Rafaello Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Това ми е ясно. Ама всичко си има граници.. просто знам че поне едно 50% в момента говорят само колкото да говорят. Ако ресторантите станат безплатни ще има хора които ще се опитат да ядат докато не започнат да повръщат. Аванта няма - за тези разговори днес, ние отдавна сме платили.. разберете го това. Няма да избиете и процент от това което сме платили всички в продължение на 10 години. Факт е че мобилните разоговори при нас са едни от най-скъпите в европа. Бъдете реалисти Това днес е просто тест на мрежата, а не жест от любов към клиента. <{POST_SNAPBACK}> Pone pri men tozi test e dosta neuspeshen... jalko... ste izpolzvam BTC-to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Това ми е ясно. Ама всичко си има граници.. просто знам че поне едно 50% в момента говорят само колкото да говорят. Ако ресторантите станат безплатни ще има хора които ще се опитат да ядат докато не започнат да повръщат. Аванта няма - за тези разговори днес, ние отдавна сме платили.. разберете го това. Няма да избиете и процент от това което сме платили всички в продължение на 10 години. Факт е че мобилните разоговори при нас са едни от най-скъпите в европа. Бъдете реалисти Това днес е просто тест на мрежата, а не жест от любов към клиента. <{POST_SNAPBACK}> Аз не съм тръгнал никой да набутвам,както и не вярвам някой да го прави заради това.Просто искам да си говора като бял човек и да не мисля само колко пари съм навъртял.Пък и след като съм ги платил тея разговори защо да не се възползвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Аз не съм тръгнал никой да набутвам,както и не вярвам някой да го прави заради това.Просто искам да си говора като бял човек и да не мисля само колко пари съм навъртял.Пък и след като съм ги платил тея разговори защо да не се възползвам. <{POST_SNAPBACK}> Всички го искаме това Аз не говоря точно за теб, ама мога да ти кажа че има много хора които не мислят по същия начин. Да си максималист е кофти. едит: айдеее.. и sms-ите отказаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 . Аванта няма - за тези разговори днес, ние отдавна сме платили.. разберете го това. Няма да избиете и процент от това което сме платили всички в продължение на 10 години. Факт е че мобилните разоговори при нас са едни от най-скъпите в европа. Бъдете реалисти Това днес е просто тест на мрежата, а не жест от любов към клиента. <{POST_SNAPBACK}> А не може ли хем да го разбираме това, хем да си се радваме на разговорите без пари днес?Мрежата е много зле. Интересно, че ако звънна в София - става, а в Пд - не. Сигурно е случайно. Проблемът е, че и спешни разговори не може да проведе сега човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Мрежата взе да издава багажа, ако успееш да се обадиш на някой си голям късметлия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Мрежата взе да издава багажа, ако успееш да се обадиш на някой си голям късметлия <{POST_SNAPBACK}> явно съм...щот говора от 10 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 На 30-тата минута прекъсва. Както каза @netrootbg, лимитирането е от мрежата. Но имам чувството, че са направили гласовите повиквания на VOIP. <{POST_SNAPBACK}> Аз пък снощи към 1 часа си говорих точно един час с един в чирпан. На 59:59 ми прекъсна. Може би наскоро да са направили това ограничение, освен ако не е имало претоварване на мрежата и за това да е прекъснало.Тва се случва веднъж на 10 години що пък да не му се нарадвам?Сеедно всички ресторанти да са безплатни и аз да ям вкъщи.Как пък не Авантата е чиста печалба. И още нещо-ние сега говорим нормално.При тея наще цени май нормално много малко хора могат да си позволят да говорат. <{POST_SNAPBACK}> Напълно подкрепям. На колко такива хора не сме се чували защото сметката за телефона после ще бъде космична, а разговорите ни няма да са само за по минутка. Днес поне кой каквото има да си го казва да го направи.Аванта няма - за тези разговори днес, ние отдавна сме платили.. разберете го това. Няма да избиете и процент от това което сме платили всички в продължение на 10 години.......