Jump to content
BulForum.com

Black & White 2

NightKiller

Recommended Posts

Абе аз съм на 3тия (нямах време да играя) и има едно кофти туптене като от сърце дето ме нерви. От какво е това? От прекалено много натрупана мана ли?

И още 1 въпрос: как да строя това което аз си избера?! Закупил съм с tribute point-овете разни там сгради, ама като отида на construction tab-a ми дава да строя само Armory. :angry1 А пък в town centera ми дава да строя само most wanted building-a... Друг вариант е да "драгвам" някоя сграда, ама пак не е задоволителен, защото има малко смисъл да правя копия на тва и онва...

Интересно ми е дали някой я е подкарал?

На мен ми дава при всички неща спазени да инсертна коректното CD...

Маунт проклетото CD1 в проклетия Alcohol ..работи безотказно

Маунт проклетото CD1 в проклетия Alcohol ..работи безотказно

Ами не знам на мен стар ли ми е алкохола, ама с него не стана.

Свалих DTools 3.47 и тръгна без проблем.

Не писах по-рано понеже видях, че човека се е оправил :)

Оправих се със строежа. Играта е страшно зарибена, вече съм на 5тата земя и усещам, че предстои мелачка :D За разлика от миналия b&w тук има потенциал и удоволствие да се играе good. На старата просто изтребвах с магии градовете на лошите и ги заселвах с мои селянини... Тук impress системата е милиони пъти по-добра.

А в началото ли още си избираш вълк,лъв и тея другите...дзверове

Да, и до колкото разбрах не може да си ги сменяш в последствие :blink:

Мойта крава нещо бавно расте ама ся ще я наглася да прави повече упражнения :D

Всичко тръгна нормално при мен, само дето не мога да си позволя графичните екстри докрай за съжаление.

Иначе никакъв проблем при инсталацията.

Успешна игра на всички.

Радвам се , че при Вас всичко е тръгнало нормално , само че при мен не е! Да не би да има някакъв проблем с WIN 98 или не знам... Дава ми следните грешки : The WHITE.EXE file is linked to missing export SHELL32.DLL:SHCreateDirectoryExA i A Device attached to the system is not functioning...

Моля някой да помогне!!!

Радвам се , че при Вас всичко е тръгнало нормално , само че при мен не е! Да не би да има някакъв проблем с WIN 98 или не знам... Дава ми следните грешки : The WHITE.EXE file is linked to missing export SHELL32.DLL:SHCreateDirectoryExA i A Device attached to the system is not functioning...

Моля някой да помогне!!!

Преинсталирай видеодрайверите и в краен случай DirectX... (не че знам от какво точно е но поне да почнеш от някъде)

Продължавам смело напред и сега "имам неразбирателства" с японците след като отнесох северняцте.

Играта е брилянтна както беше и първата навремето.

Иска си обаче своето - много ресурс от машината.

Има и доста бъгове особено про управлението, но при такава система на командване е съвсем нормално.

Извадка от минималните системни изисквания:

Благодаря ти.. Не ги бях прочел.. А какво ли не бях направил.. Горкото компютарче ся се чувства странно... :)

@GF_Shocker Покажи грешката , за да може да се даде съвет...

@GF_Shocker Покажи грешката , за да може да се даде съвет...

spoko,opraih go :) Sys Ultra Iso go convertnah ot .bin na .iso i se opravi.Ne znam kakva vryzka moje da ima ama stana ;)

Edit:Installiram q sq igrata,si4ko e ok,mountvam cd1 v DaemonTools(3.47) puskam q igrata - i mi izkarva tabela White.exe has encauntered a problem and need to close.Sys XP sym i ako znam kvo stava ve4e opa6ka kat na lisica mi porasne :P

Edit:Installiram q sq igrata,si4ko e ok,mountvam cd1 v DaemonTools(3.47) puskam q igrata - i mi izkarva tabela White.exe has encauntered a problem and need to close.Sys XP sym i ako znam kvo stava ve4e opa6ka kat na lisica mi porasne :P

Мда... и аз го имам същия проблем :) И не само на тази игра... Но си нямам идея как да го оправя... Рових из разни сайтове, които казват как човек да се справи с подобни проблеми, но нито едно решение не ми свърши работа за съжаление...

Izteglih DVD-to I na speech.lug mi dava gre6ka, sled ignore igrata se doinstalira i dava White.exe has encountered a problem and needs to close. nqkoi da moje da pomogne?

е тя едва ли цялата ще е лесна:) можеби първите няколко мисии както е нормално а я разучиш:) а ако пак е лесна можеби има трудности някъде:) иначе аз невиждам къв е смисала да направиш такава игра само за забавлението трябва да има и няква трудност:)

nalozi mi se da si preinstalna windowsa sledkato opravih si4ko i si zapisah pak B&W2 kato go pusnah mi izpisa

-Black && White 2 only supports graphics cards compatible with Pixel Shader version 1.1 and above!

V Readme.txt

Vikat da si updaitna driverite za NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X

no kato go napravih s ver. 78.01 mi vika 4e ne moze 6ot driverite ne sa za tozi widnows...Windowsa mi

Windows XP Professional

ta molq pomognete:P

А ти откъде реши, че твоята МХ440 поддържа pixel shaders???? Не можеш да я пуснеш с нея

Аз имам друг въпрос - записах играта на дискове, но като сложа диск 1 не го намира

Само с бина ли може да се играе?

• 2 months later...

Свалих си играта, но не от на Евроком сайта, а от на Гаров. Всеки път когато я пусна ми дава:

CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.

Свалях какво ли не, но оправия няма!

С Daemon Tools 4.0 съм и всички опции на емулацията са ми включени.

Съвети?!?!

• 1 month later...
  • 2 years later...
Igrata mi tragna savCem normalno no e pekaleno lesna....mnogo lesna no pak e mnogo golqma veselie

naistian si e veselo...i dobre izpipano no e perkaleno lesna....:P

6tom e lesna sigurno moje6 da mi obqsni6 nqkoi raboti za6toto az ne6to udarih na kamak nemi varvi s populaciqta palno e s nivi i melnici ima rabotnici da ba4kat a qdene vse ne stiga za nikoi postoqno sa gladni nqma voiska kak da vzema voinici inkoi ne otiva v zbornia punkt palno e s lapeta deto ne rastat i na nikade napravo zabiva vzeh da gi izbivam ve4e 6toto mnogo qdat i nito 1 voinik ne izliza ujasno e

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...