Jump to content
BulForum.com

18.09 - Абонатите на М-Тел говорят безплатно

kopche

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply
Трябваше да го направят за клиенти на договор, които са минимум от 5 години абонати. А сега стана хубава работа, ама циганска.

е да, от 15 години на договор. много е изнервящо, защото на мен не ми пука за тея безплатни разговори, а не мога да се обадя си свърша работа :angry1

Няма да се учудя ако утре почнат със хвалбите и статистиките: Колко много абонати говорят , За колко милиона лева направили подарък на абонатите си и т.н ...

а не е ли така ?

вярно е че в повечето случай нямах връзка но пък съм навъртял към 2 часа разговори ... ако ги сметнем по тарифата 0.39 стотинки..тва са 120мин по 0.39

= 46.8лв,a aко смяташ по тарифата с ваучер(0.79 стотинки ли е) е доста повече...и тва става въпрос само за един човек...

и аз съм недоволен че не можах да се свържа с много хора и то когато ми трябваха,заради претоварената мрежа но пък навартях супер много минути без да съм платил нищо

Ми да... :D 1 път в годината е тоя рожден ден,що да не говорим кат неска е прИмоция

Еми от време на време падаше мрежата ама беше за кратко,общо взето винаги можех да звъня :punk

ЕДИТ:Да,аз съм 1 от тези,който чакаха 00:01...и спрете да говорите за българина колко бил алчен,аз да ви питам кога ще правите разговори за по 15-20 минути,когато няма промоция?

ами защо ми е да правя азговор от 15-20 че и повече минути като аз и на домашен телефон когато разговорите бяха 1 импулс и си говориш колкото си искаш, никога не съм въртял толкова време.

ми ето и на БТК разговорите след едиколко си часа струват там някви си 6 ли 7 ли ст. - що не вземете да говорите по 8 часа през БТК та да ги набутате??????

то всъщност като стана въпрос за набутване - ми че на М-Тел разговорите в тяхната мрежа не им струват нито стотинка . . . . . . . . . . . СЛЕДОВАТЕЛНО ЕДИНСТВЕНИТЕ НАБУТАНИ СА ХОРАТА НА КОИТО ИМ Е МНОГО ВАЖНО ДА ПОЛЗВАТ МОБИЛНИЯ СИ ТЕЛЕФОН /МОЖЕ БИ ОТ ТОВА ДА ЗАВИСИ ЖИВОТА ИМ/ И ЗАРАДИ НЯКАКВИ КЕЛЕШИ И ПОЧЛЕГАРИ ДЕТО В КАРТАТА МУ ИМА 10.01 ЛВ И ДЕТО РЕШИЛ ЧЕ ЩЕ ИЗГЛЕЖДА МНОГО ДОБРЕ АКО ТЕЛЕФОНА МУ СЕ ОТБЕЛЕЖИ НА БУЗАТА, ТОЗИ ЧОВЕК ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБАДИ!!!!!!!

АРЕ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЙ Е ТОЗИ ДЕТО СТЕ НАБУТАЛИ М-ТЕЛ ИЛИ МОЖЕ БИ НЯКОЙ ПРИЯТЕЛ ИЛИ РОДНИНА ....................

Тва да чакаш да стане 00:01 мин. е направо незнам. Къв трябва да си за да чакаш, точно 1 мин. за да почне промоцията. Или пич и ти си бил от тия, които са чакали? За да знаеш все пак, че не е било безплатно?! Тва, трябва да си наистина, е*ати алчния, да чакаш точно на минутата. :angry1

ПС: А тва с ваучерите няма никво значение. Смисъл рано или късно трябва да си вземеш ваучер, не е ли така? Дали ще е сега или след седмица? Все ще дадеш парички, тъй че тия къде ги приказваш........... ;)

Не, за твое съжаление не съм бил от тези, които са чакали.

Ако върнеш няколко страници назад, ще разбереш откъде знам, че не е било безплатно.Но какво ти пука, нали трябва да напишеш нещо безмислено в повече, да ти видим аватара.

А по въпроса с ваучерите, мога да ти кажа, че човек като си активира нов ваучер то той се стапя със скоростта на светлината...винаги е така ;)

тъй че тия къде ги приказваш...

Незнам за вас, но аз съм доволен, "почти" ;) . Направих почти 3 часа разговори, в различни точки на България. Можеше да звънна на още 1 - 2-ма, ама ай, бакшиш. :) Преди малко се опитах да проведа още един разговор, ама мрежата все още я няма никаква и се отказах (така или иначе скоро може да се видим ;) ). Ама някои наистина се насират от обаждания днес. Ще продължават сигурно до 23:59 и накрая ще има изгоряли.

А днес по обяд, както си беше претоварена мрежата на м-тел се пробвах да звънна и на глобул и всичко беше ОК. Значи на глобул може, а на м-тел не може, а! :) Както и да е. Днес м-тел изгоряха от мен с около 130 лв. Пари, които няма да изхарча и за 2 месеца. И май никой не се сети да каже поне едно благодаря м-тел и честит ви рожден ден. ;)

Айде честит рожден ден на м-тел от мен и все по-често да имат рожденни дни и юбилеи и да ги празнуват така. А на следващия юбилей да го направят на минута разговор да ти дават по 79 стотинки във картата. :D

Днеска аз пък направих към час и половина разговори - много съм благодарен на М-Тел защото се чух с колеги които не бях чувал от половин година. Не съм говорел празни приказки така, че не съм заемал мрежата за нищо. Ами каквото беше - беше... След 10 години пак :bgrin: Да се надяваме, че тогава като пуснат промоция такава, никой няма да и обърне внимание, защото всички ще имат достатачно пари да си говорят колкото им душа иска! Амин!