Това днес е просто тест на мрежата, а не жест от любов към клиента. <{POST_SNAPBACK}> Аха, да да. Вярвай си. Продавача (в случая м-тел) определя каква да е цената на услугата му. Ако не ти харесва отиваш при друг. Нали и печалба трябва да имат все пак. Все едно ти да правиш банички за 10 стотинки бройката и да ги продаваш по 30. И някой където си купува всеки ден от теб, след 1 година като пуснеш един ден аванта и някой да ти каже "Аз отдавна съм си ги платил. Даже не те набутвам". Ами тока, поддръжката, касиерката, друга администрация. Те пари не искат ли? Лъскавата кола за шефа, с какво ще се купи. Надали имаш мечта да си останеш в панелка най-много 80 м2 и да караш колело. П.П. А да. И днес смс-ите се плащат. Само разговорите са безплатни. А снощи даже не забелязах кога е минал един час. Мислих си че е минал най-много половин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Баси тъпотията е това. Одеве ми се наложи спешно да звънна и не можах да се свържа над 40 минути!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Abe kakvo vi dava na vas? Az tuka mi omrazna da gledam nadpisa NO ACCESS! Da ne mi se razvali telefona ot mn razgovori??? Ili e ot kletkata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Да похваля брадчед ми. От скоро живее в нас, и ме побърква с неговия РАП (взех да се ядосвам що ли са толкова мощни тонколоните). Та по темата: ДНес от 02:00 до 06:00 и нещо е говорил по шибания тел с тоя и оня. Днес стана в 11:07 и от тогава до сега е до мен и говори с тая и оная кучка и ме побърква! Много се нервя на последък! Да*ба, Емтел! Колкото ми е трудно прибиваването с това изродче, те на пук сякаш на мен ми го правят още по .... Честито на всички които се възползват от промоцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Тва е еба*ти простотията.Аз немога си напрая разговорите който съм съгласен да си платя заради някви алчни дето кат чуят без пари и се насират да звънят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ами чисто по български, като чуе аванта ганьо и се насира, та ние където трябва да си свършим някаква работа да не можем.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Goliam tsirk...po ulitsite pochti vseki varvi i govori po GSM Niakoi dori koli karat...i kolela...shte se istrepat niakade s tezi GSM-mi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 E super stana sega nemojem da zvanim Ai hvanete avantata sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Тва е еба*ти простотията.Аз немога си напрая разговорите който съм съгласен да си платя заради някви алчни дето кат чуят без пари и се насират да звънят. <{POST_SNAPBACK}> И аз исках да звънна на едни хора да се уговоря, но тел-а не се свързва Трябваше да го направят по 10 ст/мин примерно или нещо такова. Интересно, ако искам да звънна на бърза помощ, дали пак няма да ми изпише "пренатоварена мрежа"... P.S. Мтел набутаха доста сериозно хората първо с това, че всички вчера си купиха ваучери и второ, че всеки е чакал да стане 00:01, за да си говори половин час, когато явно не е било безплатно Добър подарък направихме на Мтел за годишнината им! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Goliam tsirk...po ulitsite pochti vseki varvi i govori po GSM Niakoi dori koli karat...i kolela...shte se istrepat niakade s tezi GSM-mi! <{POST_SNAPBACK}> Да се трепят алчните малумници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Нищо ново! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 P.S. Мтел набутаха доста сериозно хората първо с това, че всички вчера си купиха ваучери и второ, че всеки е чакал да стане 00:01, за да си говори половин час, когато явно не е било безплатно Добър подарък направихме на Мтел за годишнината им! <{POST_SNAPBACK}> Тва да чакаш да стане 00:01 мин. е направо незнам. Къв трябва да си за да чакаш, точно 1 мин. за да почне промоцията. Или пич и ти си бил от тия, които са чакали? За да знаеш все пак, че не е било безплатно?! Тва, трябва да си наистина, е*ати алчния, да чакаш точно на минутата. ПС: А тва с ваучерите няма никво значение. Смисъл рано или късно трябва да си вземеш ваучер, не е ли така? Дали ще е сега или след седмица? Все ще дадеш парички, тъй че тия къде ги приказваш........