Aston_ Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Играта се подкарва и без въпросната програмка Anti-Fixx. 1.Отиваш в директорията където е инсталирана и десен бутон на fm.exe и Properties 2.Цакаш на Compatibility 3.Слагаш отметка на Run this program in Compatibility for 4.И от стрелката надолу избираш Windows NT 4.0 (Service Pack 5) 5.И даваш Apply 6.Играеш играта и се кефиш При мен стана,дано и при вас стане виж това аз го пробвах след като си го бях направил с Анти Блякс и работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 виж това аз го пробвах след като си го бях направил с Анти Блякс и работи Mersi mnogo naistina stana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Сега да помоля някой да ми обясни как да си оправя Демон Туулс, и защо се прецака заради тази фикс простотия... Айде помогнете,че така иначе няма да мога да си разъквам ФИФА 06... И моля не казвайте Реинстал на Джама и после си търси крак... Щото ща зема се самоубия вече от реинстал... Anti-Fixx ли божичко това е пълен боклук... Сега нито FM06 нито FIFA06... Еми какво да кажа освен,че аз съм прецакан... Май ще реинстал ДжмъТ и после наново всичко... Ебаси простата програма прецаками SCSI Driver и ми стоят 2 празни Device (DVD Vitual) и за къ'в ЧЕП... Който не е инсталирал до сега да не го прави.Супер много работа ще му се отвори след това... Сега ми остава само една възможност да пробвам с въпросния АЛКОХОЛ и пак тая глупава програма... Анти-Фикс микс бля бля... Дано тръгнат,че не знам в кой момент ще взема сопата... Ако някой го е оправил този проблем да пише,че зех да лудвам тука.Мерси много! И на мен ми се прецака daemon и не можех да го оправя по никакъв начин. Само преинстал на windows помогна. Ако беше видял темата от начало това го бях написал. За това вече няма да го слагам тоя тъп Anti Blaxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Айде тия, дето не спят нощем да играят...да цъкнат малко впечатления, като минат сезон-два от млади играчи и такива работи. Не веднага де... Ама да ми е по-лесно, че така и така рядко сядам да играя и ако трябва да скаутвам с часове, няма да мога да мина цял сезон, докато да излезе догодина другата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Значи най-новата версия на Deamon Tools която намерих е 3.46 а виждам че тук се говори че е нужна 3.47...ако 3.46 не върши работа моля някой да ми даде линк или аз ще му дам поща да ми прати .exe-то! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Значи най-новата версия на Deamon Tools която намерих е 3.46 а виждам че тук се говори че е нужна 3.47...ако 3.46 не върши работа моля някой да ми даде линк или аз ще му дам поща да ми прати .exe-то! тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 тук 10x сега и ако някой каже как стоят нещата със крака на играта Играта ми тръгна оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Аз пък по няква случайност съм с най-новият Daemon Tools и играта се маунтна без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Играта се подкарва и без въпросната програмка Anti-Fixx. 1.Отиваш в директорията където е инсталирана и десен бутон на fm.exe и Properties 2.Цакаш на Compatibility 3.Слагаш отметка на Run this program in Compatibility for 4.И от стрелката надолу избираш Windows NT 4.0 (Service Pack 5) 5.И даваш Apply 6.Играеш играта и се кефиш При мен стана,дано и при вас стане Евала Проработи Много мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Ако все още някой се затруднява с пускането на играта, използвайте прикачения към тоя пост файл Safedisk4Hide. Стартирате туулчето, натискате Hide и играете. Само не забравяйте като се наиграете да изберете Restore от туулчето Втория прикачен файл е ако не ви тръгва Autorun-а - използвайте .reg файла, за да изтриете всякакви следи от Beta или Gold демото, тъй като тези следи правят проблеми. Успех и приятна игра! sd4hide.rar fm2006_clear_registry.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Играта се подкарва и без въпросната програмка Anti-Fixx. 1.Отиваш в директорията където е инсталирана и десен бутон на fm.exe и Properties 2.Цакаш на Compatibility 3.Слагаш отметка на Run this program in Compatibility for 4.И от стрелката надолу избираш Windows NT 4.0 (Service Pack 5) 5.И даваш Apply 6.Играеш играта и се кефиш При мен стана,дано и при вас стане Ne e nujno da se hodi v dira kadeto e instalnata igrata. Prosto sled kato instalirash igrata (az li4no s DT 3.47) davash desen click varhu ikonata, koqto se poqvqva na desktop-a i direktno zabivash kum Compatibility...ot tam natatak 4,5 i 6 si ba4kat w/out problems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Да споделя няколко думи за играта. Меко казано е боклук.Стават много смешни положения и голове.Над 10 пъти ми вкараха още с тръгването от центъра.Някви смешни голове с глава от 15-16метра.И за капак на всичко ето този мач ме разби. Това никога не може да стане с този състав на Челси.При това не минах центъра и не направих нито една атака(приемете го буквално). То не беше бъгове в ФИФА 2006,сега и в Football Manager-a.Затова я истрих ФИФА-та и май май ще резна и менаджера.Писна ми де се дразня от някви бъгова на малоумниците които са правили играта. При Football Manager 2005 нямаше такива проблеми,явно играта почва да се разваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 zna4i sled kato igrah izvestno vreme dnes bez problem sega se pribrah i kompa mi be6e sprqn qvno na6te sa go izklu4ili i poznaite kvo ... mi starira se samo v safe mode pod drugo ne moga da go podkaram i mislq 4e e ot 6ibaniq anti blaxx i deamontools nali nqkoi se be6e oplakal nqkva ideq kak da opravq problema 4e ne mi se preinstalva win-a pls help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Ейй тоя anti-blaxx ше го изкарате виновен и за птичия грип . Опитай "restore previous configuration" или нещо подобно беше от опциите, когато избираш safe mode .