__smirnoff__ Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 това лято - само с хубави неща. Две морета, две планини, безбройни ходения до вилата с приятели за по няколко дни... в общи линии последния месец почти не съм си бил вкъщи за сметка на прекараното време с приятели. Общо взето тва ми беше най-хубавото лято, въпреки че това е редовна приказка в края на лятото всяко лято е най-хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 С Napalm Death Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Ха!Т'ва лято беше сравнително добре...Ша го запомня с якото море, бирата която изпих и мързела който ме налегна...От всичко най-съжалявам че не си намерих някъде място да бачкам Но като цяло на голям живот го ударих т'ва лято...Аааа също така изгледах толкова филми колкото не съм гледал през цялата 2005-та Аахаххахха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 И аз си мислих, че съм си прекарал добре - като чета какво сте писали... Аз ще го запомня с първото си прекарано лято сам от 7-8 години насам. Е не останах напълно сам де Не ходих на море, но все пак беше хубаво лято. Другото лято, живот и здраве, ще се постарая да бъде най-хубавото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 море,планина,всяка седмица на диско и кръчма...гледах prizon break,supernatural,the 4400,tha war at home... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 с много мъка и отрицателни емоции,най-ужасното лято в историята,чак нямах търпение да почва да свърша Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 БАЧКАНЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Ммммммммм... даааа много хубаво лято! Хубави неща почнах, някои свърших... С много нови хора се запознах (дори повече от миналото лято при дебюта ми на форумни сбирки). Нямаше издънки почти. Най-наквая бях оставен 10 дни на мира сам в нас... Пак ,вече 3та година, не отидох на море (деа ). Определено най-сполучливото ми лято до сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Аз ще запомна това лято мн добре...или по-скоро някои случки от него , които много ме промениха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Хм, с нищо. Освен с... да, всъщност с абсолютно нищо. Пак. Поредното депресиращо лято. Искам зима Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Лятото едва сега започва Кой както си го направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 много купони,пиене и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kman® Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Беше прекрасно лято... както се беше изразила приятелката ми преди година - "Имаше от всичко, което исках по много" пикници, вили, походи сред великолепната природа на Родопите и Стара планина и всичко това с любимия човек , но смело мога да заявя, че прекрасните моменти предстоят тепърва Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Лятото беше еднообразно - кафета по цял ден 2-3 пъти в седмицата бар. Колата си ударих и беше 1 месец в ремонт и ми прецака плановете за море...Като цяло лятото беше яко, но сега започва за мен истинския живот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Лято ли? Че то и лято ли е имало? Хм.. не съм забелязъл! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Тва лято беше пълна мизерия.Всичко което трябваше да се случи не ставаше.Каръшка работа.Надявам се другото да е по-добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Тва лято беше пълна мизерия.Всичко което трябваше да се случи не ставаше.Каръшка работа.Надявам се другото да е по-добро някой да не ни е уручасъл двамцата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Това лято беше сравнително по-добро от предишното. Бях на море и то два пъти, така и не седнах да уча, ама нали за това е септември. А и изпитите които ми останаха ми се струват лесни. Почнах нова работа и то точно при условията които търсех.С някои изключения, лятото ми мина много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 С много, страшно много бира направо ужасяващи количества от порядъка на хиляди тонове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Хубаво лято... какво ли нямаше...а, да - море. Обаче не ми липсва. Иии....не ми е гадно задето свършва...хубав край има и есента да е такава, ще е още по-хубаво. Лятото не знам с какво от всичко ще го запомня....лагер, вила, пловдив, пловдив, пловдив, пловдив Сигурно с хората. Мхмм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 С бачкане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Както казва пеона... "work, work"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 high state of consciousness Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-9 Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Tejko liato. Mnogo tejko!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Хубаво лято... какво ли нямаше...а, да - море. Обаче не ми липсва. На мен обаче ми липсва."Всичко което е на повече от 30 км. от морето е провинция" е казал Хемингуей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.