Da_Devil Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Postnato ot men po temata "Kak da spra X" dobre de ama tva kade triaa go tarsa :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Абе с тея видео карти си е е.м., аз кви проблеми съм имал точно със стари видео карти... Случвало ми се е заради дъното да ми работят само с най-старите версии на драйверите даже, имах един такъв случай - пробвах 20 драйвера за nVidia карта докато се светна че всичко идва от старото ми дъно с бъгав AGP 1.0, но при тебе надали това е проблема ... Все пак ако дадеш повече инфо за конфигурацията ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Абе с тея видео карти си е е.м., аз кви проблеми съм имал точно със стари видео карти... Случвало ми се е заради дъното да ми работят само с най-старите версии на драйверите даже, имах един такъв случай - пробвах 20 драйвера за nVidia карта докато се светна че всичко идва от старото ми дъно с бъгав AGP 1.0, но при тебе надали това е проблема ... Все пак ако дадеш повече инфо за конфигурацията ... mi ?NV18 GeForce4 MX440SE AGP 8x AmD 1.4 512DDR Ram ama az ve4e sa opraih Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 sto ne zemete da prochete README file koito moje da se svali ot site-a na nvidia, ot systot mqsto kadeto se downloadva i driverite za video kartata!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Ами той човека го е прочел май. Иначе то беше почти ясно и преди тва че не е от хардуера, не е много дърт. Пробва ли това което предложи peja?Или ядрото ти не е 2.6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.