Днес м-тел изгоряха от мен с около 130 лв. Пари, които няма да изхарча и за 2 месеца. И май никой не се сети да каже поне едно благодаря м-тел и честит ви рожден ден. ;)

На мтел знаиш ли колко им дреме. Тея разговори в тяхната мрежа за тях са абсолютно безплатни. Те едва ли ще се набутат някога. Всичко е без пари. Все едно да теглиш локално на аванта

Погледнато в личен план надявам се повече такива дни да няма НИКОГА! Не бързайте да ме укорявате. И в момента все още има номер който ми е недостъпен, а ми е адски важно да имам точно сега връзка нон-стоп. Това беше днес гавра с абонатите на Мтел. Голяма работа, че имало далавера за някой. Ами пропуснатата за други?! Както и да е?! Едва ли ще се съгласите с мен, но погледнато от ъгъла на всекидневната употреба на мобилните връзки, днес беше и продължава да е един отвратителен ден.

А поддръжката и тя ли им е безплатна? Защо тогава се плаща изобщо за разговори?

И на мен не ми пука колко им пука на м-тел. Доволен съм на жеста който направиха днес, за разлика от други, които са винаги неблагодарни дори и пари да им дават. Един ден ми беше достатъчен за да си проведа необходимите разговори до обяд и да не тормозя мрежата повече за разлика от други които се посират до последно.

Знам че свърши и се надявам да не го правят пак...аз съм на Глобул ама всичките ми приятеи са на М-Тел и тряяше да званя 7 пъти за да се сваржа...от това само губят днес...някои хора вършат работа с гсм-ите и кат немогат да се сваржат губят пари!Така че експеримента да си остане до тук че мноо прецакват хората кат немогат да се обаждат дори и да е безплатно!

Луда работа беше днеска! :punk

А и тая тема колко смях ми направи. "Деловите бизнесмени" срещу простоватите Примаджии. :) Аз съм на страната на авантаджиите, с "отбелязаните GSM-и на бузите" :D

Знам че свърши и се надявам да не го правят пак...аз съм на Глобул ама всичките ми приятеи са на М-Тел и тряяше да званя 7 пъти за да се сваржа...от това само губят днес...някои хора вършат работа с гсм-ите и кат немогат да се сваржат губят пари!Така че експеримента да си остане до тук че мноо прецакват хората кат немогат да се обаждат дори и да е безплатно!

E, все пак за някои си беше много добър експеримент де. ;) Ама наистина трябваше да се замислят малко за тези които наистина имат нужда от гсм-ите си. Чрез един безплатен смс да декларират че се отказват от авантата и да им заделят малко мрежа, за да говорят спокойно.

И с риск пак да ме обвиниш, че ти прилагам възрастова дискриминация... :) Ти пък какъв бизнес въртиш на 16г., че си изгубил. Ако беше към м-тел сигурно и ти щеше да въртиш като луд. Ама като не си, сега чети и завиждай. :P

EDIT: Stenli, мерси за наблюдателността. ;)

Само да добавя. Бърза помощ, пожарна и полиция са към друга мрежа, така че не би трябвало да има проблеми с тях. Както и ако се звъни към глобул. Единствената болка днес беше мрежата на м тел.

напълно съм съгласен с теб. не може заради разни авантаджии да се създава такова неудобство. да не говорим, ако се случи нещо лошо и трябва да звъннеш на бърза помощ :angry1 както каза breakneck, някой хора се осраха много яко вместо да си проведат разговорите и да приключат :/

Ако беше към прима сигурно и ти щеше да въртиш като луд. Ама като не си, сега чети и завиждай. :P

ам тва нещо не го разбрах. аз съм с договор и не ми е ясно защо да завиждам на тея дето са с прима :bgrin:

:ПП едитни си поста да не спамим :huh:

Това беше съпер тъпо, и както по-горе писаха се надявам никога да не се повтори.

Номера ми е в група в която така или иначе говоря безплатно. Въпроса е, че с телефона си върша работа, вчера така и не можах да се свържа с никой, който ми трябваше от М-тел, незнам за вас ама вчера съм бил на работа и времето ми е ценно. Пикал съм ти на безплатните разговори, когато ще загубиш 10 мин в опити да се свържеш и накрая ще захвърлиш телефона бесен, щото така и не си успял. Това за мен това си беше пълна простотия. Не съм им благодарен, първо това не е жест от страна на М-тел, второ, плащам си за да имам връзка и искам да я ползвам когато ми трябва. Предполагам, че ако това се случеше в някоя бяла държава, щяха да се намерят потребители които биха ги осъдили и то с пълно право. То същото като случая на един приятел който беше вързан към някакъв измислен доставчик на интернет (безжичен достъп) и плащаше 40лв. на месец, та случая беше, щом завали и загърми край с нета, по два три дни не са имали нет, а хората работят, нета им трябва. Обажда се разправя се ония му викат "да бе извиняваме се, ще ви правим отстъпка всеки месец". Е добре де за къв му е тая отстъпка, той човека неще отстъпки, плаща си за да има нет, а не да му казват, че ще му правят отстъпки.

Аз със М-тел не съм се договарял да говоря безплатно, че и връзка да нямам, договорил съм се да си плащам и да мога да говоря.

По тъпо нещо неможе да сее случи :excl:

Тва е супер тъпо, по добре да си намалят цените отколкото да се рекламират по тоя ужасен начин.

Според мен някой трябва да ги осъди за невъзможност нормалното провеждане на телефонен разговор.

Затовали плащаме дебели сметки - цял ден да ти дава ПРЕТОВАРЕНА МРЕЖА абсолютна БГ простотия..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...