Jump to content
BulForum.com

Стоичков

jojo

Трябва ли, според вас, да се отнеме синият буркан от колата на Хр.Стоичков?  

143 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Анкетата върви в момента по "Нова телевизия" и аз реших да я прехвърля тук. Аз мисля, че един син буркан не е престъпление, но пък законите и правилата са за всички... А вие какво мислите?

Е то бива бива демокрация ама ако всеки 'преуспял' си сложи буркан на колата ,какво ще стане ,то нече като нямат буркани не си правят ,каквото си искат ...

Олеее аз не мога да повярвам че има.... :confused

Ми какъвто ще да е... бахти и чудото. Много ясно че трябва да му се отнеме.

Къв е той та да има буркан :angry1

То и аз мога да си купя един... тука до нас ги продават по 13лв ;)

А какво кат има син буркан?wtf is this?За кво му е тоя буркан я ми обяснете кво представлява,да не е някав протест срещу съдиите :angry1 ?

EДИТ:е добре ве,кво значи тоя буркан :confused

сега за сефте чува, че има буркан на колата ицето. ми много ясно, че съм против! за къв му е тоя буркан, закъде ша бърза толкова :blink:

Много е нагал

И да добава и на двете си коли има син буркан :angry1

Даже като не му давали път почвал да цова (съдейки по репортажа по нова) :lol:

сега за сефте чува, че има буркан на колата ицето. ми много ясно, че съм против! за къв му е тоя буркан, закъде ша бърза толкова :blink:

И аз не знаех, но онзи ден по телевизията показаха как един репортер пита Стоичков знае ли, че е забранено, а той дори не му обърна внимание- това ми направи впечатление- абсолютното пренебрежение на Камата!

Че на него за к'во му е ? В смисъл няк'ва работи върши ли , или само за окраса ?

Аз искам да се махне, защото ако сложим на всеки, който вкарва голове ...

По тая логика и аз искам един буркан, макар че нямам кола, защото вчера и завчера вракар по 3 гола :excl: :bgrin:

Абе кви сини буркани бе? Да не би да искате да му вземете на човека компотите от сливи? Въобще някой ще ми обясни ли по-подробно?

Иначе малко background информация - по бай Тошово време (а и сега) ЦСКА си е армейски отбор и футболистите му са получавали чин.

Проблема не е в буркана. Много хора и без буркан си правят каквото си искат. Докато с 10-20 лева може да се мине пред всеки полицай и особено ако си някоя клечка въобще закона не те лови така ще е. В този аспект много ме кефят като кажат по новините или прочета някъде как някоя си звезда в киното спорта или там без значение е хванат пиян и му взета книжката.

Хммм това как си го представяте в БГ?!

Проблема не е в буркана. Много хора и без буркан си правят каквото си искат. Докато с 10-20 лева може да се мине пред всеки полицай и особено ако си някоя клечка въобще закона не те лови така ще е. В този аспект много ме кефят като кажат по новините или прочета някъде как някоя си звезда в киното спорта или там без значение е хванат пиян и му взета книжката.

Хммм това как си го представяте в БГ?!

Science Fiction, или научна фантастика... Навсякъде парите са над закона, въпроса е, че в България полицаите са гладни и кълвят на по-малко...

Стоичков е дал повече на България, отколкото всичките ни депутати за 15 години. Заслужава такава привилегия според мен.

Koi e Xristo Stoichkov? Imashe edno fudbolishche predi vreme ...za nego li ide rech...iavno si izbiva kompleksite!?  ;)

Мхм, същия, който боготворихме преди време. Трябва да си патентоваме злобата, ще се гордеем с нея :P

Koi e Xristo Stoichkov? Imashe edno fudbolishche predi vreme ...za nego li ide rech...iavno si izbiva kompleksite!?  ;)

Кой е Христо Стоичков :blink: Футболистче :blink: Я ваеми се скрий някъде, тва е най-големия български футболист! Да си го носи този буркан, като ви е толкова яд не му правете път и тва е... Нищо не може да ви направи ;)

Кой е Христо Стоичков :blink: Футболистче :blink: Я ваеми се скрий някъде, тва е най-големия български футболист! Да си го носи този буркан, като ви е толкова яд не му правете път и тва е... Нищо не може да ви направи ;)

Защо трябва да се скрива ? Човекът не се интересува от футбол и е нормално да не знае кой е Стоичков. Е не е много нормално де, но човек, който не го интересува футбола ...

Защо трябва да се скрива  ? Човекът не се интересува от футбол и е нормално да не знае кой е Стоичков. Е не е много нормално де, но човек, който не го интересува футбола ...

Според мен просто иронизира :bgrin: .

Мхм, същия, който боготворихме преди време. Трябва да си патентоваме злобата, ще се гордеем с нея :P

Аз уважавам Хр.Стоичков. Той е един от малкото футболисти, които са ми доставяли удоволствие и не само заради играта и майсторството си, а и затова, че за добро или за зло е прославил старната ни. Въпросът е може ли да го поставим над "някои" наши разбирания и да му позволим "лукса" да има буркан?

А, бе като се замисля- той и лампата да са ни проблемите...

Стоичков е дал повече на България, отколкото всичките ни депутати за 15 години. Заслужава такава привилегия според мен.

Moля? Какво е дал повече от депутатите? Това, че заради Пенев отидохме на 4 място в света през 94 г. ли? Не мисля че само Стоичков имаше тази заслуга. А какво прави той сега за България? Нищо. Същия боклук е българския отбор. На нищо ново не го е научил, освен ако не го учи как да пада.

Аз уважавам Хр.Стоичков. Той е един от малкото футболисти, които са ми доставяли удоволствие и не само заради играта и майсторството си, а и затова, че за добро или за зло е прославил старната ни. Въпросът е може ли да го поставим над "някои" наши разбирания и да му позволим "лукса" да има буркан?

А, бе като се замисля- той и лампата да са ни проблемите...

Не. Ако ще и господ да е. Няма право да се извисява над закона! Де да бях полицай щях да съм първия желаещ да му отнема книжката за 6 месеца.

А който не е гледал репортажа, ето го. Направете си сметка колко го е*е за всички. Добре че беше Пенев да го прослави, иначе сега щеше да е едно нищо. А тръгнал сега да се прави на борче. Боклук!

Moля? Какво е дал повече от депутатите? Това, че заради Пенев отидохме на 4 място в света през 94 г. ли? Не мисля че само Стоичков имаше тази заслуга. А какво прави той сега за България? Нищо. Същия боклук е българския отбор. На нищо ново не го е научил, освен ако не го учи как да пада.

Не. Ако ще и господ да е. Няма право да се извисява над закона! Де да бях полицай щях да съм първия желаещ да му отнема книжката за 6 месеца.

А който не е гледал репортажа, ето го. Направете си сметка колко го е*е за всички. Добре че беше Пенев да го прослави, иначе сега щеше да е едно нищо. А тръгнал сега да се прави на борче. Боклук!

Недей така, бе човек! В чужбина всеки знае кой е Стоичков, а никой не знае кой е Пенев. Това имах предвид под прославяне. Доста хора научиха за България покрай Стоичков. А и той никога не е отричал признателността си към Пенев. Много пъти публично е казвал, че дължи успехите си на Пената, но все пак без талант не става.

И аз не го харесвам като човек, но все пак това е, може би, най-известният български футболист в историята, а и говорим за син буркан, а не милиони долари.

Принципно и аз съм против незаконните привилегии, но смятам, че в случая е по-разумно да се направи изключение.

А Стоичков като треньор е вече съвсем друга тема, която няма нищо общо с успехите му като футболист.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...