nino77 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 nqkoi da me naso4i kade da 4eta ili savet kak se pravi icluba pod xp taka 4e da se startira ot admina admina e na 98 help pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 nqkoi da me naso4i kade da 4eta ili savet kak se pravi icluba pod xp taka 4e da se startira ot admina admina e na 98 help pls <{POST_SNAPBACK}> Ако въпроса е още актоален: Няма проблем, че Windows-а е 98.Инсталирай си някакъв MySQL и от Start Menu \ Programs \Sybase SQL Anywhere 5.0 \ ODBC Administrator Стартираш въпросния ODBC Administrator и от Аdd -> Sybase SQL Anywhere 5.0 , като махаш стария. Ще се покаже един бял прозорец и от частта Database Startup -> Browse му покажи C:\Program Files\GEO\Iclub\iclub.db Предполагам на теб ти дава грешка като зареди 7-мия%? Напиши повече инфо за проблема.Ако се наложи ще ти пратя Install Iclub72 + SQL. Ако сменяш сървъра заради новата версия клиент да знаеш, че няма смисъл.Стара версия Iclub 6 върви с новия клиент, както и новата версия на сървъра работи със стария клиент Iclub6c и стария MySQL. EDIT: Сега прочетох , че става въпрос за клиента: Инсталираш Iclub72cXP отваряш Start - Run: в конзолата пишеш: 1-во: %windir%\iclub72s.exe /install 2-ро: %windir%\Iclub72cXP.exe П.С. Бях се зарекъл да не пиша повече в тоя форум, но когато става въпрос за такъв проблем е важно да се помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emumenbg Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Някой може ли да ми прати въпросната програма ? Извинявам се за оффтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted September 23, 2005 Author Share Posted September 23, 2005 sarde4no blagodarq vednaga 6te opitam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ако въпроса е още актоален: Няма проблем, че Windows-а е 98.Инсталирай си някакъв MySQL и от Start Menu \ Programs \Sybase SQL Anywhere 5.0 \ ODBC Administrator Стартираш въпросния ODBC Administrator и от Аdd -> Sybase SQL Anywhere 5.0 , като махаш стария. Ще се покаже един бял прозорец и от частта Database Startup -> Browse му покажи C:\Program Files\GEO\Iclub\iclub.db Предполагам на теб ти дава грешка като зареди 7-мия%? Напиши повече инфо за проблема.Ако се наложи ще ти пратя Install Iclub72 + SQL. Ако сменяш сървъра заради новата версия клиент да знаеш, че няма смисъл.Стара версия Iclub 6 върви с новия клиент, както и новата версия на сървъра работи със стария клиент Iclub6c и стария MySQL. EDIT: Сега прочетох , че става въпрос за клиента: Инсталираш Iclub72cXP отваряш Start - Run: в конзолата пишеш: 1-во: %windir%\iclub72s.exe /install 2-ро: %windir%\Iclub72cXP.exe П.С. Бях се зарекъл да не пиша повече в тоя форум, но когато става въпрос за такъв проблем е важно да се помогне. Можеш ли да ми пратиш клиента който ти ползваш ще съм ти много благодарен. Предварително благодаря. Ако ти е по лесно на електронна поща ето я и нея petiob@mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Klienta mojesh da go zemesh ot tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Някой да има идея от какво може да се получава така че клиентската част да не кореспондира със сървъра след като са в една мрежа. Да не би да трябва да сменя сървъра с някоя нова версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Някой да има идея от какво може да се получава така че клиентската част да не кореспондира със сървъра след като са в една мрежа. Да не би да трябва да сменя сървъра с някоя нова версия Ами ако сървъвската част ти е 7.2 версия незнам. Понякога самия клиент се бъгва. Но по принцип незнам дали работи клиентската част на XP ако сървъра е на 98. Нашия е на XP. Имам някви смътни спомени, че някои каза че не работи под XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Ами ако сървъвската част ти е 7.2 версия незнам. Понякога самия клиент се бъгва. Но по принцип незнам дали работи клиентската част на XP ако сървъра е на 98. Нашия е на XP. Имам някви смътни спомени, че някои каза че не работи под XP. Сървърът ми е на ХР но проблема е там че когато има пуснато време няма никакъв проблем обаче ... ако времето се спре или няма време тогава компютърът се рестартира на всяко реврешване на програмата, и другото странно нещо е че при въведени ип-та когато е пуснато време на този компютър който е с ХР програмата не иска да функционира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Сървърът ми е на ХР но проблема е там че когато има пуснато време няма никакъв проблем обаче ... ако времето се спре или няма време тогава компютърът се рестартира на всяко реврешване на програмата, и другото странно нещо е че при въведени ип-та когато е пуснато време на този компютър който е с ХР програмата не иска да функционира Помня че го правеше това в началото и при нас, но не помня как го оправихме. За това с постоянните рестарти говоря. А някой случайно да знае как може да се смени логващата парола под XP.