Jump to content
BulForum.com

Съвет за Видеокарта

Recommended Posts

Предубеден съм към ATI... Иначе за това ATI цените за мен са:

RADEON 9550, 128MB Asus A9550/TD AGP8x TV Out - 56$

RADEON 9550GE, 128MB Asus A9550GE/TD AGP8x TV Out - 67$

RADEON 9550GE, 256MB Asus A9550GE/TD AGP8x TV Out - 70$

Ами по принцип и аз съм малко предубеден, ама между тия двете атито е по-добро. фх-а има някаква измислена директ х 9 поддръжка, но никога няма да успееш да я ползваш, освен ако не ти се гледа слайдшоу

Предубеден съм към ATI...

За това ще се набуташ :)

Цялата ФХ(5-та) сериа на Нвидиа е толкова измислена , 4е няма на къде !

Само не знам от къде са ти тези предубеждения !?! :) към Ати

Вземай Асус-а , ГЕ : RADEON 9550GE, 128MB Asus A9550GE/TD AGP8x TV Out - 67$

Или виж колко струва Ге Кюба 9550 в Смарта , трябва да е малко над 70$ ...и може и той да се вземе!

Тва вси4ко разбира се при условие , 4е не ти трябва ВИВО и тунер !

Ина4е тва : GF FX5200, 128MB+Tuner+RC VIVO Chaintetch FM2P AGP8x - за 67$ си струва - естествено ...виж колко неща земаш за 67$ ,предполагам тунера е хубав , 4айнтек не правят боклуци и сигурно и сега са се постарали !

Неведнъж съм виждал във форума,че няма смисъл от 256 МБ, ама все пак разликата е само 3 долара...?!??! Пак ли не си струва?

Ами единствено ако паметта е еднакво бърза и за 128Mb и 256Mb - иначе просто се набутваш....за какво ти е с двойна памет след като илюзията ще е все едно си взел по-слаб клас GPU :confused

Паметта е по-бавна май май

Аве и да не е по- бавна , ще се клокне доста по- малко от 128-цата .... а ползата от 256 при тази карта е то4но никаква ...

Разликата от 3$ си има някаква при4ина ... не вярвам паметите да са напълно еднакви .... Асус разкарават по този на4и някаква слаба партида памети ...най-вероятно !!

Аз никога не бих поламтял за 256 , то4но в този слу4ай ...пък било то и за 3$ ... има нещо съмнително в цялата работа !

Зависи и от картата, и с какво ядро са пуснали серията.

последните асуси 256мб/ге/тд/ са с 9600 ядро и 5нс памет.

клокват се без проблем до 9600 про... цената за без ддс е мисля 80$

As li4no imam GF no ot po starite , po4ti vsi4ki igri mi trugvat no vse pak ne sam dovolen , imam mn problemi s nego.Edin moi priqtel ima RADEON i e mn dovolen prosto nqma ne6to koeto da ne mu trugne i da ne e s dobra kartina :)

preporu4vam ti tazi : RADEON 9550GE, 256MB Asus A9550GE/TD AGP8x TV Out - 70$

6te ostane6 dovolen.

As li4no imam GF no ot po starite , po4ti vsi4ki igri mi trugvat no vse pak ne sam dovolen , imam mn problemi s nego.Edin moi priqtel ima RADEON i e mn dovolen prosto nqma ne6to koeto da ne mu trugne i da ne e s dobra kartina :)

preporu4vam ti tazi  :  RADEON 9550GE, 256MB Asus A9550GE/TD AGP8x TV Out - 70$

6te ostane6 dovolen.

Пич знаеш ли че има Geforce 256,имa и Geforce 7800.Като имаш GF от по-старите го сравнявай с Radeon от по-старите ;) :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...