afx Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Аз немога чатна що сайта им е таква шитня от няколко дена едвам зарежда .... смях... и него ли го претоварихме <{POST_SNAPBACK}> Според мен сайта им няма общо със мобилната мрежа Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Moje saita da vi bavi ot dostavchika! Az sam v Sliven i tuka niamam nikakav problem. Kakto si e zarejdal vinagi taka si i zarejda sega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Според мен сайта им няма общо със мобилната мрежа <{POST_SNAPBACK}> A трафика и големия брой посетители наведнъж. Това не е ли причина? А за тези които се оплакват... Ами съдете ги бе. Какво се оплаквате: "В друга държава...съд..." Вие не сте ли държавата. Аз пропуснати ползи нямам. Който има да си търси адвокат и да действа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 A трафика и големия брой посетители наведнъж. Това не е ли причина? <{POST_SNAPBACK}> А как може едни да влизат, а другите на евроком и на гигабит да не могат? Лангейм също нямат проблеми със сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 hahaha nad 13 4asa govorene tva be6e golqm kef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Ам, само да отбележа, че в корпоративните програми и на двата оператора присъства цена от 0,00лв/мин в рамките на групата и така няколко години според договора. Живи и здрави!!! Брат ми вчера се прибирал пеша от ЖПгарата в 22,30, защото не успял да се свърже с баща ми да иде да го посрешне . Ако някои от "намазалите" ги сърби гъза да не се чудят защо Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 А ето и отговора на БТК: БТК намалява цените на разговорите за четирите почивни дни 19 септември 2005 | 13:52 Агенция "Фокус" София. Българската телекомуникационна компания дава възможност на абонатите си да говорят, без да заплащат цена за минута за всички селищни и междуселищни разговори. Те трябва да са проведени през четирите почивни дни, обявени за официални празници по случай честването на 97 години от Провъзгласяването на независимостта на България през 1908 година. “Българският телеком ще уважи големия национален празник и всички българи ще говорят помежду си по фиксирания телефон средно с 53% по-ниска цена за междуселищни разговори”, каза Денис Уолах, главен изпълнителен директор на БТК. Национални разговори без таксуване за минута разговор ще се провеждат от 00.00 часа на 22 септември 2005 година и приключва на 25 септември 2005 година в 24.00 часа. През четирите почивни дни за официалните празници абонатите на БТК спестяват до 4,5 стотинки за минута и за трите зони на междуселищни обаждания. За всеки селищен разговор през този период абонатите спестяват 1,5 стотинки, защото за почивните дни и официалните празници със слаб трафик, БТК е определила 0 стотинки цена за минута разговор. Промоцията е валидна за всички абонати на БТК, които ползват Стандартен план и плановете “У дома”, “У дома Сити” и “Офис”. През четирите дни клиентите ще могат да говорят без цена за минута разговор и ще заплащат само еднократна първоначална такса за всяко обаждане в размер на 11 стотинки. За абонатите на “У дома” и “Офис”, промоцията ще важи след изчерпване на включените в абонаментния план безплатни минути за междуселищни разговори. Разговорите без цена за минута разговор няма да са валидни само за клиентите на БТК, избрали Икономичния и Ограничения абонаментен план. Тези пакети съдържат лимитиран брой съпътстващи услуги и ограничени възможности за потребление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 A бе не си е като на м-тел. Дори няма да се възползвам. Пък и вече се свързах с хората които ми трябваха, за какво ми е сега и телефонната слушалка да ми се отбелязва по бузата. И дори се плаща. А у нас както сме на някаква тарифа, която дори не й знам името (на 3 лева, без ограничение за разговорите и с по-евтини начални минути), първо ще трябва да си ги изговоря и чак тогава да се възползвам. Как пък не. Дано да им се претовари и на тях мрежата. После ще ги съдя за пропуснати ползи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 И с риск пак да ме обвиниш, че ти прилагам възрастова дискриминация... Ти пък какъв бизнес въртиш на 16г., че си изгубил. Ако беше към м-тел сигурно и ти щеше да въртиш като луд. Ама като не си, сега чети и завиждай. <{POST_SNAPBACK}> Хехехе не не казвам че аз имам работа а двама мои приятели и от части Майка ми...