Jump to content
BulForum.com

SuSE 9.3 Pro-----HELP!!!!

DeAdMaN_PoRa

Recommended Posts

ЗДР.

Проблема ми е следния:

Започвам да си инсталирвам SuSE 9.3 Pro и щом натисна ИНСТАЛАЦИЯ,се н,колко секунди екран с надпис Intizing Hardware.

А пак в долният десен ъгъл пише: Esc for more information.

Аз го натискам и ми излиза конзолата в която пише какво се инсталирва.

След тези редове:

Starting hardware detection....

Activaiting usb devices..done

Search for info file..

Зареждане в RAM диск..(62990 kb)...

След тези редове ми излиза следното:

Възникнала е грешка по време на инсталацията!

Не е от диска,защото го теглих 2 пъти от различни места,и от двата ДИСКА ми излиза едно и също.

Ако може някой да ми каже какво да направя ще съм му МНОГО БЛАГОДАРЕН!!! :D

Отхвърляме варианта от Новел да са изкарали бъгава инсталация на сусето, а и ти казваш, че не е от дисковете, значи или имаш някаква хардуерна несъвместимост (малко вероятно) или бъркаш нещо при инсталацията. Аз лично не съм добре запознат със сусе, но ако е възможно, бих те посъветвал да пробваш да го инсталираш от харда. И btw тая информация дето си дал е недостатъчна (поне за хората като нас, които не са иснталирали сусе). Само съм гледал на един open fest как един пич инсталира и това е. Ако може да кажеш малко по-подробно или по-скоро ако може да направиш снимки на екрана по време на грешката (щото скрийншот май ще ти е трудно:)

Случвало ми се е.Оказа се, че 1-ви диск не беше записан както трябва.Пробвай да го запишеш на по-ниска скорост(8х или 4х).Възможни са и други варианти - CD-то да не чете правилно , памет и т.н.

• 2 weeks later...

И на мен ми се е случвало такова нещо само че с SuSE 9.2 и като го записах на друго CD и всичко се оправи :love

Btw от каде си свали 9.3 и има ли голяма разлика от 9.2?

Btw от каде си свали 9.3 и има ли голяма разлика от 9.2?

Можеш ли да познаеш как разбрах от къде го е свалил?Елементарно!! Пуснах сърч в гугъл,където първия резилтат е този.От там си избрах страницата с мирорите и хоп! ето ти българския =)

Можеш ли да познаеш как разбрах от къде го е свалил?Елементарно!! Пуснах сърч в гугъл,където първия резилтат е този.От там си избрах страницата с мирорите и хоп! ето ти българския =)

Дам намерих си, свалих си, а разликата?

А, да разликата.......

ами сусе-то си е сусе и каквото и да го правят, няма да ми привлекат вниманието.

тука пише какви са новостите и не виждам нищичко съществено, което да представлява интерес.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...