dunata Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Мда. Доста трудна е направена. Освен това много зле са пропуските. Цял мач нападам, правя супер много положения, вкарвам 1 гол и в последните 10 минути, когато съм изкарал 3-ма, ония (които и да са) правят 1 атака и вкарват 2 гола. Естествено един от тях е от дузпа. Този сценарии ми се случва 3 пъти за 2 месеца игра ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Аз пък тамън си мислих да напиша пост че е много лесна след като отпаднах от шампионската в групата на Ювентус и Ливърпул като даже имах мнооого сериозен шанс да се класирам ама трябваше да бия Юве като гости:/ отидох в УЕФА и съм до полуфинала без проблеми о.0 а в Германия си газа доволно и съм на 2 точки зад Байерн с мач по-малко о.0 това на миналия мениджър беше почти невъзможно още първия сезон та мисла че е доста лесна:/ трябва да взема да играя с Хановр или Майнц та да вида как е и с по-малките отбори ама все пак все ще имат 2-3 милиона да се привлекат 2-3 свястни попълнения така че.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Az ne se oplakvam...v "southern conference" delq parvoto mqsto s nqkvi drugi...oba4e sled kato se zabelqzva, 4e otbora reagira na kazanoto im se 4uvstvam shtastliv. Btw ne e nomera i da padnesh i da biesh vse da se omilkvash na igra4ite...az moite si gi durja na izkuso...dori remi da napravq sreshtu nqkvi ot ligata, si gi pluq...e razbira se umereno...sashto taka si gi hvalq, kogato demonstrirat dobra igra. A kato kajesh na nqkoi 4e e "disappointment" toi se ambicira da dokaje, 4e si v greshka i obshto vzeto gradira. Ima i oshte 1 malka tunkost..trqbva da se nabludava s kakav personaj si imash rabota, poneje ako e nqkoi slab psihi4eski i ako mu kajesh, 4e e golqma dupka moje dalgooo vreme da ne moje 2 pasa na krast da varje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Не е чак толкова трудна, аз не съм играл предните версий, играя от 2 дена и завърших 12ти с Ботев Пък и е по-яко да е по-трудно, иначе мноо бързо омръзва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Аз пък е мисля за съвсем нормална... Трети кръг за ШЛ на Анфиилд правя 2:2 с Спарта Прага.... Съвсем добра... Обаче най-много ме кефи това с коментарите след мача.Особено този когато на Сисе или Моро в атака не им върви и им дам You can do it! на полувремето... Това ги насърчава много.... А да пратих също така Хосеми да си почива в тях.... След като се контузи.... Абе само да разбере как да оправя тренировките.... И още някой други дивотиики и ще стане як ЕКШЪН..... Мерси на потруделите се да играем тази игра.... ОБИЧАМ Я.... Като казах,че ще има екшън явно съм бил прав... Финал за Супер Купата срещу ЦСКА Москва ---> 7:2 (Сисе 3, Моро 2, Гарсия и Сисоко). Еми мога да кажа,че за сефте пробвах само с офанзивна игра.Тактиката е 4-3-2-1 Атакуваща.... Е баси лудницата. Може да е някак си лесно, но пък за сметка на това ти доставя максимално удоволствие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 играта според мен е супер елементарна станах шамп в германия още 1 сезон с 1 ново попълнение с Шалке о.0 Обърнете внимание колко гола вкараха нападателите ми о.0 Края на сезона о.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Да взема и аз да го пазаря тоя Камбуров.Може пък да земе да вкара някой друг гол.А иначе аз съм в началото,понеже не обичам да е пришпорвам тая игра... И така лека по-лека съм 6-ти с Ливъпрул, с мач по малко и на три точки от лидера.Уигън малко силнички са ги направили... Ама с атакуваща тактика и малко нахъсване на полувремето се обръща резултата в моя ползва. Също така ми прави впечатление,че след дебюта на Симао Саброса (от Бенефика) в моя отбор, още с първия мач имаше оценка 9 и асистенция... На ключовете моменти ми хареса как подава... Доста дълги топки и директни прати в краката на Сисе... А също така още по-голямо удоволствие испитах от факта,че след мача от медиите ме питаха за него.Какво мисля за първия му мач... Момчето ми харесва.... В момента след мачовете с Чарълтън, Уигън и Спарта Прага (2-рия) ми беше малко по-сложно ама така трябва да е.... За сега и се кефя.... Иначе за тези, които наистина не са спали последните 2-3 дни... Браво особено на изрода ( Найс Сийзън ).... А преди исках да кажа нещо на бастен.... Човече много ме радваш така.Защото смисъла на играта е да земеш слаб отбор от дъното на някой държава (долните девизии) и да го направиш отбор... Е това в теб ме радва много. И на теб Гуд Гейм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 ... А преди исках да кажа нещо на бастен.... Човече много ме радваш така.Защото смисъла на играта е да земеш слаб отбор от дъното на някой държава (долните девизии) и да го направиш отбор... Е това в теб ме радва много. И на теб Гуд Гейм... И аз така мисля, затова си харесах едно от най-слабите отборчета в играта...нямат собствен стадион, нямат и 1 поунд за трансфери и са на + като заплати. Тръпката е много по-голяма. Хубаво е, че и ти мислиш така - Приятна игра и на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 поиграх малко с аякс.