CyberHill Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Парите развалят човека! Той вече е едно голямо фрашкано с пари лайно и си мисли , че не може да падне под закона! Бахти и нещастника! За к'во му е бъркан?!? Все едно , ако го спрат полицайте , няма да го пуснат само като го видят! Не стига че е така , ами и буркан! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Парите развалят човека!Той вече е едно голямо фрашкано с пари лайно и си мисли , че не може да падне под закона! Бахти и нещастника! За к'во му е бъркан?!? Все едно , ако го спрат полицайте , няма да го пуснат само като го видят! Не стига че е така , ами и буркан! <{POST_SNAPBACK}> golqmo fra6kano s pari laino? tezi pari ne gi e otkradnal ot maikati ili ot teb ili ot baba ti a cql jivot se e baxtil po terenite za da gi ima a sega kato go ima moje da si pravi kvoto si iska s tqx dori ako 6te da si zaka4i i 120 burkana a vie ste nikvi da kajete kav e i da sadite postapkite mu . burkana ne e da te vijdat policaite a da ti pravat mqsto po pata6tita za da moje da mine6 po-barzo ? taka vijdam kolko si zapoznat s teq ne6ta 4e da dava6 i ucenka ? 6tom mu xaresva da si go nosi burkana tva si e negova rabota a i ne vijdam kak tuka po forumite 6te mu zabranite da go nosi ?........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 dori ako 6te da si zaka4i i 120 burkana a vie ste nikvi da kajete kav e i da sadite postapkite mu . burkana ne e da te vijdat policaite a da ti pravat mqsto po pata6tita za da moje da mine6 po-barzo ? taka vijdam kolko si zapoznat s teq ne6ta 4e da dava6 i ucenka ? <{POST_SNAPBACK}> 1-во-ние не сме никакви, но и тои не е никакъв. ще видиш защо по-надолу 2-ро-закъде се е разбързал толкова, че да минава по-бързо 3-то-мисля, че ти не си запознат със закона за движение по пътищата, затова ще ти цитирам малко от него. чл. 91 1.Моторни превозни средства със специален режим на движение са автомобили и мотоциклети, които при движението си подават едновременно светлинен сигнал с пробляскваща синя и/или червена светлина и специален звуков сигнал. 2.специален режим на движение се ползва само при необходимост. 3. Спрециален режим на движение ползват моторни превозни средства на: Спрешна медицинска помощ, Национална служба "Пожарна и аварийна безопасност, Национална служба "Полиция", Народно събрание, Национална служба за охрана, Държавна агенция "гражданска защита" обозначените автомобили на служба "Сигурност"- военна полиция и военно контраразузнаване към министъра на отбраната и дриги служби на министерството на вътрешните работи, определни от министъра на вътрешните работи. няма да дописвам целия член, но ще ми кажеш ли кое от горно изброените работи е стоичков, защото явно си по-просветен от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Интересно ми е защо никой не укорява тези, които са му разрешили да си сложи прословутия буркан, а само Стоичков, че се е възползвал от името си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 golqmo fra6kano s pari laino? tezi pari ne gi e otkradnal ot maikati ili ot teb ili ot baba ti a cql jivot se e baxtil po terenite za da gi ima a sega kato go ima moje da si pravi kvoto si iska s tqx dori ako 6te da si zaka4i i 120 burkana a vie ste nikvi da kajete kav e i da sadite postapkite mu . burkana ne e da te vijdat policaite a da ti pravat mqsto po pata6tita za da moje da mine6 po-barzo ? taka vijdam kolko si zapoznat s teq ne6ta 4e da dava6 i ucenka ? 6tom mu xaresva da si go nosi burkana tva si e negova rabota a i ne vijdam kak tuka po forumite 6te mu zabranite da go nosi ?........ <{POST_SNAPBACK}> От майка ти ги е откраднал! Не виждам какво общо има това та се заяждаш! Кометираме дали е правилно или не , а не от къде има пари! А не виждам за какво му е да минава по бързо Виждам ,че по-горе са ти показали чл.91 , та не говори глупости. Прочети правилника , защото май не ти е ясен! А кой му е дал това право..... ти знаеш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 да ви разкажа ли набързо приказката за лъжливото овчарче? значи карам си аз колата и забелязвам в някое от огледалата синьо проблясване. веднага намалям скоростта и правя път защото не съм имал време да погледна полиция ли е, линейка ли е, пожарна ли е, какво е. и покрай мен с бясна скорост профучава да кажем Стоичков вместо някое от гореизброените. виждам го и ме хваща яд, че съм се забавил аз, зада мине той, защото началника ми няма да приеме за извинение "дадох път на Стоичков". следващия път като видя синьо проблясване първо ще гледам каква е колата и ще загубя ценно време. ако съм по-паниран шофьор може даже и път да не направя. и тогава някоя истинска линейка с умиращ човек в нея няма да може да мине и колите пред мен ще се качват едва ли не една върху друга за да направят път (това съм го виждал в задръстванията в София). толкоз с приказките. а сега малко ретроспекция. Стоичков не беше ли онзи български гражданин, който не желаеше да си плаща дължимите данъци, защото според него били погрешно изчислени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 не трябва да има стоичков буркан ... не е никакъв че да има буркан тва е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 а сега малко ретроспекция. Стоичков не беше ли онзи български гражданин, който не желаеше да си плаща дължимите данъци, защото според него били погрешно изчислени? Ако не се лъжа цитатът беше "Ебал съм им майката нищо няма да им плащам" Гледах репортажа - срамота. Поредната просташка проява на Ицо. Много съм любопитен дали в БарЦелона кара със син буркан и дали показава такова поведение. Простак си остана тва момче и това си е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Моето мнение е Стоичков да си сложи два буркана,за да свети както трябва.Някак си по-секси е!Единия да е розов,другия да е виолетов Изобщо какъв е смисъла от този спор тук!Нищо няма да променим с караници... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 законите и правилата са за всички <{POST_SNAPBACK}> Кефи ме Ицето,ама законите са за всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Май Ицо ще се лиши от тази привилегия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Христо Стоичков: "Айде бе, цървули, питайте!" | 28/7/2005:. Видимо притеснени, около 15 албански репортери се приближиха към него (Христо Стоичков). Единият се опита да говори с Ицо на италиански, но носителят на "Златната топка" го отряза: "Само на български!" Албанците смутено обикаляха наоколо и накрая се примолиха на пресаташето на ЦСКА Владимир Рупов за съдействие. Той отиде при Стоичков, обясни му ситуацията и Ицо благосклонно каза: "Айде, давай." Албанците веднага се струпаха около него и започнаха да го щракат с камери и фотоапарати. След няколкоминутно неловко мълчание и Ицо подкани албанците: "Айде бе, цървули, питайте." '7дни СПОРТ', Четвъртък, 28 Юли 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Христо Стоичков: "Айде бе, цървули, питайте!" | 28/7/2005:. Видимо притеснени, около 15 албански репортери се приближиха към него (Христо Стоичков). Единият се опита да говори с Ицо на италиански, но носителят на "Златната топка" го отряза: "Само на български!" Албанците смутено обикаляха наоколо и накрая се примолиха на пресаташето на ЦСКА Владимир Рупов за съдействие. Той отиде при Стоичков, обясни му ситуацията и Ицо благосклонно каза: "Айде, давай." Албанците веднага се струпаха около него и започнаха да го щракат с камери и фотоапарати. След няколкоминутно неловко мълчание и Ицо подкани албанците: "Айде бе, цървули, питайте." '7дни СПОРТ', Четвъртък, 28 Юли 2005 Ми браво на него, само така Поне се чувства горд че е българин Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Ми браво на него, само така Поне се чувства горд че е българин Чувства се горд!!! И как точно се почувства горд? Аз чувствам, че се държи надменно и просташки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 ne samo da mu otnamat siniq burkan ami i da go uvolnqt ot nacionala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.