но ако си погледнеш книжката на дъното (можеш лесно да си я намериш в нета на PDF), там изрично си пише, че дъното не може да работи с двата вида памет едновременно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 eee fuck много исках да сложа повечко рам ем квото е моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.