ся почвам сейф на който ще възродя великие нотингам форест Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 поиграх малко с аякс.ся почвам сейф на който ще възродя великие нотингам форест аз пък мисля да възродя вeликите навремето Престън Норд Енд... стискайте палци...` Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 искам да питам ако сам с alcohol понеже anti blaxx ми прееба daemona и с тва sd4hide ще ми трагне ли играта? за да знам дали да я тегля Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 искам да питам ако сам с alcohol понеже anti blaxx ми прееба daemona и с тва sd4hide ще ми трагне ли играта? Да, стига да ползваш най-нова версия на Алкохол(незнам дали е задължително, тъй като sd4hide уж премахва blacklistinga). Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 мерси с най новата сам почвам да тегля... да ама не става не ми зарежда като кликам варху шортката Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 значи гледам в task managera как ми зарежда играта ама изключва а не я стартира.идеи? писна ми излизам утре ша са занимавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Ми като имаш алкохол и антиблаксс къв е проблема??? в смисал аз я играя с антиблакса и си я стартирам първия пъ през него...след това ако ми се наложи пак да я стартирам си тръгва и от шорткъта о.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 ami az po4nah s man utd da vidq kvi sa promenite ima leki promeni v dizaina i tova da govorih po vreme na ma4a e super qko i sled nego dovolno 4esto go polzvam ina4e igrata smeseni 4ustva sma4kah cska sf za shampionskata v domakinskiq i ot 20 udara 1 gol samo a te mi izravniha ot duspa da negovorim kakuv igra4 imaha v sustava nqkakuv unikalen gvatemalec s pove4e 20 i visoki ocenki ot rio ferdinand a za angliiskoto 3 ma4a v dva ot tqh praq raven kao west bromich me pravqt da si govorq sam i dobre 4e behe vratarq za da vzema to4ka a v drugite blakburn me bie s 1 na 0 moite izpuskat i duspa i koi oshte me bi nepomnq smenih trenirovkite kupih defanziven half zashtoto keen e star i ne stava i ne stava i shemite smenih poludqvam...a da ne govorim kolko trudno e da vzemeh igra4 edva uspqh da kupq dvama !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Уооооу. Баси, най-якото е да играеш снационален отбор . Освен, че времето върви супер бързо е доста по-лесно. Е когато си с Бразилия де . 10 мача, 1 загуба от Аржентина с 2:1 като гост, а току-що РАЗМАЗАХ U.A.E. с 0:10 . 3 гола на Адриано, 3 гола от пряк свебодни (2 Роналдиьо и 1 на Жуниньо,), един гол на Роналдо, един на Робиньо и 2 на Баприща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 ami az po4nah s man utd da vidq kvi sa promenite ima leki promeni v dizaina i tova da govorih po vreme na ma4a e super qko i sled nego dovolno 4esto go polzvam ina4e igrata smeseni 4ustva sma4kah cska sf za shampionskata v domakinskiq i ot 20 udara 1 gol samo a te mi izravniha ot duspa da negovorim kakuv igra4 imaha v sustava nqkakuv unikalen gvatemalec s pove4e 20 i visoki ocenki ot rio ferdinand a za angliiskoto 3 ma4a v dva ot tqh praq raven kao west bromich me pravqt da si govorq sam i dobre 4e behe vratarq za da vzema to4ka a v drugite blakburn me bie s 1 na 0 moite izpuskat i duspa i koi oshte me bi nepomnq smenih trenirovkite kupih defanziven half zashtoto keen e star i ne stava i ne stava i shemite smenih poludqvam...a da ne govorim kolko trudno e da vzemeh igra4 edva uspqh da kupq dvama !! Ми според мен или тактиката ти е грешна нещо(и съм сигурен че е това защото с Манчестър да се лигавиш срещу такива отбори о.0 ) или си омазал мноооооого яко тренировките.....като не ти вкарват нападателите дай им да тренират атакинг и шуутинг на тренировките(говора само за нападателите щото на защитниците ти едва ли им трябват тези неща а за купуването на играчи.......ми да си купиш играчи е доста лесно в интерес на истината ама ако искаш да купиш роналдиньо или някой друг такъв......просто ти трябват някакви уникални финансови средства и то пак не е сигурно че ще дойде ако е доволенкъдето е играча пък и ако играч струва 5 милиона примерно и си играе редовно в отбора и играе добре едва ли ще можеш да го вземеш дори и за 10 милиона така че негледайте колко пише че струват добрите играчи струват доста повече отколкото пише @dunata ми то с Бразилия кво да очакваш то тва е бахти отбора о.0 с нападатели като роналдиньо адриано и робиньо(който ме е страхда го погледна на играта че ще се комплексирам кви оценки ми имат нападателите пък то и за другите двама същата работа и лудите халфове...пък те и луда защита направиха тея...пък и вратаря им не е за исхвърляне та кво да се очаква....впрочем тва мисла че ще е доста скучно:/ едно време можеше да си едновременно и на клубени на национален отбор сега не е ли така пак????(в последните няколко мениджъра не ми се занимаваше със национални отбори...а преди това съм се занимавал само защото разни отбори като бразилия ми предлагаха въпреки че си имах клубен отбор о.