о аз ви завиждам определено ама на безплатното не на разпадналата мрежа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 добре де, аз не мога да разбера кво толкоз са се размрънкали всички... тва с безплатните разговори не се случва всеки ден, тва се случва веднъж. един ден аванта, голяма работа... някои дори и за съдене говореха... еми айде съдете ги задето са направили един вид подарък на клиентите си с безплатни разговори. И кво? Ще постигнете ли нещо? Аз лично съм говорил между 3 и 4 часа, айде ся псувайте ме задето съм се възползвал и че вие не сте можели да говорите с който ви трябва заради мен и такива като мен, които са се възползвали. Лично аз не съм имал особено големи проблеми със свързването. Понеже аз съм един от онези, които чакаха полунощ за да почнат да звънят (чакането не е умишлено, ся да не кажете нещо ) от 12 и половина някъде почнах да звъня. Всичко беше перфектно до към 5-6 сутринта, незнам, тогава явно започнаха да се будят хората и да си говорят. След това цял ден ме свързваше или на първия, или до петия опит и след това половин час разговор докато ме изключат от мтел. Случаите да не се свържа бяха много малко. Незнам защо на някои не им се е получавала хватката, но аз проблеми съм нямал, и през деня не съм говорил само за кеф. Но както и да е, всеки си има право на мнение, кат не щете, не говорете следващия път (ако има такъв) пък да можем ние авантаджийте да си говорим по-лесно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Чудя се... колко разговора направихте вие? Защото аз успях един единствен... При това съм набирал в продължение на около половин час - ей-така пиша си във форума, и машинално набирам наново... Докъто в един момент не ме свърза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 добре де, аз не мога да разбера кво толкоз са се размрънкали всички... тва с безплатните разговори не се случва всеки ден, тва се случва веднъж. един ден аванта, голяма работа... някои дори и за съдене говореха... еми айде съдете ги задето са направили един вид подарък на клиентите си с безплатни разговори. И кво? Ще постигнете ли нещо? Аз лично съм говорил между 3 и 4 часа, айде ся псувайте ме задето съм се възползвал и че вие не сте можели да говорите с който ви трябва заради мен и такива като мен, които са се възползвали. Лично аз не съм имал особено големи проблеми със свързването. Понеже аз съм един от онези, които чакаха полунощ за да почнат да звънят (чакането не е умишлено, ся да не кажете нещо ) от 12 и половина някъде почнах да звъня. Всичко беше перфектно до към 5-6 сутринта, незнам, тогава явно започнаха да се будят хората и да си говорят. След това цял ден ме свързваше или на първия, или до петия опит и след това половин час разговор докато ме изключат от мтел. Случаите да не се свържа бяха много малко. Незнам защо на някои не им се е получавала хватката, но аз проблеми съм нямал, и през деня не съм говорил само за кеф. Но както и да е, всеки си има право на мнение, кат не щете, не говорете следващия път (ако има такъв) пък да можем ние авантаджийте да си говорим по-лесно... <{POST_SNAPBACK}> Ами ще ви псуваме естествено, всичките хлапета и ганьовци, всички останали нормални хора искахме да се обадим, не безплатно, а не можахме. Много интересно БТК като пуснат сега безплатни разговори ( те си пускат всяка събота и неделя) дали ще има същия калабалък. Еми няма да има, защото да говориш по домашния не е гъзария, само по джусиема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Вчера направих 90-100 минути разговори . Като е безплатно що да не се обадя на приятелите, особено като не мога да ги видя. Никакви проблеми със свързването - единствено на ул. Витошка в София, но там се досетих какъв е проблема. На печелившите - честито - 14 милиона минути разговори за деня. Все пак не ме впечатли особено "промоцията" - в Австрия бах клиент на Telering с prepaid карта - след 10 вечерта и през почивните дни разговорите в мрежата са безплатни. А на мен минута в бизнесгрупата ми е 10 стотинки - България . Все пак браво на Мтел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Аз лично се чудя на мениджърите и на тези, които проучват пазарите- не правят ли маркетингови проучвания? Как не разбраха, че пак ще печелят, ама не от високите такси, а от многото разговори! Видно е,че народът и на "легло" ще говори ако му отърва. Сега 2 000 000 абонати говореха едновременно и непрекъснато, защото е без пари. Утре ако намалят таксите наполовина - 1 000 000 да говорят, пак М-тел ще са на далавера! Друг е въпросът дали ще издържи мрежата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Аз лично се чудя на мениджърите и на тези, които проучват пазарите- не правят ли маркетингови проучвания? Как не разбраха, че пак ще печелят, ама не от високите такси, а от многото разговори! Видно е,че народът и на "легло" ще говори ако му отърва. Сега 2 000 000 абонати говореха едновременно и непрекъснато, защото е без пари. Утре ако намалят таксите наполовина - 1 000 000 да говорят, пак М-тел ще са на далавера! Друг е въпросът дали ще издържи мрежата... <{POST_SNAPBACK}> Absolutno sam saglasen s teb vse pak i az namazah 5 6 4asa razgovori, slojih si handsfree-to cakah si na CS-a i cql den si lafihme s moita lo6o nema, ama naistina vsi4ki mobilni operatori v BG trqbva da se pozamislqt malko za tea ceni. Vse pak ei na i treti se namarda. A za tehnikata na M-tel 4e e v G..A si e qsno, nqkvo staro oborudvane , koeto e vtora upotreba (moga da go tvardq sas sigurnost vqrvaite mi) i e s marka Simens e ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Идея си нямам как един разговор може да е по-дълъг от 10мин. А тук се говори за часове. Абе хора вие нормални ли сте?