От 123 на нещо друго, но да го включва от сървъра. (само от усерс на на клиента не става) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Помня че го правеше това в началото и при нас, но не помня как го оправихме. За това с постоянните рестарти говоря. А някой случайно да знае как може да се смени логващата парола под XP.От 123 на нещо друго, но да го включва от сървъра. (само от усерс на на клиента не става) Еми аз говорих с този пич който е правил програмата странното е че имаш наисаните ип-та но нямаш връзка и се получават рестартите, та този пич ме посъветва да си сменя версията на сървъра със по нова и смятам да пробвам с 72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 А знаете ли защо като стартирам сървъра с включен кабел за интернет не ще да се пусне. Като изключа кабела или дам disable на мрежовата карта сървъра стартира и после може да си включиш нета, но тва е много дразнещо. Дава няква грешка като Read error. И второто клиента на ХР като пуснеш да тече време винаги компютъра се рестартира преди да можеш да използваш копмютъра и след като продължи някой пак се рестартира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 А знаете ли защо като стартирам сървъра с включен кабел за интернет не ще да се пусне. Като изключа кабела или дам disable на мрежовата карта сървъра стартира и после може да си включиш нета, но тва е много дразнещо. Дава няква грешка като Read error. И второто клиента на ХР като пуснеш да тече време винаги компютъра се рестартира преди да можеш да използваш копмютъра и след като продължи някой пак се рестартира Отиваш на Control Panel\Administrative Tools\Data Sources Даваш Configure na SQL Anywhere 5.0 Sample След това Options. На Start Command последното го сменяш на dbeng50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Flameseeker moje li da te pomolia ako se setish kak ste reshuli problema da mi pishesh edno ls mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Отиваш на Control Panel\Administrative Tools\Data Sources Даваш Configure na SQL Anywhere 5.0 Sample След това Options. На Start Command последното го сменяш на dbeng50 това е за сървъра май. А да знаеш нещо за рестартите на клиентските компютри. На 98 нямаше такива проблеми. Значи като пуснеш да тече времето и се рестартва компютъра. Като свърши времето пак се рестартва Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 това е за сървъра май. А да знаеш нещо за рестартите на клиентските компютри. На 98 нямаше такива проблеми. Значи като пуснеш да тече времето и се рестартва компютъра. Като свърши времето пак се рестартва Мдаа при мен проблема е същият и говорих с този които е писал програмата и той каза че си няма идея за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 eто грешката която дава при пуснат кабел за интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 eто грешката която дава при пуснат кабел за интернет еми това е сървърската част изтегли клиента и мисля че ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Аре някой да ми каже юзера и паролата които са по дефулт на клиента ! само че за 7.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Аре някой да ми каже юзера и паролата които са по дефулт на клиента ! само че за 7.1 Пробвай с юзър 111 и парола 111 или с юзър iclub с парола 123 EDIT: Опа сега видях че става въпрос за клиента значи 1 и парола 1 или парола само pasd може да проваш и с asdfgh като парола без да пишеш юзър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 еми това е сървърската част изтегли клиента и мисля че ще се оправи има клиент на всички компютри, но пак дава грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Може ли да се смени IP-to на сървъра от клиента без преинстал на windows, защото в залата смениха интернет доставчика. Аз изобщо не мога да стигна до настройките. Пробвах и с реинстал на клиента и нищо. А между другото тая грешка по-горе се оправи след смяна на доставчика Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Абе да ви попитам за iPod A1040 20GB има ли адаптер за електрическата мрежа и ако има ква му е цената?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.