Jump to content
BulForum.com

Bezmiten magazin

S_one

Recommended Posts

Ами ако ти се троши толкова бензин и ако ще купуваш 5-6 мастербокса.. :) Разтърси се из Пловдив, има много хора и магазини, които под тезгяха имат цигари, купени от там - няма да са 15 лева, но за 18 ще ги вземеш

На безмитните магазини по границата (визирам Капитан Андреево) PARLIAMENT-а беше 18 лева стека,но повече от 3-4 стека трудно ще си купиш...Последно като се поинтересувах не пускаха да се преминава в безмитната зона пеша,с цел да се възпрепятстват купувачите на дребно...отделно като има цигари и алкохол,местните ги "прибират"набързо :angry1

Аз от тук си пазарувам chesterfield за 18 кинта, като там е 12 или нещо такова. Също ако имаш някой познат тираджия можеш да му поръчаш да ти купи като се прибира от някъде

As sam pital v nqkoi magazini deto ima parliament ama to tam ednata kotiq e 2,60 leva(nesam pital i nz kolko izliza steka no e nqkade 23-24 ne po nalko)

Prosto iskam da znam kade se namira bezmitnata zona s bezmitniq si magazin i da sko4a do tam da si zema 2-3 stek4eta.

Ами по граничните пунктове ;) Ти си питал за тоя с бандерол ,аз ти говоря такъв за duty free sale, не си търсил достатъчно. А ако е без бандерол 2.60 му е малко множко...Абе що не си купиш табекс и приключваш въпроса :)

Ами по граничните пунктове ;) Ти си питал за тоя с бандерол ,аз ти говоря такъв за duty free sale, не си търсил достатъчно. А ако е без бандерол 2.60 му е малко множко...Абе що не си купиш табекс и приключваш въпроса :)

taka e toq deto e duty free sale e 2.60-2.70 v smirnenski e 2.50 a na cenatara na jelezarska e 3.00 bi li ni svetnal ot kade pazaruva6 chesterfiel za 1.80 i ima li drugi cigari .... 6te sma ti mnogo blagodaren

Ако взема много да казвам рано или късно ще спре да съществува въпросното магазинче :) Но ми остана половин стек честърфилд, ако някой го иска ще се договорим нещо

4esno kazano nevijdam smisal da su6testvuva toq magazin ako ne go znaqt horata i ne si kupuvat cigari ot tam zatva ako jelae6 moje da spodeli6 kade se namira.I pod4ertavam 4e 4estarfilta izob6to ne me interesuva , nai mn nablqgam na PARLIAMENT .tui 4e ako nqkoi znae mqsto kadeto gi ima za 15 leva steka da kazva!!! :P

На новия булевард,източен мисля,че беше.Който върви покрай Марица за Столипиново.Почти винаги има цигани,който предлагат цигари без бандерол.Даже по някой път махат със стековете на преминаващите коли.Иначе ако ти се ходи до пазара в "маалата" :D там със сигурност има.Ама не ти препоръчвам да ходиш там,особено сам! ;)

в изгрев има всякакви цигари без бандерол от там ми взимаха лятото има и парламен на 1.6 мисля ако ви се ходи до там .......... магазина се намира точно до преспите пообиколете малко и може да го намерите.

в изгрев има всякакви цигари без бандерол от там ми взимаха лятото има и парламен на 1.6 мисля ако ви се ходи до там .......... магазина се намира точно до преспите пообиколете малко и може да го намерите.

Да да мерси от такива цигари дето са ги тапкали кой знае каде.Аз веднаж зех боро и беше отврат.

Чувал съм, че до митницата има някакъв такъв магазин, но не съм ходил, а и не пуша. Най-добре да се провери там.

ve4e sam bil tam ,kategori4no kazvam 4e predlagat samo SREDEC  :lol:

Ako е по 50 ст. кутията както излиза от безмитния магазин на Капитан Андреево отивам да си взема ;) Там иначе стек цигари беше около 8 10 евро в зависимост от марката а българските бяха по 5 ;) А който разправя за някви магазинчета да ми пише на ПМ едно от тях щото аз като ида да си купя от някъде все казват че нямали ;)

Едит:Интересуват ме Давидоф ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...