Myxa-TePoPuCT Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Еми то си го пише ясно в заглавието, до мен яма никой така че не мога да напиша нищо по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Какво означава "до вас"? В момента съм сам в моята стая. От едната ми страна е стена, от другата е кутията (с бутилка вода отгоре) а пред мен е монитора... та кое от тези неща да ударя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Да бе наистина какво имаш предвит?Да ударя майка ми ли?Или да изритам кучето?Да чупя пц-то или да чупя прозореца?Бъди по конкретен....да беше казал "Ударете най-добрия си приятел/приятелка и вижте какво ще ви отговори" така щеше да е ясно и щяхме да се хилим сега сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ударих един приятел ей така без да му казвам нищо, докато си говорим... Та реакцията беше : "Що бе мама ти " Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ударих един приятел ей така без да му казвам нищо, докато си говорим...Та реакцията беше : "Що бе мама ти " <{POST_SNAPBACK}> И ти какво му каза? "Защото Myxa-TePoPuCT ми каза така" Нещо не виждам смисъл в това начинание, най много и вас да ударят Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ударих един приятел ей така без да му казвам нищо, докато си говорим...Та реакцията беше : "Що бе мама ти " <{POST_SNAPBACK}> Аааааа не мноо смешно ХАХАХАХАХА "Що бе мама ти" ахахахахаха смяяяях!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 ??? i az ne6to ne xvanax zamisala! kvo o4akva6 da 4ue6 ako si iztrqskam faksa do men? az nestignalo 4e periodi4no si go polivam s razni te4nosti ami sega i da si go udqrm! ni ta e sram! vij, ako koleloto mi be6e tuka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Аааааа не мноо смешно ХАХАХАХАХА "Що бе мама ти" ахахахахаха смяяяях!!! <{POST_SNAPBACK}> Странно... Отговорът, който получих беше почти същият. Но твоят отговор трябва да е: "Защото Венци е п****раст! ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!" Хммммм странно... не познавам никой който да се казва Венци . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Boje...tva kakvo obshto ima s Tq i Toi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.