NightKiller Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Поредната игра все още разработвана по една от най-великите Филмови поредици Междузвезни Войни!С разлика от повечето игри правени по филма това е стратегия с чудесна графика и много добри елементи.Имате възможност да воювате както в космоса така и на планетите и да си правите собствена галактика така че да всеки път когато играете да не воювате в една и съща Галактика с едни и същи Плането...чудесно разнообразие а?Може да играете или с Злите сили на Дарк Вейдър или с Съпротивата и Джедайте...естествено има и неутрални народи!Засега няма много за играта едва 6 филмчета намерих и съм ги качил в Торент Сайта...гледайте ги и си кажете мнението...а да играта се очаква да излезе на 02/2006 година има време ама няма да усетите кога е минало... Филмчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Излезна демото на играта тежи 741 мегабайта и можете да си го свалите от арената....прочетете горния пост за да разберете за какво става дума в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 LucasArts съобщиха, че Star Wars: Empire at War ще се гарира по рафтовете на всички специализирани магазини след броени часове (дори първият пач е вече факт). Тази стратегия в реално време е разработена от Petroglyph - гейм-студио, което се състои от бивши членове на небезизвестните Westwood, добили слава с работата си върху поредицата Command & Conquer. Пиша си сам в темата ама се надявам сега след като играта е излезнала да й обърнете някакво внимание.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Споко пич I come to your rescue!!! По въпроса, играта още не съм я играл но я има качена в арената надявам се скоро да се качи и на тайванския сървар Но след като съм играл демото мога да кажа че никой SW фен няма да се чуства ощетен. Даже вече се разработват модове за Clone Wars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Аз не мога да си представя как е възможно да се направи стратегия в света на SW, където всичко е хаотично, да не говорим, че не съм фен и на C&C серията, така че е страшно малко вероятно да ми се хареса тази игра. В най-добрия случай ще бъде нещо като LotR: BfME - зарибявка докато не ти омръзне след няколко часа. PS Абе като за начало не е много зле, ще се играе сигурно ден-два дори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Току-що я играх мн яка Както винаги Империята мачка сичко а пък Боба Фет смазва всичко наред! Дарт Вейдър сам може да помете 1 база на бунтовниците. Като това са само първи впечатления Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Подкарва се много лесно с AntiSecuROM, посочваш ехе-то GameData и това е. Трябва да са изключени емулациите на деймъна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 ааа от къде намерихте cd-key я го дайте насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 ааа от къде намерихте cd-key я го дайте насам fc4c-3d8-05f-d411-uk20 ima si nfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Подкарва се много лесно с AntiSecuROM, посочваш ехе-то GameData и това е. Трябва да са изключени емулациите на деймъна. А как се изключват емулациите на деймъна ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 fc4c-3d8-05f-d411-uk20ima si nfo 10x как съм изпуснал да го вида а за emulation-ите в даемон-а даваш върху него с десен ботон на мишката после emulation и аll option off Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Аре обяснете по подробно как се пуска пробвах с CureRom, посочих exe-то и ми дава да вкарам оригиналния диск.pls help Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiLo_ Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 и аз имам проблем с пускането дава ми проблем с CureROM Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Ето какво намерих : 1ВО- сваляш играта 2РО- теглиш ето това =>>>> http://www.gameburnworld.com/Other/CureROMv1.3.0bEng.rar <<<<= като му дадеш десен бутон и куик даунлоуд ако си с опера или го свалиш с който и да е ефтипи клиент от рода на флашгет. НЕ ЦЪКАЙТЕ НА НЕГО И СЛЕД ТВА ДА КАЗВАТЕ ЧЕ ЛИНКЪТ НЕ РАБОТИ. 3ТО- разархивирате програмката която току що свалихте 4ТО- инсталирате я 5ТО- оттук вече ви остават два варианта ВАРИАНТ НОМЕР 1: В старт менюто (зеления бутон на който пише старт долу у лево на таскбара) търсите програмкат и срещу нея ще е появи едно CureROM LITE. Цъкате на него. То ви пита там нещо си и му давате ENABLE след което си стартирате играта от иконката на самата игра. Трябва да бъде маунтнат 1вия диск. ВАРИАНТ НОМЕР 2: Това го направете в случай че предишното не е станало. Всъщтност може и да се окаже че това е необходимо за да с направи работата по другия вариант ама вие опитаите и по двата. Стартирате кюррома. След тва му давате CREATE NEW PROFILE след което намирате екзето на играта което ако сте инсталирали играта в папка Е или която и да е най вероятно ще се намира в подобна директория: E:\Games\EmpireAtWar\sweaw.exe. След