Jump to content
BulForum.com

Продавам XP1700+,отключен множител

Recommended Posts

Zdrasti! Interesuva me procesora. Sy6to i vyzmojnostta za barter e izgodna za men, stiga i za teb da e taka... ta imam AMD Duron 950Mhz oba4e zaklu4en mnojitel, nqmam ideq s kakvo da go otkliu4a, ina4e znam koe kak trqq da stane, no vse pak tova ne e rabota za men, trqbva si profesionalist. V momenta go polzvam, na okolo 3 godinki e, bez garanciq, nqmal sym problemi s nego, dovolen sym, no iskam neshto po-byrzo prosto ne mi stiga. Dynoto mi e Asrock k7vm2 i sam go clockval do 1033mhz, kolko to4no shte te izluja 1030-1035 nqkade, pove4e ne mojah, prosto nz koe me spuva ne gi razbiram mnogo. Cooler-a ne go znam sq, ako iskash shte ti pisha pak za nego, prosto sq vidqh tvoqta tema i pisha, kato izgasq kompa shte go vidq i pak shte ti pisha, ako tolkova te interesuva, no mislq 4e e prosti4yk a vyrshi rabota za tozi Duron.

Imam jelanie za sdelka m/y teb i men, kaji samo dali te udovletvorqva tozi Duron i kakva shte e stoinostta na doplashtaneto da go imam vpredvid!

Sy6to tyrsq i DDR pamet 256 ili 512mb 333/400 po vyzmojnost, 4e imam ideq skoro dynoto da smenq, makar sega da ne vyrvi na 200 po default s Duron-a, prosto vijdam 4e prodavash mnogo i kupuvash mnogo, ako ti popadne neshto pishi mi :D

Blagodarq!

alchemy,

Здравей !

Предполагам е Applebred.

Интересува ме,но бартер 1:1 не ме устройва,ако това е идеята.

Просто искам да го сложа в конфигурация но с моя процесор доста се оскъпява(самият КОМП).А и със това дъно не могат да му се използват възможностите.

За това ми е мисълта за по слаб(естествено и по-ефтин).

Ако не ще си върви с него!

Всичко добро!

ЕДИТ:

Процесора е ПРОДАДЕН

Моля за затваряне на Темата!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...