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Все още може да си едновременно и национален и клубен мениджър. На FM2005 тъкмо реших да се пробвам, щото ми беше на играта с Юнайтед и от скука да разнообразя да стана тренер на Ейре и пуснах там молба всичко и Чехия специално ми предложи мястото на техен национален селекционер. Беше весело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Ми според мен или тактиката ти е грешна нещо(и съм сигурен че е това защото с Манчестър да се лигавиш срещу такива отбори о.0 ) или си омазал мноооооого яко тренировките.....като не ти вкарват нападателите дай им да тренират атакинг и шуутинг на тренировките(говора само за нападателите щото на защитниците ти едва ли им трябват тези неща ) а за купуването на играчи.......ми да си купиш играчи е доста лесно в интерес на истината ама ако искаш да купиш роналдиньо или някой друг такъв......просто ти трябват някакви уникални финансови средства и то пак не е сигурно че ще дойде ако е доволенкъдето е играча пък и ако играч струва 5 милиона примерно и си играе редовно в отбора и играе добре едва ли ще можеш да го вземеш дори и за 10 милиона така че негледайте колко пише че струват добрите играчи струват доста повече отколкото пише Aми значи внимателно съм проверил тренировки и всичко дори промених точно усилвайки ударите и нападението да тренират и неще и неще иначе си играя основно 4-4-2 атакуващо лубимата ми схема а за играчите ами за царлос тевес давах 20 милиона и пак не ми го дадоха повече кво да коментирам за някакъв по малко известен от брега на слоновата кост при цена 5 милиона едва успях да го взема за 12 милиона кво да коемнтирам ЦСКА пук и ми изкаха 10 милиона за Валъо Илиев.... ама ще и видя аз цаката Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 хихиихиххихихии 10 милиона за БГ футболист о.0 ?!?!!?!?!?!!? е тва е пример как да се счупат 10 милиона за глупости а за тевез.....кво очакваш той по принцип е бахти изруда аз ти предлагам като си търсиш някъв играч без значение на какъв посто отиваш на Сърч плейърс и тама даваш какви атрибут ти трябват на играча който търсиш и като ти искара един списак с тези играчи просто да ги разгледаш хубавао и особенно по-евтините защото има мноооооого добри играчи които играят добре ама струват малко кинти защото играят в по-малки отбори аз ти казвам тва да купуваш самоизвестни е обречено на неуспех защото просто нямаш такива пари а като си дал 10 милиона за някъв пич от ЦСКА да беше дал 1.4-1.5 да вземеш Камбуров верно е тъп буфер ама играе като за световно и щото е в някво мизерно отборче е супер евтен:Р:Р:Р:Р(буферите да не се обиждат))) и впрочем е мнооого важно да гледаш на кои играчи им свършва договора примерно аз така последния сезон си взех Боатенг и Иниеста които не са някви кой знае колко желязни футболисти ама си вършат добре работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 айде и аз да споделя. след като се оплаках сега е време да се похваля с това. все пак останах в премиершип! подозирам че грешката ми е била в прекалено офанзивната тактика (искаше ми се да играя като челси, ама не става). сега играя по-затворено и въпреки че не бия с повече от 1 гол разлика, поне не позволявам да ме размазват както в първата половина на сезона. сега почвам новия сезон и вече имам ново попълнение - единьо от интернасионал, за да заздравя още защитата и мисля да взема един млад нападател, че шерингам вече е време да се пенсионира. още нещо за тренировките - както някой спомена, наистина имат огромно значение(поне аз така си мисля) и препоръчвам на всички да си направят отделни за вратарите, защитниците, полузащитниците и нападателите както и ако имат възможност да доведат още треньори, за да може всеки да се занимава само с един от компонентите(защита, атака, тактика, аеробика ...), в който е най-силен. приятна игра на всички манияци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Аз пък веднага се метнах в мулти с един приятел. Играя с Левски, а вчера имах няколко невероятни мача. Например във втория кръг на УЕФА се паднах с Мидълзбро и след като в първия мач падах на полувремето с 4-0, паднах, но с доста добър резултат - 5-3. Вторият пък след много драма ги бих 3-1 и продължих. В групите смазах ЦСКА Москва като гост с 2-3 и доста добра игра от моя страна. В натоварения график успях да победя и ЦСКА София с 3-5. Всичко това с доста офанзивна схема, така че не мисля, че проблема е там. Иначе като цяло играта е наистина много по-трудна, но и по-интересна, не мислите ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 бахти не можах да я стартирам квото и да правя явно се вращам към hattrick Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 бахти не можах да я стартирам квото и да правя явно се вращам към hattrick А с какъв Уиндоус си? За ХР пише малко по нагоре във форума но ако не си разбрал значи даваш свойства /Properties/ на иконката и даваш Run as избираш Уиндоус НТ ... и даваш Ок играта тръгва пробвал съм го лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.