Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2006

OutCold

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply
А с какъв Уиндоус си? За ХР пише малко по нагоре във форума но ако не си разбрал значи даваш свойства /Properties/ на иконката и даваш Run as избираш Уиндоус НТ ... и даваш Ок играта тръгва пробвал съм го лично

pravo.gif

да ама вече го изтрих

Каква репутация трябва да имам, че да стана треньор поне на наще тюфлеци?

просто избираш 'тюфлеците' като отбор, на който ще бъдеш мениджър. това ако си започнал 'безработен', т.е. без да си ги избрал тюфлеците(с думата тюфлек поздравПвам населението на кърджалийски регион) в началото. иначе просто кандидастваш за работата и толкоз. може да те вземат, може и да не, ама не знам репутацията ква трябва да бъде.

Няма хляб в играта.

Не е направена да побеждаваш :bgrin:

Тва е истина,от твои 20 удара влиза 1,а другите 1 удар 1 гол.И така играта затъпява,когато компютъра чийтва и играе срещу теб.

Няма хляб в играта.

Тва е истина,от твои 20 удара влиза 1,а другите 1 удар 1 гол.И така играта затъпява,когато компютъра чийтва и играе срещу теб.

не се притеснавяй...

това си е стар трик на играта... :bgrin: логиката е, че ти си натискал цял мач, но не си успял да отбележеш много голове...тогава играчите ти са се озверили и са насочили цялото си внимание към противниковия вратар (който по случайност прави мача на живота си ;)) и така улисани в атака допускат бърза контра на противника да ги изненада и получават гол...

поне не го прави всеки мач...обикновено на 20-тина удара влизат 2-3 гола... :tongue

ami za trenirovkite znam kakvo da pravq sega gi nakarah da trenirat intenzivno napadatelnite neshta vse pak igraq s man utd i futbola mi e napadatelen ina4e za igra4ite ne sum novak maina ama prosto se qdosvam kak igrata bugva bahti 20 miliona za tevez ne sa malko a kamburov nikoga nqma da go vzema smurt na vsi4ki buferi maina...po skoro ste umra ot kolkoto da kupq igra4 ot lokoto,ina4e zabelqzah 4e CSKa imat nqkakuv unikalen gvatemalski zahtitnik ste se opitam da go vzema i edno napadatel4e mi trqbva no mislq da vidq absalonsen v taq versiq dali e tolkova dobur kato predi i da vzema nego :)ako teq novi trenirovki nepomognat ste si napravq otdelni trenirovki kato na minaliq manager za vseki tip igra4 zahtitnik napadatel i tn

Няма хляб в играта.

Ахам. А случвало ли ти се е да мажеш цял мач, да вкараш един гол и после ония с 1 удар да вкарат 2 ? (мойте си вкараха автогол и побеснях :angry: )

Няма хляб в играта.

Не е вярно, в играта си има много хляб

:D

A na vas ne vi li se e slu4valo obratno? da vi ma4kat cql ma4 i nakraq s 1 udar da biete, shtoto na men mi se slu4i nqkolko pati ve4e...moje bi zashtoto igraq sas slab otbor i tova e efekt, ot koito nqma kak da izbqgam (da me ma4kat imam v predvid). Spored men li4no igrata e pretarpqla samo polojitelni promeni sprqmo predishnata versiq...

Ебаси бъгавата версия е тва за 1 седмица 3ма титуляри контузени!!! Всеки мач или ще ми дадат червен картон, или ще ми се контузи някой играч, или ще си вкарам автогол!!! Само кориози при мен!! А на демото си мачках и си ме кефише играта мноо яко!! ма ся са е провалили нещо!!!

Ебаси бъгавата версия е тва за 1 седмица 3ма титуляри контузени!!! Всеки мач или ще ми дадат червен картон, или ще ми се контузи някой играч, или ще си вкарам автогол!!! Само кориози при мен!! А на демото си мачках и си ме кефише играта мноо яко!! ма ся са е провалили нещо!!!

Е 3ма пак е добре, а аз обикновено си имам по 3ма контузени титуляри(стига ли са най-много до 5) и то се за по 2-3 месеца :angry1 Иначе мноо жълти картони дават :bgrin:

Ми чесни казано аз пък невиждам какво толкова се олаквате всички.....за контузените кво да кажа...случва се и в действителност ама се случва 1 път на сезон.....кво да направим че 1 сезонсе прави за ден-ден и половина...според мен затова ти се струва че е често....а впрочем играта наистина от време навреме се мъчи да те преебе много грубо:) примерно от онея шотове дето ги дадох имах 5 класни нападателя и си играех с 3 щото иначе нямаше хава....ама Ебе Санд се пенсионира:) и останах с 4 и с 4 нападателя просто няма как да играеш сериозно с 3 в нападение:) и навсичкото отгоре 2 се контузиха та останах с 2 нападателя като по принцип играя с 3:) та играта леда ако се контузва някой да е точно тама където имаш най-малко възможности да го замениш:) поне според мен де и то не винаги:) а иначе пак казвам според мен играта е доста лесна а с Ман Юнайтед с тея нападатели от 20 удара във вратата(впрочем невидях дали е наисал човека във или към) според мен едно поне 4-5 трябва да влизат о.0 аз с Шалке като имам към 12-15 удара във вратата вкарвам по 2-3 гола на мач(средно макар че имаше един култов мач с някви аматьори 21 удара във очертанията и бия с 1:0 о.0........така че пак ви казвам има нещо гнило...като не ви се получава ви предлагам да си намерите готови тактики и тренировки от някой сайт и да видите дали пак е същата работа..и ако пак е така ви предлагам да си смените нападателите:)

