Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2006

OutCold

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

Да се похваля и аз... След мач за 2-ри предварителен кръг на Шампионската Лига.... Общия резултата беше 18:1 за Ливърпул...

1-ви мач Ливърпул 10-0 ХФ (Сисе 4, Моро 4, Джерард 2)

2-ри мач ХФ 1-8 Ливърпул (Моро 7, Автогол)

Продължавам на татък, само ще помоля някой, ако знае къде има пач с емблеми,снимки на играчите, екипите да казва,защото не може на Хибърниян да им дава емблемата,а на Ливърпул да не е дава. Мерси предварително....

Продължавам на татък, само ще помоля някой, ако знае къде има пач с емблеми,снимки на играчите, екипите да казва,защото не може на Хибърниян да им дава емблемата,а на Ливърпул да не е дава. Мерси предварително....

Цък

Само на мен ли играта ми върви супер бавно (става въпрос за времето между мачовете :huh: ) ?

Значи играта ти върви бавно заради RAM-та ти... Ако си с мъничко сигурно по-бавно ти пресмята.Аз съм с 512 човече и между мачовете си върви супер бързичко.Само като Сейфам малко забавя,ама се пак не може с мойта чупена машина всичко да е Окей... Та за братле ти бави.Ама нали е играеш това е по-важното... Айде Успех...

Мерси много сега ще погледна какво и що има и ще насвалям набръжки....

Значи играта ти върви бавно заради RAM-та ти... Ако си с мъничко сигурно по-бавно ти пресмята.Аз съм с 512 човече и между мачовете си върви супер бързичко.

А-а, да, така е. Аз преди играех старите мениджъри със 128.... :( То даже на 03/04 май си пишеше според машината ти колко първенства ти препоръчва. Сега с по-бърз рам върви по-бързо, но и самите игри така са направени. Например миналия мениджър даже нямаше история на футболистите и вървеше адски бързо. Май във този са намерили добър баланс...

Не ме разбра :). (Съмнявам се да е от рам-а ... 756 :huh: ). Става въпрос за игровото време. За времето на самата игра. Много бавно се движат часовете и съответно датите. Идеи ?

Всички ли играете с български отбори :) ? Аз играя с Реал, но като ми писне ще започна с някой български. :)

west ham :punk , после може да тествам с нотингам

Не ме разбра :). (Съмнявам се да е от рам-а ... 756 :huh: ). Става въпрос за игровото време. За времето на самата игра. Много бавно се движат часовете и съответно датите. Идеи ?

не знам дали това ще помогне, ама виж какви са ти настройките от options->preferences->processing fixtures. при мен е faster(less responsive) и си върви нормално всичко.

Да в опциите на играта има такова чудо как да ти върви времето....Между самите мачове.Пусни го на faster или там fastest което е случая е най-много и ще ти е наред.Сажалявам,но не се бях сетил за това... OutCold добре го каза.Явно при теб проблема е в това....

А иначе сега моя въпрос е, къде да сложа фейспакът,който свалих от сайта дето ми даде някой от форума.... Има на Чемпиъншип, КОнференциите ама не и на Премиършип папка.Ако някой може да ми каже точно какво да направя.Защото е супер гадну така без снимките....

А иначе сега моя въпрос е, къде да сложа фейспакът,който свалих от сайта дето ми даде някой от форума.... Има на Чемпиъншип, КОнференциите ама не и на Премиършип папка.Ако някой може да ми каже точно какво да направя.Защото е супер гадну така без снимките....

не съм сигурен за fm06, но преди просто си правиш папка premiership при другите и там слагаш фейспака. ако не са го променили трябва да проработи по тоя начин.

Dobre de installnah igrata s DT 3.47 oba4e nqma crack. Kakvo da pravq? :unsure:

Pi4, prosto pro4eti kakvo e napisano...to ti e napisano stupka po stupka kakvo da napravish, za da igraesh igrata bez antiblaxx ili drugi programi...ti pitash kvo da pravish...ami ako ne mojesh i da clickash s mishkata kakto ti kazvat, nqma spasenie.

Благодаря на всички, които помогнаха ;). Оправих го и така е по-добре.

Дайте някакъв съвет за тренировките :). И освен това - има ли някакъв начин да оправя морала на пичовете :)

Благодаря на всички, които помогнаха ;) . Оправих го и така е по-добре.

Дайте някакъв съвет за тренировките :) . И освен това - има ли някакъв начин да оправя морала на пичовете :)

морала на пичовете го оправяш като им говориш на полувремето на мача. ама не да им разправяш, че са супер некадърни и нищо не правят, ами ша им се мазниш малко :music

edit:Leper_Messiah, преинсталация на бозата или си инсталваш някоя друга подобна програма. аз съм с fantom cd :)

Da ne bi da e, zaradi compatibility mode-a...proveri.

EDIT

Опраих си го.Пача го дръпнах от FTP-то.

Само че искам да питам ако съм сейфал преди да сложа пача,дали ако почна с тоя сейф ще си останат бъговете или трябва наново!?

направо съм бесен! :angry1 цял ден играя и вече не издържам! бахти трудната игра! с/у който и отбор да играя, направо ме размазват. цъкат си пасчета сякаш не са уест бром ами барса. вкарват откъдето си искат некви нещастници. мойте защитници пък се разхождат из парка, едни такива весели, безгрижни! то хубаво да не намериш вярната тактика и подходящите играчи веднага, ама то започна февруари месец, а аз си стоя 19-ти и тва си е. квито и инсрукции да давам, квото и да им говоря на п/увремето - никакъв ефект, играе им се на момчетата отново в чемпиъншип и толкоз.

спирам за малко, щото вече виждам клавиатурата разбита в монитора.

(а да - отпаднах и за двете купи още в първите мачове и то от колосите лутън и норич :angry1 )

ще хапна малко да се успокоя. надявам се на вас поне да ви върви!

направо съм бесен! :angry1 цял ден играя и вече не издържам! бахти трудната игра! с/у който и отбор да играя, направо ме размазват. цъкат си пасчета сякаш не са уест бром ами барса. вкарват откъдето си искат некви нещастници. мойте защитници пък се разхождат из парка, едни такива весели, безгрижни! то хубаво да не намериш вярната тактика и подходящите играчи веднага, ама то започна февруари месец, а аз си стоя 19-ти и тва си е. квито и инсрукции да давам, квото и да им говоря на п/увремето - никакъв ефект, играе им се на момчетата отново в чемпиъншип и толкоз.

спирам за малко, щото вече виждам клавиатурата разбита в монитора.

(а да - отпаднах и за двете купи още в първите мачове и то от колосите лутън и норич :angry1 )

ще хапна малко да се успокоя. надявам се на вас поне да ви върви!

Същото е при мен,като ви разправях че супер смешни голове ми вкарват и падам от всеки мижав отбор.

Но сега сложих пача и дано са го пооправили тоя бъг.Ако въобще е бъг де.Или са решили да я направят по-трудна играта тази година :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...