CTAH4O Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 При мен въобще не е така! Играя с Пуул срещу Съндърланд и от 3 атаки вкарвам 3 гола,след това пуснах някви млади и ония ме направиха 3:3 , но добре , че ги бих с 4:3 накрая!! Играта пали църкви според мен Квото и да си говорим е по-добра от предишната! ...искам да попитам за no-cd crack,щото трябва да изтрия имейджа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 При мен въобще не е така!Играя с Пуул срещу Съндърланд и от 3 атаки вкарвам 3 гола,след това пуснах някви млади и ония ме направиха 3:3 , но добре , че ги бих с 4:3 накрая!! Играта пали църкви според мен Квото и да си говорим е по-добра от предишната! ...искам да попитам за no-cd crack,щото трябва да изтрия имейджа виж в megagames и пробвай някой от малките images, които се намират там...би трябвало да работят... а No Cd крак няма още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Чакайте и аз да се похваля малко... Класирах нашите хора на световното със равен със шведите, 5 парчета на унгарците и 4 на малтийците и със малко късмет излязох първи в групата. Вече станах и Favorite Personell на Илко Пиргов и Дормушали Саидходжа И един съвет....стойте далеч от Николай Михайлов. Тоя идиот ми провали спечелен мач срещу Канада. 2 пъти му взеха топката от краката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Каквото и да правя,каквото и да купувам Бетис бележат с една атака,а аз с 25-30 Тва е закон Номер 1 за FM2006 Мислил ли си, че може би просто защитата ти не си върши работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Аз пък в момента съм 2-ри и ми е много страно,защо когато започна сезона и първите 5-6 мача бях супер добър и мажа наред, се получи спад в играта и някак си ся бия супер измъчено.Да не говорим,че след победи с 10:0 и 7:2 също така и 8:1 предварителни кръгове за ШЛ и Финал за СК, сега едвам бия Бетис с 1:0.Паднах първия мач от Шалке с 0:1... Много ми е интересно.... При положение, че Сисе,Моро бачкат безотказано на 95-100% здраве.Останалите варират от 90-100% пък не показват последните 3 мача нищо кой знае какво.С 5-6 атаки 1-2 гола максимум... Чудна работа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Liverpool`Fan`1 , при мен положението пък е малко по-различно Бия наред , само че вкарвам по 2-3 гола,но няма мач в който на мен да не ми вкарат! А пък Моро имам чувството,че е бъгнат нещо! Абсолютно всеки мач вкарва! Вкара хеттрик , следващия мач се разписва 1 път,по-следващия го оставям да си почине и като го пусна пак - отново хеттрик Има 16 мача и 24 гола (за всички първенства) а датата на моята игра е 26 Октомври Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Е, през годините винаги е имало луди играчи и луди отбори. Някъде към 2002ра примерно на една игра с Ривър ми вкарваше само Савиола. Имаше нещо като 65 гола в 45 мача... На FM2005 пък на лесната игра с Man Utd всичките ми нападатели, въпреки че бяха все недоволни, че не играят (разбирай Smith, Berbatov, van Nistelrooy, Rooney, El Nino, Imbrahimovic и Freddu Adu), но всички имаха все с по гол-два по-малко от мачовете си... Не се очудвай, ами го ползвай яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 @Yorikk , тези малки images не бачкат Маунтвам ги и цъкам иконката и ми пише 'Insert the correct CD-ROM ала-бала' Някой да я е подкарвал играта без MDF. файла,който е ~760 MB ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 някой знае ли от къде мога да си наема тренъори за младежите и резервния отбор, че на тея договорите им свършват, а искам да зема някви по добри едит: 10х veseo Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 някой знае ли от къде мога да си наема тренъори за младежите и резервния отбор, че на тея договорите им свършват, а искам да зема някви по добри Manager -> Jobs -> Place advert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 не знам при вас как е, но аз лично забелязвам един много голям бъг в изпълнението на дузпи. сега за купата играх с берое и се стигна до дузпи, ами от 10 общо вкарахме 3. също така наблюденията ми са, че едно може би 70% от дузпите в мачовете ги пропускат футболистите. вие имате ли подобни впечатления Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 не знам при вас как е, но аз лично забелязвам един много голям бъг в изпълнението на дузпи. сега за купата играх с берое и се стигна до дузпи, ами от 10 общо вкарахме 3. също така наблюденията ми са, че едно може би 70% от дузпите в мачовете ги пропускат футболистите. вие имате ли подобни впечатления Ми на мен засега с новия отбор са ми дали 4 дузпи и вкарах само 2 . Иначе за купата отстраних един от по-горна девизия(първата ми гордост в играта ) с дузпи.От 5 вкарах 3,а те двечки.