DJ CyberGod Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Reshih da svalqm vsichkite serii na Family Guy, kacheni na server-a, no sled kato svalih polovinata pyrvi sezon zabelqzah che sa razvaleni do edin... opitah da svalq i ot drugite dva sezona no vsichkite serii prekysvat okolo 25-30 sekundi sled nachaloto s Error Message... player-a spira(ne e problema v nego, probvah s nqkolko) i se samoizkliuchva.. nqkoi ako moje da kaje dali sa razvaleni samite failove ili ako ima neshto po-specifichno kato codecs moje bi da kaje pls. ako nqkoi e ubeden che problema e pri men(v koeto se symnqvam pri polojeie che samo s tezi serii mi se poqvqvat problemi) pak da kaje vyzmojen izhod. Ako e wyzmojno podmenete ili opravete failovete pls Blagodarq predvaritelno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Няма ли фенове на това уникално шоу? В доста случаи е класи дори над South Park. Ако някой иска ДВД Рип-ове на първите 4 сезона да се обажда. Днес май излиза нов епизод. Жалко, че никой не си прави труда да замени старите калпави серии, които са качени с някакви с по-добро качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=6GtZy4ZTQc8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Не зная защо няма тема за фемили гай,но то по нищо не отстъпва от саут парк или симпсънс. Има много оригинални серий,а персонажите разцепват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 go figure... не само не отстъпва, но е в пъти по-добро от Симпсънс, а и в много отношения превъзхожда и South Park и Futurama. Който харесва Family Guy ще хареса и American Dad.( който го няма на локалния. само 1еп.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.