тва давате некст и само некст докато не ви даде финиш и не ви се появи една нова иконка на деска наречена SWEAW. Сега трябва да маунтнете чвия диск на играта и да я стартирате от новата иконка. Чакате докато се стартира. ПС: може да се наложи на иконките от рода SWEAW.EXE или самия лоунчър на играта да им дадете десен бутон след което Properties => Compatibility => Run this on compatibility mode for => Windows 2000 ОТГОВОРИ НА ТЪПИ ВЪПРОСИ: => Когато маунтвам диска ми забива компютъра??????????? Това е в резултат от бързото сваляне на играта. Свалени са някакво количество данни повече или по малко и затова става така. Решението е да дадете Manual Hash Check на даунлоуда в биткомета което ще рече Ръчха хаш Проверка. Така ще ви покаже че всъщност сте свалили 99.7 % от играта след което давате пак старт на даунлоуда и чакате да се досвали!!!! => Дава ми CRC ERROR при инсталацията!!!!!!!!!!!!!!! Същото като по горе!!!!!!!!!!!!!! => В даунлоуд папката има някакви си фаилове и не мога да ги отворя с нищо. Със всичко налично опитах!!!! Трябва ти даемън туулс или алкохол (програми емулиращи тоест пресъздаващи твърдите дискови устроиства) Daemon Tools =>>> http://www.arenabg.com/details.php?id=23231 Alcohol 120% =>>> http://www.arenabg.com/details.php?id=19994 Съжалявам че обяснявах на бебешки език, но някои хора не разбират и трябва да им се обясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Абе да му таковам таковата вчера към 1 се заиграх ма се сблъсках с нещо дет не стоплих - в мисията трябва да освободиш някви затворници от совалки - хубос разпердушинвам импреския флот ма ум да ми зайде как се превземат совалките пише да ги стрелям с протоните торпеда ми сваля им щита и после кво ако прата героя ония с тая корвета ги гърми не ги превзема или нещо такова няква идея да му таковам таковата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Абе аз ли се бъркам или това е единствената засега игра, която може да ти изтрие favourites във файърфокс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Абе да му таковам таковата вчера към 1 се заиграх ма се сблъсках с нещо дет не стоплих - в мисията трябва да освободиш някви затворници от совалки - хубос разпердушинвам импреския флот ма ум да ми зайде как се превземат совалките пише да ги стрелям с протоните торпеда ми сваля им щита и после кво ако прата героя ония с тая корвета ги гърми не ги превзема или нещо такова няква идея да му таковам таковата Те като ги стрелнеш със special-a на y-wing fighter-ите стават такива, че не могат да се стрелят по принцип и им се показва една синя стрелка отгоре. Пробвай пача (с ударение на първото "а") да качиш, може да е бъг и да се оправи, или другият вариант е да пуснеш героя да ходи малко зад тях, така че да мине през тях и да вземе заложниците. Иначе предполагам си разбрал кои са совалките: тези с по две крила отстрани и едно отгоре. При интрото камерата ги дава в едър план. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Оправих се оказа се че било с другия бутон се активирало специалното умение .... иначе май верно доста бъгчета има , но иначе ства за губене на време и да си изпълня мечтата да размажа някой друг разрушител П.С> някой има ли идея така както се пуска играта дали могат да се качват и патчове след 1.1 , гледам не се краква би трябвало да няма проблем или ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Atlon 1800+ , RADEON 9550 128mb , 256mb RAM ... 6te mi tragne li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Atlon 1800+ , RADEON 9550 128mb , 256mb RAM ... 6te mi tragne li ? На същото, но с ГФорс МХ460 съм и върви идеално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Чесно да ви кажа никога стратегия не ме е дразнела с сложнаста си но тя е изключение! Затова ме кефи!Според мен бая се "разлигавих ме" от типа направи голяма армия и ги смажи.Нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 абе не е така осбенно в космическото мазало си е до управление на флота докато свикна и разбера кое как да гърмя и как а си пазя корабите и тнт голям зор ма ся е весело как гърмят тия разрушители кеф чак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulder123 Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Мале всички ли сте бунтовници? Rebel scum! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Мале всички ли сте бунтовници? Rebel scum! :ph34r: Storm truper Imperial!(дано да сам го написал правилно ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted February 22, 2006 Author Share Posted February 22, 2006 Пробвах по всички начини описани до сега правя го на 100% и ми дава тая простотия с reqiured security module...и не става и не става с какво ли не пробвах Алкохол ДТ секурум 1.2 1.3 правих емулацията на секурум няколко пъти направих различни профили и неще и неще....някви идеи? П.П.Не ми обръщайте внимание направих един рестарт и всичко е 6+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.