при мен няма такова нещо. :) с изключение на това че първия сезон ти е бил лесен и аз първия сезон къртих мифки :) но втория........беше изклучително труден..дори и за отбор като Ювентус :)

а искам да попитам относно тренировките има ли така опция като на Чемпиъншип мениджър 03-04 да гледаш в понеделник вторник и т.н играчите ти какво тренират... и дали можеш да си ги променяш тези работи например да наблегнат на шутове, игра с глава или пък да упражняват преса и т.н. :)

Благодаря предварително :)

На тази версия няма:) както беше в началото на серията горе-долу са:) аз много им се радвам:) на другия вариант просто за да направиш добра тренировачна програма трябва да си играеш суууупер много врее и от много ебаване по програмата само се изнервяш:) иначе на този вариант верно е малко кофти че неможе да се набляга на играта с глава примерно ама пак казвам аз съм превърженик на този вариант:) треньорите да си мислат как да тренират играчите като искаш да тренират хеви атакинг примерно:) важе е крайниятрезултат:)

Внимавайте с тренировките!Не трябва да са много натоварващи,защото футболистите ви се скапват бързо.Особено тези в Бг.Най-много на хеви да са ;)

Внимавайте с тренировките!Не трябва да са много натоварващи,защото футболистите ви се скапват бързо.Особено тези в Бг.Най-много на хеви да са ;)
Мдам. Аз направих тренировките за защитници особено супер гадни :) и мойте се контузваха за по 4-5 седмици и накрая останах с един защитник :)

A ako sa prekaleno slabi trenirovkite se postiga lesna 4uplivost...ako vsi4ko e balansirano, igra4ite shte vi se kontuzvat zna4itelno po-rqdko. Kartonite sa v sledstvie ot naturata na igra4a i tozi sreshtu nego...ako igra4a vi si pada nevazdurjan, a tozi sreshtu nego e dobar tehnik, ne vijdam shto se 4udite, 4e padat kartoni. Pri men kontuzii doidoha zimata...i to ne kontuzii, a nastinki, no na sedmica po 1 nqma problem da go zamenq...i bez tova tezi bez dogovor sa po4ti tolkova silni kolkoto tezi s dogovor :D

дам. и според мен играта е претърпяла повече положителни промени. не се оплаквайте от контузиите, този аспект е значително подобрен спрямо fm05. и на мен ми се контузи ключовия централен защитник (даниел габидон) за 6 месеца, ама кво да се прави. сол кембъл кат беше контузен (сега май пак е) толкова време венгер да не би да се оплаква, че примиершип не е честно първенство. такива работи си стават и в реалния футбол, още повече че това е шанс за резервните футболисти да се докажат.

а що се отнася до това да имаш 20 удара и да не можеш да вкараш, ще ви припомня мача на ман сити с болтън - сити имаха сигурно повече удари и сигурно 5-6 греди, болтън, без удар към вратата, с една дузпа накрая ги биха. кво да праиш. както basten каза, на мен ми се случва обратното - току що бих ливерпул за купата като гост 1:0 и след това за първенсво със същия резултат, въпреки че ме мачкаха. недостатъка на нападателния футбол е че създаваш повече положения, но те не са толкова чисти, колкото една бърза контра, която извежда нападателя сам с/у вратаря.

моето мнение е че играта е супер. :punk

Офф пак се изнервих.

Играя с Барса за суперкупата с Бетис.Като гост направих 0:0.После на мой терен за 9 минути ми вкараха 3 гола.После се контузи Деко и дадоха червен картон на Ето.Е кажете ми това не е ли измислена игра.

Първо на първо Бетис никога не могат да бият Барса с 3:0 и то на Ноу Камп.

Второ не и 3 гола за 9 минути(на всеки 3 мин гол :blink: ).

Трето да се контузи човек и веднага след това червен картон. :angry1

Или тая игра е малоумна или нещо ме базика или глупаци са я правили.

С който и да започна няма смисъб винаги ме мачкат.

Uninstall-a ме зове :)

Copa Del Rey - 20.08.2005 Barcelona vs Betis 1:2

Tova e savsem naskoro...i da ti kaja barca savsem spokoino mojeha da inkasirat i dosta pove4e...taka 4e si e savsem realen rezultata! A za kontuziite i kartonite...te ve4e sa kakto problem na igra4a, taka i na taktikata, koqto si izbral...az za polovin sezon imah samo 1 4erven karton...ama toi si beshe 100% 4erven karton. Igraq s Welling...mojesh da gi vidish kolko sa silni...ami za kupata otstranih otbori ot drugi konferencii i ligi nad men...i delq vse oshte parvoto mqsto s Wemout ili kakto to4no se kazvat, v nadprevarata :)

Първо на първо Бетис никога не могат да бият Барса с 3:0 и то на Ноу Камп.

Смех.

Все едно може Херефорд да вземат ШЛ. То за това е игра батка - играй, купувай играчи, подсилвай отбора, намери перфектната тактика и "слабите" Бетис няма да те бият.

Смех.

Все едно може Херефорд да вземат ШЛ. То за това е игра батка - играй, купувай играчи, подсилвай отбора, намери перфектната тактика и "слабите" Бетис няма да те бият.

Каквото и да правя,каквото и да купувам Бетис бележат с една атака,а аз с 25-30 ;)

Тва е закон Номер 1 за FM2006 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...