dj_ivo Posted September 30, 2003 Author Share Posted September 30, 2003 Da ama koi 6te pravi script ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 Tova da ti e problema...hvashtash segashniq script i samo smenqsh nomera na kandidatkata, za glasuvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 Mai pomognahme prekaleno mnogo , a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 a we ne znam dali da praim mrasno na drugite no wse pak beshe super gadno da q mahnat po tozi na4in kato e sigyrno 4e ne samo tq e sas script...ama shans wse pak...kakto kazah hvana gi qd 4e nqkvo grozni4ko mom4e ot Balgariq moje da stane parva.....am daite im hacknem stranicata da ne moje da se glasyva za nikoq taka shte e nai spravedlivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 Кой по-точно от всичките хакери, дето сме се събрали тука да я хакне. И по какво съдите, че нашето момиче е "грозновата" като има само една снимка правена от някой малоумнок? И как разбрахте, че и другите са със скрипт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 Ami mnogo lesno razbrahme - kato pogledne6 vsi4ki modeli i rezultatite im se polu4ava sredno po okolo 1000 glasa na model, maksimum 200000, minimum 34 -40 (niakakvi negarki deto sigurno samo tiahnoto pleme e glasuvalo)... I pri tva polojenie na ne6tata izvedna6 ima 3 koito sa nad 1 000 000 i goniat 1 500 000?! E sega kakvo - da ne sedne6 da me ubejdava6, 4e te sa nai-nai-nai-krasivite, ama tolkova krasivi... Vseizvestno e, 4e niama dvama du6i s ednakvi pedstavi za krasivo.Kakto vijda6 i tuka e palno s razni vkusove - edni ia haresvat, drugi ne...(ina4e si prav - to4no ot taia snimka niama kak da si sastavi6 mnenie). Nikoi ne moje da me ubedi, 4e sa se namerili >1 300 000 deto da misliat ednakvo,4e izraelkata i garkiniata sa nai-krasivite... Cialoto tva glasuvane e tapo, to4no za6toto niama ni6to ob6to s krasivoto - glasuvat horata ot "patriotarski" podbudi, to4no kato Svetoslav Trifonov - "Daite da podkrepim na6eto momi4e" - da be6e kazal pone "daite da ia podkrepim za6toto e nai-krasivata", no ne - prosto za6toto e na6eto... A za hakvaneto - mi haide, dosta hora tuka imat takiva pretencii - sega e momenta da se dokajat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 Споко ...... и на Израел и Гърция им биха шута. Няма само ние да сме в кюпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 da be bili sa im go ama prez kriviq...nali gi vijdam 4e sa oshte tam...v spisaka...pak i te izraeltqnkata i garkinqta kvit sa cafnali i varzali kakto kazaha nadali sa glasuvali za tqh shtot sa hubavi 100000% scrip4e...ot tqh ima mn po hubavi:) ama shans da se nadqvame 4e shte biqt shuta na zaslujilite i da ot4etat istinskite glasove Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted October 1, 2003 Share Posted October 1, 2003 Такааа.. преебаха нашто момиче и тва разбира се не бива да остава безнаказано.Из форумите на дата.бг пичовете също са обявили "война" на Фешън ТВ под логото "щом нас ще ни дисквалифицират, давайте и другите" На тези адреси има скриптове с генератори за гласове: http://fashiontvsucks.hit.bg/ http://ftvshit.hit.bg/(този тук е за грозната гъркиня) ако имате мерак...включвайте се.Сайта може да не им го хакнем,ама като напрайм сичките с по 3 000 000 гласа ше им пребибипаме целия шибан конкурс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 1, 2003 Share Posted October 1, 2003 Сега забелязах,4е сайта за грозната гъркиня не го отваря Ина4е на другия ве4е гона хилядарка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Здравейте отново! Както може би се досещате, този скрипт хаква новата, "по-сигурна" система за гласуване на fashion TV. На администраторите на тази телевизия им трябваше почти цяла седмица, за да усетят че "нещо не е наред", а новата система за гласуване е даже още по-лесна за хакване. Забележете, че вече не е нужно да изключвате кукитата за да гласувате многократно! Този скрипт гласува за Петя! Скрипта е направен да гласува бавно - по един път на 30 секунди. Държа да отбележа, че отговорността за последствията от гласуването е изцяло ваша - ако смятате, че това гласуване е неправилно - недейте да го правите. Също така си запазвам правото да отстраня скрипта от интернет, за да предотвратя по-нататъшно гласуване. Ще помоля всички да спазват нетикета и да не копират или модифицират този сайт самостоятелно! Тук ще обсъждаме общата стратегия на гласуването. Всички ще се подчиняваме на общото решение - ще се гласува по начин който всички заедно решим за най-добър и всеки самостоятелен "хак" ще се счита за нарушение на етиката. Моля не повтаряйте грешките от миналия път. Моля не пишете скриптове, които генерират очевидно фалшиви гласове - например с напълно произволни пощи. Това е поредното предизвикателство да покажеме своята зрялост, да покажеме, че можеме да се сплотиме наистина и че правиме всичко това в името на Петя и в името на България, а не в името на егото си. Благодаря! Нека покажем на тези жабари, че държим на своето до край! Нека този път направиме всичко както трябва. http://voteforpetia.hit.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Te kato 4e li sa reset-nali vsi4ki rezultati,i haide na novo http://www.ftv.com/fashion/awards/girls/results.