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 И на мен ми е любопитно как е възможно хората да говорят с часове,но ей на,явно е възможно.Пуснаха авантата и всеки хвана телефона,а иначе с 0 стотинки в Примата.Ако сега каже,че тая аванта му е помогнала да проведе важни разговори-хахах,смея се с пълен глас.Ако беше важно,все щяхте да намерите начин. @Bastard:всъщност оборудването Siemens е доста добро и се ползва от много оператори в цял свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 На мен ми се струва , че втора такава грешка няма да бъде допусната , или поне до 100 юбилей То просто аванта аванта , ама и хората които са искали да говорят НЕ на аванта не са могли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Аз лично се чудя на мениджърите и на тези, които проучват пазарите- не правят ли маркетингови проучвания? Как не разбраха, че пак ще печелят, ама не от високите такси, а от многото разговори! Видно е,че народът и на "легло" ще говори ако му отърва. Сега 2 000 000 абонати говореха едновременно и непрекъснато, защото е без пари. Утре ако намалят таксите наполовина - 1 000 000 да говорят, пак М-тел ще са на далавера! Друг е въпросът дали ще издържи мрежата... <{POST_SNAPBACK}> като се замислиш М-Тел може умишлено да държат цените си високи!!! Понеже ако намалят цените, респективно ще се увеличат разговорите - а почалбата им ще остане същата. Но тогава ще се наложи да инвестират още много пари за оборудване, понеже както всички разбрахме мрежата им не може да поеме тези разговори. т.е. за да поддържа качествен сигнал М-Тел трябва да държат цените високи!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 за да поддържа качествен сигнал М-Тел трябва да държат цените високи!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> И аз си мисля такива неща Но.. печалбата им няма да остане същата Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 като се замислиш М-Тел може умишлено да държат цените си високи!!!Понеже ако намалят цените, респективно ще се увеличат разговорите - а почалбата им ще остане същата. Но тогава ще се наложи да инвестират още много пари за оборудване, понеже както всички разбрахме мрежата им не може да поеме тези разговори. т.е. за да поддържа качествен сигнал М-Тел трябва да държат цените високи!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> И аз си мисля такива неща Но.. печалбата им няма да остане същата <{POST_SNAPBACK}> Глупости, толкова години монополист, после пак високи цени! Оборудването се е изплатило до сега със стотици пъти, тъй че пари за още и хубаво оборудване има със сигурност. Все пак как са другите оператори в другите държави? Те да не работят на загуба, а абонатите са им многоооооооооо повече. А в БГ парите, които даваме на мобилните оператори са едни от най-високите от цяла Европа! А жизненото ни ниво е едно от най-ниските! Неможе да получаваш 200 лева, а в германия 2000 евро и да плащаш едни и същи такси с германците, надявам се да се съгласите с това Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Глупости, толкова години монополист, после пак високи цени! Оборудването се е изплатило до сега със стотици пъти, тъй че пари за още и хубаво оборудване има със сигурност. Все пак как са другите оператори в другите държави? Те да не работят на загуба, а абонатите са им многоооооооооо повече. А в БГ парите, които даваме на мобилните оператори са едни от най-високите от цяла Европа! А жизненото ни ниво е едно от най-ниските! Неможе да получаваш 200 лева, а в германия 2000 евро и да плащаш едни и същи такси с германците, надявам се да се съгласите с това <{POST_SNAPBACK}> никой не казва че М-Тел не са си избили всичко. просто сегашното положение ги задоволява - не искат да наливат още пари в мрежата и само цоцат на готово без да влагат нищо повече. А ние балъците седим и им плащаме - НО няма друга алтернатива за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 А ние балъците седим и им плащаме - НО няма друга алтернатива за сега <{POST_SNAPBACK}> Засега няма но скоро идва ВиВаТеЛ-така че ще видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Неможе да получаваш 200 лева, а в германия 2000 евро и да плащаш едни и същи такси с германците, надявам се да се съгласите с това <{POST_SNAPBACK}> Тази логика не е съвсем вярна. Все едно тук немските коли да струват 10 пъти по-малко. Не че казвам, че цените не са високи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.