The Black Dragon Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Трябва ми програма която премахва шум от запис с микрофон, не от песен. Мерси предварително за съдйствието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Трябва ми програма която премахва шум от запис с микрофон, не от песен. Мерси предварително за съдйствието Ами то песента пак през микрофон е минала ама карай... С много неща можеш да си свършиш работа - аз лично ползвам помощния модул към (Sony) Sound Forge - Noise Reduction. За твоя случай ако шумът е сравнително константна величина (шумовият фон на стаята в която записваш) - с този модул можеш да си направиш профил на този шум и алгоритъмът ще афектира предимно него при обработката на записа. Има още много други подходящи за целта програми - ако не можеш да се справиш с тази, драсни едно ЛС...ще ти дам и други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Midex е обяснил точно (има си хас ), само да допълня за протокола, че с микрофона записваш 1-2 секунди 'нищо', т.е. без да говориш, т.е. само шум да се запише, и после от тези 1-2 секунди ще направиш профила на шума. Аз лично ползвам Adobe Audition, много ми допада програмката, има си Noise Reduction, Hiss Reduction, Click-pop eliminator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.