Jump to content
BulForum.com

Star Wars Empire At War

NightKiller

Recommended Posts

Поредната игра все още разработвана по една от най-великите Филмови поредици Междузвезни Войни!С разлика от повечето игри правени по филма това е стратегия с чудесна графика и много добри елементи.Имате възможност да воювате както в космоса така и на планетите и да си правите собствена галактика така че да всеки път когато играете да не воювате в една и съща Галактика с едни и същи Плането...чудесно разнообразие а?Може да играете или с Злите сили на Дарк Вейдър или с Съпротивата и Джедайте...естествено има и неутрални народи!Засега няма много за играта едва 6 филмчета намерих и съм ги качил в Торент Сайта...гледайте ги и си кажете мнението...а да играта се очаква да излезе на 02/2006 година има време ама няма да усетите кога е минало...

Филмчета

• 3 months later...

Излезна демото на играта тежи 741 мегабайта и можете да си го свалите от арената....прочетете горния пост за да разберете за какво става дума в играта

• 4 weeks later...
LucasArts съобщиха, че Star Wars: Empire at War ще се гарира по рафтовете на всички специализирани магазини след броени часове (дори първият пач е вече факт). Тази стратегия в реално време е разработена от Petroglyph - гейм-студио, което се състои от бивши членове на небезизвестните Westwood, добили слава с работата си върху поредицата Command & Conquer.

Пиша си сам в темата ама се надявам сега след като играта е излезнала да й обърнете някакво внимание....

Споко пич I come to your rescue!!! По въпроса, играта още не съм я играл но я има качена в арената надявам се скоро да се качи и на тайванския сървар :P Но след като съм играл демото мога да кажа че никой SW фен няма да се чуства ощетен. Даже вече се разработват модове за Clone Wars. :punk

Аз не мога да си представя как е възможно да се направи стратегия в света на SW, където всичко е хаотично, да не говорим, че не съм фен и на C&C серията, така че е страшно малко вероятно да ми се хареса тази игра. В най-добрия случай ще бъде нещо като LotR: BfME - зарибявка докато не ти омръзне след няколко часа.

PS Абе като за начало не е много зле, ще се играе сигурно ден-два дори.

Току-що я играх мн яка :punk Както винаги Империята мачка сичко а пък Боба Фет смазва всичко наред! Дарт Вейдър сам може да помете 1 база на бунтовниците. Като това са само първи впечатления :love :love

Подкарва се много лесно с AntiSecuROM, посочваш ехе-то GameData и това е. Трябва да са изключени емулациите на деймъна.

А как се изключват емулациите на деймъна ????? :confused

fc4c-3d8-05f-d411-uk20

ima si nfo ;)

10x :D как съм изпуснал да го вида

а за emulation-ите в даемон-а даваш върху него с десен ботон на мишката после emulation и

аll option off

Ето какво намерих :

1ВО- сваляш играта

2РО- теглиш ето това =>>>> http://www.gameburnworld.com/Other/CureROMv1.3.0bEng.rar <<<<= като му дадеш десен бутон и куик даунлоуд ако си с опера или го свалиш с който и да е ефтипи клиент от рода на флашгет. НЕ ЦЪКАЙТЕ НА НЕГО И СЛЕД ТВА ДА КАЗВАТЕ ЧЕ ЛИНКЪТ НЕ РАБОТИ.

3ТО- разархивирате програмката която току що свалихте

4ТО- инсталирате я

5ТО- оттук вече ви остават два варианта

ВАРИАНТ НОМЕР 1:

В старт менюто (зеления бутон на който пише старт долу у лево на таскбара) търсите програмкат и срещу нея ще е появи едно CureROM LITE. Цъкате на него. То ви пита там нещо си и му давате ENABLE след което си стартирате играта от иконката на самата игра. Трябва да бъде маунтнат 1вия диск.

ВАРИАНТ НОМЕР 2: Това го направете в случай че предишното не е станало. Всъщтност може и да се окаже че това е необходимо за да с направи работата по другия вариант ама вие опитаите и по двата. Стартирате кюррома. След тва му давате CREATE NEW PROFILE след което намирате екзето на играта което ако сте инсталирали играта в папка Е или която и да е най вероятно ще се намира в подобна директория: E:\Games\EmpireAtWar\sweaw.exe. След тва давате некст и само некст докато не ви даде финиш и не ви се появи една нова иконка на деска наречена SWEAW. Сега трябва да маунтнете чвия диск на играта и да я стартирате от новата иконка. Чакате докато се стартира.