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Да се трепят алчните малумници. <{POST_SNAPBACK}> Само не виждам смисъл да се правим на баровци всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Goliam tsirk...po ulitsite pochti vseki varvi i govori po GSM Niakoi dori koli karat...i kolela...shte se istrepat niakade s tezi GSM-mi! <{POST_SNAPBACK}> Aз пък никъде не видях. Преди малко бях на кафе и се поразходих след това малко и само една жена видях да говори. Друг никой. Нито в кафетата, нито в парка ("Белите брези"), а мрежата претоварена.P.S. Мтел набутаха доста сериозно хората първо с това, че всички вчера си купиха ваучери и второ, че всеки е чакал да стане 00:01, за да си говори половин час, когато явно не е било безплатно Добър подарък направихме на Мтел за годишнината им! <{POST_SNAPBACK}> Голяма работа, за 39 стотинки. Да влачат. Ама така е който е алчен. Всеки може да предположи, че ще е така. И аз към 00:05 направих един опит просто за да видя дали вече е аванта и ме набутаха, ама след това час и половина не ми беше лошо. Вече и горе долу се свързах с тези които трябваше. Лошото е че днес след 13:00 не мога да се свържа с никой да излезем на кафе. Накрая трябваше да използвам кракомобила. Ама пак не говорих много де. Само на един номер мина неусетно 1 час, на другите по 20-30 минути най-много. Отбеляза ми се ухото вече на гсм-а и ми се стопли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Добре, че М-тел не правят всеки ден такива подаръци, защото ще се наложи да се прехвърля при конкуренцията. А иначе ми е много чудно какво си говорят хората по половин час че и повече по телефоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Добре, че М-тел не правят всеки ден такива подаръци, защото ще се наложи да се прехвърля при конкуренцията. А иначе ми е много чудно какво си говорят хората по половин час че и повече по телефоните. <{POST_SNAPBACK}> Сеге ще ти обясня: Обаждат се на стари познати, нови познати, баби, дядовци, прозяват се, пъшкат си по телефона, правят си конферентни връзки и много много други... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Лошото е че днес след 13:00 не мога да се свържа с никой да излезем на кафе. Накрая трябваше да използвам кракомобила. Ама пак не говорих много де. Само на един номер мина неусетно 1 час, на другите по 20-30 минути най-много. Отбеляза ми се ухото вече на гсм-а и ми се стопли. <{POST_SNAPBACK}> Ми да... 1 път в годината е тоя рожден ден,що да не говорим кат неска е прИмоция Еми от време на време падаше мрежата ама беше за кратко,общо взето винаги можех да звъня ЕДИТ:Да,аз съм 1 от тези,който чакаха 00:01...и спрете да говорите за българина колко бил алчен,аз да ви питам кога ще правите разговори за по 15-20 минути,когато няма промоция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Добре, че М-тел не правят всеки ден такива подаръци, защото ще се наложи да се прехвърля при конкуренцията. А иначе ми е много чудно какво си говорят хората по половин час че и повече по телефоните. <{POST_SNAPBACK}> АМи брадчед ми проведе 4 часов разговор с няква ку@ва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Добре, че М-тел не правят всеки ден такива подаръци, защото ще се наложи да се прехвърля при конкуренцията. А иначе ми е много чудно какво си говорят хората по половин час че и повече по телефоните. <{POST_SNAPBACK}> Ми приеми условно, че връзката се осъществява между 2 пордастващи тинейджърки. Определено ще намерят за кво да си говорят и 24 4аса. По темата тва беше голяма малоумщина, смятам се за клиент, който е заплащал и продължава да заплаща доста солени суми както и тези който са в групата ми и да не мога да се свържа е просто от глупаво по глупаво, защото малоумни тинейджър4ета си изживяват детстовото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.