THE STORM Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Трябва ми програма със, която да мога да си програмирам клавиши. Имам предвид примерно да настроя така че като натисна един клавиш веднага след това да се изпълняват функцийте на още четири клавиша все едно съм ги натиснал по отделно един след друг или направо заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsirakov Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 МЪРЗЕЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 uICE Download + crack За Divice избери Keyboard. Стига да имаш въображение можеш да измислиш какви ли не операции да се извършват с натискането само на един клавиш. По принцип програмата е за програмиране на дистанционното към тунера, но става и за клавиатурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 20, 2005 Author Share Posted September 20, 2005 Не си ме разбрал правилно. Прогрмата не ми трябва, за да с натискане на един клавиш да се включва нещо. Трябва ми да симулира нещата така, че все едно съм натиснал няколко клавиша последователно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Я пробвай тази - не само, че записва макроси от клавиатурата, но ако искаш може да прибавиш и движения с мишката. Само трябва да си намериш серийния в асталавистата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Мъчих се ама нещо нищо не мога да направя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Пробвай Macro Express. Можеш да правиш макроси, които се изпълняват, и можеш да правиш много неща. Макросите се пишат по един от 2-3 възможни начина, единия е Scripting Editor, в който не ти трябва да знаеш дори програмиране, поредните команди ги правиш чрез избор, визуално, доста е удобно. Избираш ново макро, да се активира чрез Hotkey, избираш хоткея, после в скриптинг едитора, ако например искаш да се максимизира текущия прозорец чрез Alt+Space|X (вместо чрез мишката), правиш следните команди: Alt Down Texttype: [interwal] Alt Up Texttype: X Можеш да го дръпнеш от мен в DC++, обаче версия 3.4b, че 3.5d нещо не работи серийния номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 На мен пък ми трябва програма с която да сменя функцията на даден клавиш-например като натисна левия алт да е все едно съм натиснал Win клавиша.Дано съм се изразил правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.