ПС: може да се наложи на иконките от рода SWEAW.EXE или самия лоунчър на играта да им дадете десен бутон след което Properties => Compatibility => Run this on compatibility mode for => Windows 2000

ОТГОВОРИ НА ТЪПИ ВЪПРОСИ:

=> Когато маунтвам диска ми забива компютъра???????????

Това е в резултат от бързото сваляне на играта. Свалени са някакво количество данни повече или по малко и затова става така. Решението е да дадете Manual Hash Check на даунлоуда в биткомета което ще рече Ръчха хаш Проверка. Така ще ви покаже че всъщност сте свалили 99.7 % от играта след което давате пак старт на даунлоуда и чакате да се досвали!!!!

=> Дава ми CRC ERROR при инсталацията!!!!!!!!!!!!!!!

Същото като по горе!!!!!!!!!!!!!!

=> В даунлоуд папката има някакви си фаилове и не мога да ги отворя с нищо. Със всичко налично опитах!!!!

Трябва ти даемън туулс или алкохол (програми емулиращи тоест пресъздаващи твърдите дискови устроиства)

Daemon Tools =>>> http://www.arenabg.com/details.php?id=23231

Alcohol 120% =>>> http://www.arenabg.com/details.php?id=19994

Съжалявам че обяснявах на бебешки език, но някои хора не разбират и трябва да им се обясни.

Абе да му таковам таковата вчера към 1 се заиграх ма се сблъсках с нещо дет не стоплих - в мисията трябва да освободиш някви затворници от совалки - хубос разпердушинвам импреския флот ма ум да ми зайде как се превземат совалките пише да ги стрелям с протоните торпеда ми сваля им щита и после кво ако прата героя ония с тая корвета ги гърми не ги превзема или нещо такова няква идея да му таковам таковата :)

Абе да му таковам таковата вчера към 1 се заиграх ма се сблъсках с нещо дет не стоплих - в мисията трябва да освободиш някви затворници от совалки - хубос разпердушинвам импреския флот ма ум да ми зайде как се превземат совалките пише да ги стрелям с протоните торпеда ми сваля им щита и после кво ако прата героя ония с тая корвета ги гърми не ги превзема или нещо такова няква идея да му таковам таковата :)

Те като ги стрелнеш със special-a на y-wing fighter-ите стават такива, че не могат да се стрелят по принцип и им се показва една синя стрелка отгоре. Пробвай пача (с ударение на първото "а") да качиш, може да е бъг и да се оправи, или другият вариант е да пуснеш героя да ходи малко зад тях, така че да мине през тях и да вземе заложниците. Иначе предполагам си разбрал кои са совалките: тези с по две крила отстрани и едно отгоре. При интрото камерата ги дава в едър план.

Оправих се оказа се че било с другия бутон се активирало специалното умение .... иначе май верно доста бъгчета има ;) , но иначе ства за губене на време и да си изпълня мечтата да размажа някой друг разрушител :)

П.С> някой има ли идея така както се пуска играта дали могат да се качват и патчове след 1.1 , гледам не се краква би трябвало да няма проблем или ?!

Чесно да ви кажа никога стратегия не ме е дразнела с сложнаста си но тя е изключение! Затова ме кефи!Според мен бая се "разлигавих ме" от типа направи голяма армия и ги смажи.Нали?

абе не е така осбенно в космическото мазало си е до управление на флота докато свикна и разбера кое как да гърмя и как а си пазя корабите и тнт голям зор ма ся е весело как гърмят тия разрушители кеф чак :)

Пробвах по всички начини описани до сега правя го на 100% и ми дава тая простотия с reqiured security module...и не става и не става с какво ли не пробвах Алкохол ДТ секурум 1.2 1.3 правих емулацията на секурум няколко пъти направих различни профили и неще и неще....някви идеи?

П.П.Не ми обръщайте внимание направих един рестарт и всичко е 6+ :D :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...