DeAdMaN_PoRa Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 ЗДР. Проблема ми е следния: Започвам да си инсталирвам SuSE 9.3 Pro и щом натисна ИНСТАЛАЦИЯ,се н,колко секунди екран с надпис Intizing Hardware. А пак в долният десен ъгъл пише: Esc for more information. Аз го натискам и ми излиза конзолата в която пише какво се инсталирва. След тези редове: Starting hardware detection.... Activaiting usb devices..done Search for info file.. Зареждане в RAM диск..(62990 kb)... След тези редове ми излиза следното: Възникнала е грешка по време на инсталацията! Не е от диска,защото го теглих 2 пъти от различни места,и от двата ДИСКА ми излиза едно и също. Ако може някой да ми каже какво да направя ще съм му МНОГО БЛАГОДАРЕН!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joseph Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 sloji si slackware 10.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Отхвърляме варианта от Новел да са изкарали бъгава инсталация на сусето, а и ти казваш, че не е от дисковете, значи или имаш някаква хардуерна несъвместимост (малко вероятно) или бъркаш нещо при инсталацията. Аз лично не съм добре запознат със сусе, но ако е възможно, бих те посъветвал да пробваш да го инсталираш от харда. И btw тая информация дето си дал е недостатъчна (поне за хората като нас, които не са иснталирали сусе). Само съм гледал на един open fest как един пич инсталира и това е. Ако може да кажеш малко по-подробно или по-скоро ако може да направиш снимки на екрана по време на грешката (щото скрийншот май ще ти е трудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
90125 Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Случвало ми се е.Оказа се, че 1-ви диск не беше записан както трябва.Пробвай да го запишеш на по-ниска скорост(8х или 4х).Възможни са и други варианти - CD-то да не чете правилно , памет и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 И на мен ми се е случвало такова нещо само че с SuSE 9.2 и като го записах на друго CD и всичко се оправи Btw от каде си свали 9.3 и има ли голяма разлика от 9.2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Btw от каде си свали 9.3 и има ли голяма разлика от 9.2? <{POST_SNAPBACK}> Можеш ли да познаеш как разбрах от къде го е свалил?Елементарно!! Пуснах сърч в гугъл,където първия резилтат е този.От там си избрах страницата с мирорите и хоп! ето ти българския =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Можеш ли да познаеш как разбрах от къде го е свалил?Елементарно!! Пуснах сърч в гугъл,където първия резилтат е този.От там си избрах страницата с мирорите и хоп! ето ти българския =) Дам намерих си, свалих си, а разликата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 А, да разликата....... ами сусе-то си е сусе и каквото и да го правят, няма да ми привлекат вниманието. тука пише какви са новостите и не виждам нищичко съществено, което да представлява интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.