nonsan Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Atlohn XP1700+ Степинг: AXDA 1700 DUT3C JIUCB 0325 UPAW Цена:80лв Възможен бартер за Duron или Аthlon от 950 до 1300МHz + Доплащане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobrev Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Zdrasti! Interesuva me procesora. Sy6to i vyzmojnostta za barter e izgodna za men, stiga i za teb da e taka... ta imam AMD Duron 950Mhz oba4e zaklu4en mnojitel, nqmam ideq s kakvo da go otkliu4a, ina4e znam koe kak trqq da stane, no vse pak tova ne e rabota za men, trqbva si profesionalist. V momenta go polzvam, na okolo 3 godinki e, bez garanciq, nqmal sym problemi s nego, dovolen sym, no iskam neshto po-byrzo prosto ne mi stiga. Dynoto mi e Asrock k7vm2 i sam go clockval do 1033mhz, kolko to4no shte te izluja 1030-1035 nqkade, pove4e ne mojah, prosto nz koe me spuva ne gi razbiram mnogo. Cooler-a ne go znam sq, ako iskash shte ti pisha pak za nego, prosto sq vidqh tvoqta tema i pisha, kato izgasq kompa shte go vidq i pak shte ti pisha, ako tolkova te interesuva, no mislq 4e e prosti4yk a vyrshi rabota za tozi Duron. Imam jelanie za sdelka m/y teb i men, kaji samo dali te udovletvorqva tozi Duron i kakva shte e stoinostta na doplashtaneto da go imam vpredvid! Sy6to tyrsq i DDR pamet 256 ili 512mb 333/400 po vyzmojnost, 4e imam ideq skoro dynoto da smenq, makar sega da ne vyrvi na 200 po default s Duron-a, prosto vijdam 4e prodavash mnogo i kupuvash mnogo, ako ti popadne neshto pishi mi Blagodarq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Имам Athlon 950. Но бих го сменол без доплащаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Gorgar,ако го продаваш бих го купил. За бартер трудно Лек ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Не е точно което търсиш, но ти предлагам бартер за Duron 1600 МHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 alchemy, Здравей ! Предполагам е Applebred. Интересува ме,но бартер 1:1 не ме устройва,ако това е идеята. Просто искам да го сложа в конфигурация но с моя процесор доста се оскъпява(самият КОМП).А и със това дъно не могат да му се използват възможностите. За това ми е мисълта за по слаб(естествено и по-ефтин). Ако не ще си върви с него! Всичко добро! ЕДИТ: Процесора е ПРОДАДЕН Моля за затваряне на Темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.