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 emi restosr previous options ne ba4ka samo safe moda ba4ka... ae pone kajete kak be6e linka za siata za softwear ot qponcite da po4vam da teglq to se e vidqlo 4e utre 6e re-installvam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Никакъв проблем с Анти Блакс и Диймън Туулс нямам незнам закво при вас дава проблеми ама при мен нито си пречат взаимно двете програми нито кат дам рестарт отива на safe mode нито ми прецаква някоя друга игра....а по темата играта я бива, НО няма да е зле да се направи смеска между Фифа Мениджър и Футбол Мениджъра....представете си 3Д мача от Фифата с идеята за сайта дето е в играта и за ДЮШ дето можеш да ги правиш в другите страни и другите малки интересни детайли дето ся немога да се сетя....и Футбол Мениджъра да се вземе голямата база данни с всички първенства дето са включени и да се смесят двете просто ще стане чудесен Мениджър...ся например много се кефя на ФМ че мога да си направя собствен отбор и да си слушам моята музика по време на игра без да давам алт и таб и постоянно когато почне мача и да гледам играчите как си подават и да видя на кой какво му куца обаче се нерва защото базата данни лигите и групите на първенствата са страшно малко със сравнение с Футбол Мениджъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 emi restosr previous options ne ba4ka samo safe moda ba4ka... ae pone kajete kak be6e linka za siata za softwear ot qponcite da po4vam da teglq to se e vidqlo 4e utre 6e re-installvam ? това са японците тука са ос разни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 mnogo mersi moje 4estno mnogo sum ti zaduljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Dobre de imam edin konkreten i mn to4en vupros. Taq igra 6a trugne li samo s Daemon tools 3.47 bez drugi programi ? 4e ot odeve 4eta za nqkvi alkoholi i o6te nqkvi si tama drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Shte tragne...ne ti trqbva nito antiblaxx nito kvoto i da bilo. Prosto pogledni po-nagore kakvo e pisano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 ЦЪк ето какво постигнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 e neizglejda da ima golemi promeni v navigaciqta i skinovete v igrata dano v gameplay-a da ima drupnah q napolovina ve4e ste vidim utre ina4e az na 2005 managera uspqh oshte purviq sezon da vurna botev v a grupa a posle otidoh da ba4kam na more i tn.. mai ste produlja s noviq 2005 ste go delna Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 e neizglejda da ima golemi promeni v navigaciqta i skinovete v igrata dano v gameplay-a da ima drupnah q napolovina ve4e ste vidim utre ina4e az na 2005 managera uspqh oshte purviq sezon da vurna botev v a grupa a posle otidoh da ba4kam na more i tn.. mai ste produlja s noviq 2005 ste go delna е то на предния мениджър беше по-трудно да не ги върнеш те в Б група бяха бахти нещастните отборчета доколкото помна само пирин бяха малко по-добре иначе на тоя няма кой знае какви промени ама според мен е доиспипан перфектно...например системата с тренировките в момента ми допада доста повече от предишната....общо взето са върнали тренировките от старите мениджъри което ти позволява да се съсредоточиш повечко върху схемата и така нататък вместо да се мъчиш да си оправиш тренировките като на предните 2-3 мениджъра ама не ми хареса че пак във всяко първенство има по поне 1 отбор който губи исключително трудно точки:/ примерно аз играя с Шалке и тея Байерн са бахти смукачите:/ посредата на сезона още нямат загуба:/ та малко сложна е ситуацията....пъки с отбори като Шалке да биеш някой от по-големите отбори в европа си е почти невъзможно:/ (примерно в КЕШ съм в група с Ювентус и Ливърпул и се получи малко грозна картинка:/) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 ЦЪк ето какво постигнах След 1000 сейфа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 И на мен ми се прецака daemon и не можех да го оправя по никакъв начин. Само преинстал на windows помогна. Ако беше видял темата от начало това го бях написал. За това вече няма да го слагам тоя тъп Anti Blaxx Много кофти де, сега с Алкохола отварям и ФИФА и Мениджъра,но поне работят.Тъпотийката Анти Блакс много ме изнерви.Ама карай мерси все пак...Аз видях,че се е прецакало като писа,но вече беше доста късно човече...Иначе пак мерси,че си го написал, дано някой друг го види зада не му се прецаква Демона. Ne e nujno da se hodi v dira kadeto e instalnata igrata. Prosto sled kato instalirash igrata (az li4no s DT 3.47) davash desen click varhu ikonata, koqto se poqvqva na desktop-a i direktno zabivash kum Compatibility...ot tam natatak 4,5 i 6 si ba4kat w/out problems. Значи аз пробвах с това с десен бутон,бля,бля,бля и стана работата след като съм го пуснал мдф-а от Алкохола и с тази работа с иконата играта е пушка.. ЦЪк ето какво постигнах Браво евала момче това да се гледа.... САМО БОТЕВ.... Успех за напред... И сега само да отбележа,че туко що сложих пача 6.0.1 версията дето е 95мб дано да оправи някой от бъговете, който видях в ваши шотове.Мерси на всички,които помогнаха за тръгването на играта. От мен Приятна игра.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.