Jump to content
BulForum.com

Star Wars Empire At War

NightKiller

Recommended Posts

Играта може да се подкара и по друг начин. Трябва да си свалите SecuROM Loader от сайта на DAEMON Tools. Само посочвате .exe-то и играта тръгва. Недостатъкът е, че всеки път трябва да се прави това.

Баси ненормалната игра... :wir

Фен съм попринцип на Star Wars вселаната и всичко свързано с нея,ама тоя път LucasArts са надминали себе си! :woot

Невероятна игра...Star Wars,все пак... :)

Не че много разбирам, но защо графиката ми се струва дървена особено в movies режима.Игри от преди 3-4 години са къде по детайлни.Енджина ли им куца.Все пак са бивши Westwood.Някой да има мнение.Гледах десетки скрийншотове, които изглеждат коренно различно.Всички опции са ми max.

Не че много разбирам, но защо графиката ми се струва дървена особено в movies режима.Игри от преди 3-4 години са къде по детайлни.Енджина ли им куца.Все пак са бивши Westwood.Някой да има мнение.Гледах десетки скрийншотове, които изглеждат коренно различно.Всички опции са ми max.

Виж сега, ако ти е слаба видео-картата дори на "мах" тя няма да може да възпроизведе повече ефекти, отколкото хардуерът и и позволява. Този "мах" е най-доброто, което можеш да получиш с твоята система, докато скрийншотовете сигурно са правени с по-добра :)

С АТI Radeon 9550 128mb карта съм и 64 битов процесор.Картата не е супер, но и не е слаба.Идеята ми е да не би да не съм забелязал някоя опция ама всичко прегледах мамка му.Между другото в един руски форум прочетох същите мнения но без няква яснота.Явно си е така.

Star Wars : Rebelion не съм сигурен коя година излезе. Тази игра е същата с доста подобрения. Там примерно нямаше наземни битки. Но още тогава играта си беше добра.

Абе аз ли се бъркам или това е единствената засега игра, която може да ти изтрие favourites във файърфокс? :D

И как по-точно изтрива фейвъритс на Firefox?

И как по-точно изтрива фейвъритс на Firefox?

Миии, не знам, сега като се замисля може и да не е било от нея, но се случи следното: във файърфокс има фаворити, пускам играта, играя 2-3 часа, спирам играта, всичко бъгва, излизам с ctrl alt del, отварям firefox и... няма фаворитиии :rolleyes: Нещо повече - и други неща като теми, разширения, история и т.н. липсваха, но те се появиха пак след като пуснах checkdisc на харда. Оттогава редовно си правя backup на фаворитите :) А и повечето от тези ги спасих, защото в IE още бяха същите...

• 9 months later...

Значи имам проблем за експанжана става въпрос който излена..нали като се инсталира после при стартирането има някаква защита и има едни програми секуриром ала бала ..ама нещо не става с тях или аз не правя нещо както трябва та ако можете дайте по един съвет. Благодаря.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...