kopche Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ето още малко инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 супер ! ще видим колко ще им издържи мрежата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 супер ! ще видим колко ще им издържи мрежата Като знам какви сме авантаджии....щом е без пари и да не му трябва пак ще загрее телефона... Те едно време около 00.00 часа на Нова година изключваха мрежата нарочно заради многото обаждания наведнъж....сега може и да им издържи...ще видим... А мене ако питаш май искат да си направят тест на системата как ще се справи с натоварването...годишнината е добър повод за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Ми аз тогава да бутам зарядното и да почвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Охоо. Тамън исках да се обадя на 5-6 човека. Жалко, че имам 9.68 лв и трябва да ходя да си взимам ваучер сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Аз пък ще стискам до 18-ти. В момента имам 10,95. Ако ме набутат и 1 стотинка в 00:01 ще се обадя на *88 и ще ги благославям, благославям. А мене ако питаш май искат да си направят тест на системата как ще се справи с натоварването...годишнината е добър повод за това. <{POST_SNAPBACK}> Еми ето. Тъкмо са избрали най-подходящите хора за тест. Аз съм съгласен да участвам в такива експерименти, даже няма да искам и да ми плащат. А и 18 се пада в неделя. Ухаааа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Охоо. Тамън исках да се обадя на 5-6 човека. Жалко, че имам 9.68 лв и трябва да ходя да си взимам ваучер сега <{POST_SNAPBACK}> зареди от някой приятел на сметка за 5лв и му дай 5лв ... по-добре от колкото да си купиш ваучер за 15лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Като ви слушам ще звънна на някой и ще държа отворена линията поне 8 часа да съм повече горница . Може да не говоря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Преди година лятото беше паднала мрежата на Глобул и цяла вечер от 8 вечерта до 6 сутринта имаше безплатни разговори Глобул-Глобул. Обадих се на всички познати на Глобул да им съобщя новината и да направим малко малбед Направих към 2 часа малбед с жината, техните след разговора я питали кой е тоя рокфелер дето да плащал сметките ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Якооооо тъкмо да се обадя на някои приятели, да спретнем един дълаг лаф, само че и аз трябва да си заредя утре примата Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Доста добър benchmark на антените на Mtel Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 зареди от някой приятел на сметка за 5лв и му дай 5лв ... по-добре от колкото да си купиш ваучер за 15лв <{POST_SNAPBACK}> Нямам такъв. Всички са на глобул или на прима като мен. Аз до преди 2 години бях на сметка, ама се отказах заради таксата ... Така че пак трябва да е ваучер . Благодаря за съвета Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 мда за другите абонати дето са на сметка в д......а ми за тия дето са на сметка що няма то не е чесно то за тва сигурно нашите сметки са някви измислени :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
daddydj Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 @MititU Абонатите на М-Тел говорят безплатно цял ден в мрежата на оператора 16 септември 2005 | 15:40 Агенция "Фокус" София. През септември М-Тел отбелязва 10-годишния си юбилей. В знак на благодарност към своите над 3.3 млн. абонати, М-Тел реши да им даде възможност да говорят безплатно цял ден, съобщиха от компанията. Тази неделя - от 00.00 до 23.59 часа, всички абонати на М-Тел с договор, както и Прима клиентите с баланс поне 10 лева в сметката си към 00.00 часа на 18 септември 2005 г., могат да говорят безплатно цял ден помежду си. Границата от 10 лева е наложена поради технически изисквания. Всички Прима клиенти имат възможност да презаредят картите си преди 00.00 часа в неделя. В противен случай няма да могат да се възползват от деня за безплатни разговори. Безплатните разговори могат да се провеждат в мрежата на М-Тел от 00.00 до 23.59 часа на 18 септември 2005 г. Всички останали обаждания - към абонати на други мрежи или международни разговори, към услуги с добавена стойност (номера, започващи с 088 1 и кратки номера), изпращане на SMS и MMS, ще бъдат таксувани според избрания тарифен план. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 ми договор според мен са тия дето са сключили такъв с Мтел за 1,2 или повече години а аз нямам такъв как се тълкува това с договор хммм :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 ми договор според мен са тия дето са сключили такъв с Мтел за 1,2 или повече години а аз нямам такъв как се тълкува това с договор хммм :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Разбирай под договор абонаментен план,без значение от кога... То и сега разговорите в групата са ми без пари,ама към всички мобилтелски телефони и то за цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Като ви слушам ще звънна на някой и ще държа отворена линията поне 8 часа да съм повече горница . Може да не говоря . <{POST_SNAPBACK}> Ше ти падне батерията бе. Тъкмо ще си изпробвам телефона колко наистина може да държи за разговори. По принцип му е дадено 4 или 5 часа беше. Преди година лятото беше паднала мрежата на Глобул и цяла вечер от 8 вечерта до 6 сутринта имаше безплатни разговори Глобул-Глобул. <{POST_SNAPBACK}> Тази сряда също имаше такива изпълнения. Само че разговорите бяха за цялата мрежа на аванта и беше към 2-3 часа сутринта. Един приятел е на глобул, та като разбра какво звънене му удари. Голяма работа че спат хората, важното е авантата да се избива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Нема да ми падне, че го закача за зарядното . Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Като ви слушам ще звънна на някой и ще държа отворена линията поне 8 часа да съм повече горница . Може да не говоря . Мрежата на Мтел има лимит от 1 час. След всеки 1 час разговор мрежата прекъсва връзката автоматично . Естествено като набереш наново няма проблеми. Така че поне 8 набирания те чакат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Колко хитро само! С един удар два заека - тестване на мрежата и масово закупуване на ваучери за прима (В това число и аз..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Обаче какво става само с мтел страницата просто не е истина. ping -n 50 mtel.bg .......................... Ping statistics for 213.226.6.10 Packets: Sent = 50, Received = 0, Lost = 50 <100% Loss> 5 минути чакам да зареди само част от главното меню. Да се надявам, че това е заради големния брой посещения на страницата в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Да бе, точно това и аз щях да питам. Днес цял ден е така... Не мога един смс да пратя... То и утре ако така се получи с разговорите, сигурно не само, че няма да говоим без пари, ами може и изобщо да не говорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Zaribiavat balatsite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Якооооо тъкмо да се обадя на някои приятели, да спретнем един дълаг лаф, само че и аз трябва да си заредя утре примата <{POST_SNAPBACK}> Няма да ти е безплатно, ако си я заредиш утре Така че взимай на някой със сметка тел-а - трябва да си заредиш твоя до 00:00 днес ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.