Забелязва се разликата от предишния мениджър,повече дуспи се изпускат. За сега само в един мач не съм получавал гол.Нущо ми куца защитата,но в последните мачове я пооправих. Вижте каква ми е головата разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Moite sa vkarali 100% ot duzpite, koito sa bili do sega...a vratarq mi ot 4-5 duzpi e spasil samo edna...taka 4e moje da e problem na igra4ite. V smisal da nqmat visok skill za duzpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Да, и при мен няма проблем с дузпите, нормален процент от тях влизат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 значи моите са някви уникално леви пп с ботев играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Играта задължително ли трябва да се прави с последна версия на Alcohol или може и по-стара!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Това за дузпите зависи от изпълнителя Сред качествата на играчите има и Penalty Taking. Аз иначе започнах игра с Торки Отборът е от Лига2 в Англия. Ще видим до къде ще го изкача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Незнам но при мен дуспите са както трябва. С Атлетико играя и на един мач за купата бих с дуспи, като си вкарах 3 а те нито една. Иначе от 4-ри дуспи за първенството съм ги вкарал всичките. А и от трима различни играчи. Единственното странно нещо което ми се вижда е отбора на Барселона. Направили са я адски силна. С нея издрапах 2-2 на техен терен след 10 лоада. Същото странно нещо е Реал Мадрид. Имат много силни играчи (на полусезона купиха Сисиньо,Тевес и един колумбииски национал) а не могат нищо да направят. ))) За играещите в Испания могат да си вземат Зат Найт. Купих го за 2.5 милиона от Фулъм и сега кърти в първенството. До момента е 8 пъти играч на мача и е лидер в класацията на Испания с оценка 8.32 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 мноо е "яко" да лоудваш ако не ти харесва даден резултат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 мноо е "яко" да лоудваш ако не ти харесва даден резултат Това е най-голямата глупост на ламерите. Който го прави това няма изобщо да се научи да побеждава, защото за да се научиш да печелиш първо трябва да се научиш да губиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Това е най-голямата глупост на ламерите. Който го прави това няма изобщо да се научи да побеждава, защото за да се научиш да печелиш първо трябва да се научиш да губиш. Ааааа...то за тва им била яка играта на някои хора,и толкова реална и нямали никакви проблеми.Еми то като сейфаш преди всеки мач докато не биеш и на мен ще ми е яко,ама не е там идеята.Много по-густо прави да си понасяш загубите и съответно да се радваш на победите срещу силни отбори като знаеш,че си го постигнал по честния начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Това е най-голямата глупост на ламерите. Който го прави това няма изобщо да се научи да побеждава, защото за да се научиш да печелиш първо трябва да се научиш да губиш. Може и да си прав ама може и да не си. Как смяташ Барселона бие с 9 човека (без Роналдиньо) , Атлетико. Как ти се вижда това нещо реално ли е. За мен не е. Това си е чист бъг. Жалко че не му направих един скрииншот. А може би ти на всички игри които си играл не си направил нито един лоад? Имай в предвид че това са игри и са направени за забавление. Та всеки се забавлява както намери за добре. дали ще се лоадва хиляди пъти или ще пада докато му омръзне е въпрос на личен избор. Та аз се лоаднах просто защото ме издразни и исках да видя дали мога да направя различен резултат от загуба. Ако смяташ че си цар на игрите пусни се с Атлетико и направи скрииншот от мача си си Барселона. Само че без да се лоадваш. Ако изхода е различен от загуба. евала ще те призная. Но дотогава остави нас ламерите да се зарибяваме както ни е гот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 значи моите са някви уникално леви пп с ботев играя Ами да беше започнал с това... майтап... Абе забелязали ли сте, че наще хора все ги взимат добри отбори... Благо в Рейнджърс, Генков във Лацио, Камбуров във Фиорентина... а при мен и ЦСКА влезе в групите на ШЛ от раз и мачка ЦСКА Моксва и МИлан Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 При мен пък даже в групите не влезнаха /на УЕФА/ На всеки различно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Абе забелязали ли сте, че наще хора все ги взимат добри отбори... Не бива да ви учудва тази работа. Един колега има сейф на ФМ 2005 с Барселона и там българите бяха станали световни шампиони през 2006. А Бербатов бил станал играч на годината. ))))))))))) Луда работа кой би си помислил че може да стане такова нещо. ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.