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 ...... И май се получи българската максима: "Всяко чудо за три дни" ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 abe vajnoto e da razberat, 4e nemogat da se ebavat s nas... s politicite ni, deto si vartiat zadnicite kakto im svirnat, moje - no s nas ne moje! Ina4e na niakoi tam mai mu e do6la ideiata deto ia biah spomenal v toia topic malko po-nagore... oriazali sa fal6ivite glasove i se e polu4ilo realnoto polojenie na ne6tata... Ne sam im kazal az kak - koito be6e da si priznae ! P.S.: Samo zabelejete izraelkata - v momenta kam 17:51 na 05.10.2003 - samo 49 glasa... kade sa 49, kade sa 1 300 000... Neka posle niakoi mi kaje pak 4e ne sa ia naduvali sas scriptove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Четох вестник 24 часа от събота имаше снимка на последната страница на Петя и пишеше-цитирам по спомен: Българката Петя Дашева бе дисквалифицирана от интернет страницата на Fashion TV...дрън дрън бла бла по спомен казвам че отново е във класацията сас 2 милиона и нешто гласове след като 24 часа се обадили и говорили със шефовете и сега тя е на 3то място-викам да караме по спокойно със скриптовете разликата тоя пат да е по малка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 abe hora vqrno 4e sa varnali balgarskata manekenka...s 15 hilqdi glasa mislq...no zasdhto na vsi4ki ostanali glasovete sa strashno namaleni ima hora s po 2-3 glasa i dori s 0 glasa...nqkoi moje li da mi kaje..prosto ne sledqh istoriqta ot kaktyo razbrah 4e sa q deklasirali:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 abe hora vqrno 4e sa varnali balgarskata manekenka...s 15 hilqdi glasa mislq...no zasdhto na vsi4ki ostanali glasovete sa strashno namaleni ima hora s po 2-3 glasa i dori s 0 glasa...nqkoi moje li da mi kaje..prosto ne sledqh istoriqta ot kaktyo razbrah 4e sa q deklasirali:) Ми да варнали са я и казвайте какво ще правим!!!Ще злодействаме ли пак или ще сме по умерени този път разликата трябва да е малко и гласовете във вестника пишеше че са 2 милиона 138 хиляди и нещо МАЙ не сма сигорен и не сам проверявал саита-ако ми дадете линк пак ще сам много благодарен или ако направо намерите и скрипт пак ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScherZ Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 awe stiga we...vidqhme sas script dokade q dokarahme...daite da karame po poleka... v momenta e na vtoro mqsto s 15 00 glasa daite da si karame po normaniq na4in... ama kak iskate de ina4e site beshe www.ftv.com/vote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Moje da napravite neshto drugo. Ima edna programa deto vi smenq proxy server-a na kolkoto vreme iskate. Ta ako nqkoi ima vreme shte mu kaja kak da si q nastroi i na vseki 20 sec shte smenq proxy-to i po tozi na4in nqma da idva samo ot vasheto ip i stava neulovina izmamata. A puk i ima seriozni spisuci s proxy-ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Eeeeee... tva "24" sa bahti naglite tipove... te ia varnali v klasaciata, a??!! eeeeeee... napravo 4uvam edin mnogo tani4ak zvuk "psssssssssssssssssssssssssssssssssst" da se nosi ot tiah... ai sektir ot naduvki... niakoi hora srama niamat.. tva vse edno da kajat, 4e Slavi ia e izhvarlil ot klasaciata... Utre o4akvaite statia v "24" - "Kak slanceto ne iska6e da izgree, i kak sled obajdane do Gospod ot redakciata na 24 4asa Slanceto vse pak izgria!!!!" Da jivee VAC..... Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ina4e po temata - karaite ia umnata - vtori 6ans niama da ima - sledva6tia pat prosto 6te prekratiat glasuvaeto po internet za vsi4kite na kup i tva e... BTW - taia klasacia na internet potrebitelite vaob6te ne e re6ava6ta - spored usloviata si ima jiri koeto 6te se proiznese... glasuvaneto po internet "6te se vzeme pod vnimanie ot jurito pri opredeliane na klasiraneto" - t.e. ako 6te i 5 000 000 000 (kolkoto be6e naselenieto na Zemiata, ako ne barkam) glasa da i dokarame, ako onia jabari sa re6ili parva da e momata ot Gorna Volta, taka i 6te bade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted October 5, 2003 Author Share Posted October 5, 2003 Дайте да си гласуваме всеки ден по 1 път то пак е нещо ако ще стане - ще стане . netrootbg иначе съм заинтересуван от твоята идея . Ако имаш време поясни малко за к'во става въпрос . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 5, 2003 Share Posted October 5, 2003 Брой гласове: 1261 I kato go ostavq dovechera, maliiiii. Moje pak sled 1-2 dena Здравейте отново! В момента този скрипт е отстранен от интернет. Когато има нужда от него ще бъде върнат. Mnogo e hityr toq pich Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted October 6, 2003 Author Share Posted October 6, 2003 Se2KeR по-добре спри да гласува6 да не прецакаме девойката пак От време на време само .Колкото да я държим на първа- втора позиция. И то аз предлагам да гласуваме честно .... пак ще помогнем повече от колкото миналия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 Ama toi picha sam reshava koga da go spre, sega ako reshi da go pusne az pak shte dam malko ot sebe si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.