Jump to content
BulForum.com

18.09 - Абонатите на М-Тел говорят безплатно

kopche

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply
супер ! :) ще видим колко ще им издържи мрежата  :lol:

Като знам какви сме авантаджии....щом е без пари и да не му трябва пак ще загрее телефона... :bgrin: Те едно време около 00.00 часа на Нова година изключваха мрежата нарочно заради многото обаждания наведнъж....сега може и да им издържи...ще видим... :) А мене ако питаш май искат да си направят тест на системата как ще се справи с натоварването...годишнината е добър повод за това. B)

Аз пък ще стискам до 18-ти. В момента имам 10,95. :bgrin: Ако ме набутат и 1 стотинка в 00:01 ще се обадя на *88 и ще ги благославям, благославям. :D

А мене ако питаш май искат да си направят тест на системата как ще се справи с натоварването...годишнината е добър повод за това. B)

Еми ето. Тъкмо са избрали най-подходящите хора за тест. Аз съм съгласен да участвам в такива експерименти, даже няма да искам и да ми плащат. :)

А и 18 се пада в неделя. Ухаааа. :punk :devil

Охоо. Тамън исках да се обадя на 5-6 човека. Жалко, че имам 9.68 лв и трябва да ходя да си взимам ваучер сега  :bgrin:

зареди от някой приятел на сметка за 5лв и му дай 5лв ... по-добре от колкото да си купиш ваучер за 15лв :)

Преди година лятото беше паднала мрежата на Глобул и цяла вечер от 8 вечерта до 6 сутринта имаше безплатни разговори Глобул-Глобул. Обадих се на всички познати на Глобул да им съобщя новината и да направим малко малбед ;) Направих към 2 часа малбед с жината, техните след разговора я питали кой е тоя рокфелер дето да плащал сметките ;]

Якооооо тъкмо да се обадя на някои приятели, да спретнем един дълаг лаф, само че и аз трябва да си заредя утре примата :)

зареди от някой приятел на сметка за 5лв и му дай 5лв ... по-добре от колкото да си купиш ваучер за 15лв :)

Нямам такъв. Всички са на глобул или на прима като мен. Аз до преди 2 години бях на сметка, ама се отказах заради таксата ... Така че пак трябва да е ваучер :). Благодаря за съвета ;)

мда за другите абонати дето са на сметка в д......а

ми за тия дето са на сметка що няма то не е чесно то за тва сигурно нашите сметки са някви измислени :unsure:

:ph34r:

@MititU

Абонатите на М-Тел говорят безплатно цял ден в мрежата на оператора

16 септември 2005 | 15:40

Агенция "Фокус" 

София. През септември М-Тел отбелязва 10-годишния си юбилей. В знак на благодарност към своите над 3.3 млн. абонати, М-Тел реши да им даде възможност да говорят безплатно цял ден, съобщиха от компанията.

Тази неделя - от 00.00 до 23.59 часа, всички абонати на М-Тел с договор, както и Прима клиентите с баланс поне 10 лева в сметката си към 00.00 часа на 18 септември 2005 г., могат да говорят безплатно цял ден помежду си. Границата от 10 лева е наложена поради технически изисквания. Всички Прима клиенти имат възможност да презаредят картите си преди 00.00 часа в неделя. В противен случай няма да могат да се възползват от деня за безплатни разговори.

Безплатните разговори могат да се провеждат в мрежата на М-Тел от 00.00 до 23.59 часа на 18 септември 2005 г. Всички останали обаждания - към абонати на други мрежи или международни разговори, към услуги с добавена стойност (номера, започващи с 088 1 и кратки номера), изпращане на SMS и MMS, ще бъдат таксувани според избрания тарифен план.

ми договор според мен са тия дето са сключили такъв с Мтел за 1,2 или повече години а аз нямам такъв как се тълкува това с договор хммм

ми договор според мен са тия дето са сключили такъв с Мтел за 1,2 или повече години а аз нямам такъв как се тълкува това с договор  хммм

Разбирай под договор абонаментен план,без значение от кога... :woot То и сега разговорите в групата са ми без пари,ама към всички мобилтелски телефони :woot и то за цял ден :wacko:

Като ви слушам ще звънна на някой и ще държа отворена линията поне 8 часа да съм повече горница :). Може да не говоря ;).

Ше ти падне батерията бе. :D Тъкмо ще си изпробвам телефона колко наистина може да държи за разговори. По принцип му е дадено 4 или 5 часа беше. :)
Преди година лятото беше паднала мрежата на Глобул и цяла вечер от 8 вечерта до 6 сутринта имаше безплатни разговори Глобул-Глобул.

Тази сряда също имаше такива изпълнения. Само че разговорите бяха за цялата мрежа на аванта и беше към 2-3 часа сутринта. :) Един приятел е на глобул, та като разбра какво звънене му удари. Голяма работа че спат хората, важното е авантата да се избива. :D

Като ви слушам ще звънна на някой и ще държа отворена линията поне 8 часа да съм повече горница :). Може да не говоря ;).

Мрежата на Мтел има лимит от 1 час. След всеки 1 час разговор мрежата прекъсва връзката автоматично ;). Естествено като набереш наново няма проблеми. Така че поне 8 набирания те чакат :lol:.

Колко хитро само! С един удар два заека - тестване на мрежата и масово закупуване на ваучери за прима ;) (В това число и аз..)

Обаче какво става само с мтел страницата просто не е истина. :)

ping -n 50 mtel.bg

..........................

Ping statistics for 213.226.6.10

Packets: Sent = 50, Received = 0, Lost = 50 <100% Loss>

5 минути чакам да зареди само част от главното меню. :wacko: Да се надявам, че това е заради големния брой посещения на страницата в момента.

Да бе, точно това и аз щях да питам. Днес цял ден е така... Не мога един смс да пратя... То и утре ако така се получи с разговорите, сигурно не само, че няма да говоим без пари, ами може и изобщо да не говорим...

Якооооо тъкмо да се обадя на някои приятели, да спретнем един дълаг лаф, само че и аз трябва да си заредя утре примата :)

Няма да ти е безплатно, ако си я заредиш утре :)

Така че взимай на някой със сметка тел-а - трябва да си заредиш твоя до 00:00 днес ! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...