Jump to content
BulForum.com

GSM vapros

-J-U-

Recommended Posts

А някой ще ми каже ли и за Нокиа 3310 има ли такива работи май има ама и аз нямам диск със софтуера ( и кабел :( )Дайте линк нещо тфа онова плс

А някой ще ми каже ли и за Нокиа 3310 има ли такива работи май има ама и аз нямам диск със софтуера ( и кабел  :( )Дайте линк нещо тфа онова плс

Epa za nokia ima tolkowa software che....

Nokia Logo Manager, Oxygen Phone Manager, MobiMB da izbroia nai-dobrite za men, samo poslednia moje i da ne poddurja 3310 zashtoto e za kachwane na Java igri, polyphonic tones i kartinki.

Kabela za tazi nokia predstawliawa edna podlojka koiato se puha pod bateriata i opira dolu na platkata na GSM-a za da naprawi kontakt s linite za danni. Towa e neudobstwoto che triabwa da swaliash kapaka i da mahash bateriata za da wurjesh telefona kum PC-to. Posle ne mojesh da zatworish zadnia kapak dokato si s taka postawenia kabel...

Я кажете малко повече за тая моторола. Доволни ли сте? Смятам и аз да си взема скоро такава.

Mi gotina e, no ako moje6 dai malko pove4e pari i si zemi SAMSUNG C100(okolo 280-290 lv e)

P.S. Povqrvai mi imam i dvata i Samsunga e mnoo po dobre.

Mi gotina e, no ako moje6 dai malko pove4e pari i si zemi SAMSUNG C100(okolo 280-290 lv e)

P.S. Povqrvai mi imam i dvata i Samsunga e mnoo po dobre.

Da i as imam Samsung C100 neveroqten e eto sam vij, TUK ! ! !a az imah takava Motorola C350 beshe mi na 1 mesec i q prodadoh za 170 leva,bqh dovolen no da ne se samozalugvame nemojeda se sravnqva suC samsunga,za motorolata C350 imam kabel za USB-to no e bez disc i software samo kabel.

I 6tom ima6 i ti SAMSUNG C100 kaji kak moga da si ka4a kartinki ili novi igri. I ima li kabel kam USB za nego?

Ima kabel i software s disk,za Samsunga(C100) oba4e i cenata si q biva,60 leva e vsi4ko s kabel sus disk i s drugite djundjorii.A za kabela za Motorolata oshte neznam kolko da ti iskam ama znam 4e mnogo trudno se namirat i...Ale neznam kaji nqkva cena pa shte vidim. B)

Ima kabel i software s disk,za Samsunga(C100) oba4e i cenata si q biva,60 leva e vsi4ko s kabel sus disk i s drugite djundjorii.

Abe toia samsung kato gledam snimkata, ima infrared be !!! Kwi 60 lv za kabel wi goniat. Nali skoro se obsujdashe tuka kak da se polzwa IrDA-to na komputera, dori wi postnaha nai-elementarnata shema koiato moje da sushtestwuwa za celta. Cenata na tranciever-a ne wiarwam da e poweche ot 5 lv. Znachi za max 5.50 lv. poluchawate kabel.

Ima kabel i software s disk,za Samsunga(C100) oba4e i cenata si q biva,60 leva e vsi4ko s kabel sus disk i s drugite djundjorii.A za kabela za Motorolata oshte neznam kolko da ti iskam ama znam 4e mnogo trudno se namirat i...Ale neznam kaji nqkva cena pa shte vidim.  B)

Kade ima kabel za nego(ta dori i za 60lv). Aza Mottorolata neznam kak varvi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...