lil_stenly Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 imah corrupt fael ama prosto mu dadoh delete i se iztri oba4e teq 600mb det mi gi zaema6e si ostanaha zaeti i sq kak da si gi vurna. p.s. harda mi e 20gb i sam za 600mb neiskam tupi vuprosi ot sorta za 600mb li si Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Сигурно имаш Нортън за антивирусна. Провери си кошчето което е на десктопа. Обикновенно там ги слага всички файлове, независимо че са деинсталирани или изтрити. Също така ако имаш неро, с него може да провериш в C:/Recycled ама мисля че няма да ти е нужно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 пусни си скандиск, ако не помогне пробвай да дефрагментираш. Ако и това не помогне пусни дефрага на милениум... или със старт-ъп дискета влез в дос и пусни scandisk (освен ако не си с ntfs). Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Просто спри System Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Е, систем рестор си освобождава мястото което той е заделял, а lil_stenly говори за файл който вече е бил изтрил. Почти съм сигурен че си е инсталирал нортън и това е от него. А дефрагментацията не мисля, че ще помогне в случая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Провери си следните папки: C:\Windows\temp C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Temp като за USERNAME - името, с което е Logon компютъра триеш съдържанието и отиваш в C:\Windows и гледаш за папки, в които се съдържа $ и имената са им в син надпис.Това обикновенно са остатъци от инсталиран Service Pack или инсталирани Update.Спокойно може да ги изтриеш.Друго , също така , което може да направиш е да си спреш System Restore, както са те посъветвали по нагоре.След, като го спреш иди на C: устройство - > Properties - > Disk CleanUP - > Слагаш отметки навсякъде и даваш ОК.После от същото Disk CleanUp избираш More Options -> Отиваш в частта System Restore и натискаш CleanUP. Aко след това не се поизчисти си провери инсталираните програми и кое и къде си свалял Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 22, 2005 Author Share Posted September 22, 2005 s win xp sp2 integ sum i nqmam: norton (kuvto i da e) sys restore - spqh go o6te pri purvoto zadeistvane na win-a i v temp nqma ni6to (6toto si go prazna seki put) zna4i- Svalqm si az film. Brat mi go puska da vidi dali e hubavo ka4estvo i subtitrite dali sa BG. i go spira. Sled tova na sutrinta az go puskam i mi dava corrupt file.(tozi problem go imah predi i za tva si mahnah XP-to.Na predi6noto xp koito film pusna za 2 ri put i mi be6e corrupt ).Sled tova az vidqh faila i toi si be6e s normalniq razmer 687mb.... i go iztrih.i vidqh 4e mqstoto na compa mi lipsvat to4no tezi MB-ti seedno ne sum go iztril.NO sletova (sled 30 min nqkude) poglejdam v papkata i gledam 4e filma si e tam samo4e s razmer 0 mb i pak go iztrih.ama ne6te6e da mi osvobodi mqsto i sq toq fael go nqma na comp-a mi ama mqstoto si e zaeto. porazrovih se v foruma i otkrih kak moga da si opravq toq problem s corrupt failovete . Delete line - HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Classes/CLSID/{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}/InProcServer32. i gotovo ve4e nqmam corrupt failove i si gledam filmi ama onova mqsto si mi ostana zaeto are kajete kvo stava tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Не разбрах, проверил ли си си кошчето. Ако не си го изтрил перманентно файла, значи е там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Не разбрах, проверил ли си си кошчето. Ако не си го изтрил перманентно файла, значи е там. Колкото и да ти е чудно, случва се понякога, че няма никакъв друг виновник за невъзстановяването на свободното пространство, освен самия Уиндоус И на мен ми се е случвало, макар и само 1-2 пъти преди години, без никакви нортъни, а аз рисайкъл бина винаги го държа изключен (само един път съм се опарвал от това), изтривам файл, но мястото не се възстановява. Единия път мисля, че след ден-два Уиндоуса загря и освободи мястото, не съм правил нищо, другия път не знам, май форматирах дяла, добре че отдавна не ползвам системния дял за user-истории.. Т.е. нито скандискове, нито каквито и туулове не помогнаха да си върна мястото. Но от години не ми се е случвало това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.