moninceto Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 ako imate pi6ete kakvo e systoqnieto.kakvo ima zdravo po nego,kakvo nqma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOESKI Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 po rano trqbva6e da pusnesh obqvata,edin priqtel si prodade honda dio 97 godina za 90 leva!!! remonta mu be6e kum 150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 ami az imam edin katastrofiral qponsi po licenz na Yamaha - 150 kubika 4 taktov zna4i motor4eto e karano samo edno lqto kupouvano e 4isto novo ama go blasnah ima baq 64upeni spoileri otpred ina4e dvigatelq sie napalno zdrav i mai mue malko kriva ramata no bi trqbvalo da moje dase opravi vsa6nost trqbva dase zavari de prednicata i s novi plastmasi e gotov ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted September 20, 2005 Author Share Posted September 20, 2005 ami az imam edin katastrofiral qponsi po licenz na Yamaha - 150 kubika 4 taktov zna4i motor4eto e karano samo edno lqto kupouvano e 4isto novo ama go blasnah ima baq 64upeni spoileri otpred ina4e dvigatelq sie napalno zdrav i mai mue malko kriva ramata no bi trqbvalo da moje dase opravi vsa6nost trqbva dase zavari de prednicata i s novi plastmasi e gotov ) <{POST_SNAPBACK}> Няква цена?Точна марка?Пиши да се разберем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 i men me interesuva ako pi4a slu4aino se otkaje ne6to snimkov material ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.