Jump to content
BulForum.com

Meksikanska hrana

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Hei, zdraveite! Dnes stignah do umopomraitelnoto zakliu4enie, 4e baq ot memberite na foruma sa ot Plovdiv...Malei, kyv genii sym samo, te4e mi mozyk prez u6ite....:)) Ta , imam zapitvane za my fellow citizens...Ima li restorant za meksikanska hrana v Plovdid? Pisna mi ot pizi i spageti i pyrjen oriz...iskam ne6to po-pikantno, a ot meksikanskata manja po-liuto ne se se6tam...awaiting response...

Hei, zdraveite! Dnes stignah do umopomra4itelnoto zakliu4enie, 4e baq ot memberite na foruma sa ot Plovdiv...Malei, kyv genii sym samo, te4e mi mozyk prez u6ite....:)) Ta , imam zapitvane za my fellow citizens...Ima li restorant za meksikanska hrana v Plovdid? Pisna mi ot pizi i spageti i pyrjen oriz...iskam ne6to po-pikantno, a ot meksikanskata manja po-liuto ne se se6tam...awaiting response...

otidi v hotel Тримонциум

Pisna mi ot pizi i spageti i pyrjen oriz...iskam ne6to po-pikantno, a ot meksikanskata manja po-liuto ne se se6tam

Да ти имам проблемите :D Къде забравихте българската национална кухня?4орба от бобец и люти 4ушлета ще ти дойде добре :P

Добър апетит :)

Имаше един ресорант на бул.Руски,ама не помня то4но дали беше мексикански или китайски(виждал съм го само отвън)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...