Aston_ Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 този линк за пача които сте дали не става или аз не съм търсил като хората....пробвах да си сваля файла от сигамес.ком само че и от там не стана и намерих един форум дето има линкове Цък аз си го свалих от линка дето пиши Filefront успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Malko ne e po temata no ot instalirane i deinstalirane na alcochol i d-tools mi ostana edno virtualno cd koeto ne moga da mahna a to ne se polu4ava ot d-tools koeto ostavih v kraina smetka.Nqkoi moje li da mi kaje kak da go iztriq Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Добре де при мен на Уиндоус 98 играта тръгна без анти-блакс, за какво по дяволите е този анти-блакс някой може ли да ми каже?? http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/...nager2006.shtml Между другото това е крак пак се зарежда през деймон тулс Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Не баца крака нещо Пише ми - Инсърт дъ корект СД-РОМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Маунтваш в Алкохол(най-нова версия), инсталираш, пускаш Anti-Blaxx настройваш го(със Securom7 опция, въпреки че играта е SD4(защо - не питайте)) и я стартираш оттам. pak mi dava insert the correct cd rom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Предлагам следващата седмица да си направим един малък турнир . Има ли навити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Въпроси около рисърча на Локомотив Пловдив може да задавате тук,както и във форума на играта http://www.fmbulgaria.com Вече има създадена тема в Българската дискусия,тъй че не отваряйте нова .Също така задължително прочетете правилата преди да поствате,защото не знаете за какво можете да си изпросите бан Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted October 21, 2005 Author Share Posted October 21, 2005 за всички, които имат проблем с подкарването на играта: инсталирах я, след това сложих пача и след това 'настроих' antiblaxx така. после просто я стартирах - десен клик run game-> ... не съм слагал никви кракове. успех! а за турнирче не е ли малко раншко? да я поразцъкаме, да се ориентираме пък тогава. аз лично тая нощ няма да си лягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 за всички, които имат проблем с подкарването на играта: инсталирах я, след това сложих пача и след това 'настроих' antiblaxx така. после просто я стартирах - десен клик run game-> ...не съм слагал никви кракове. успех! а за турнирче не е ли малко раншко? да я поразцъкаме, да се ориентираме пък тогава. аз лично тая нощ няма да си лягам Еми преложението е за след 1 2 седмици нека да видим за какво става въпрос, аз лично също няма да лягам но попаднах на ново откритие или може би първо за версията на играта в България, играч на Левски Седрик Бардон, заедно с Домовчийски момчето се скъсва да вкарва голове, според мене едно от най силните нападения в България. Само между другото започнах с приятелска лига заедно с отборите на Челси, Селтик и Цска/София/, сухата статистика е 1:1 с Челси с гол в 91 минута 3:1 победа на Селтик и последния мач 3:0 срещу Цска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Hora HEEELP ... Kato tragna da e instaliram mi pokazva tva - The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if you are running Windows in safe mode , or if the Windows Installer is not correctly installed . Contact your support personnel for assistance. PLS nqkoi da pomogne 4e trqbva da se samoubiq ako ne moga da q igraq neska !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Hora HEEELP ... Kato tragna da e instaliram mi pokazva tva - The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if you are running Windows in safe mode , or if the Windows Installer is not correctly installed . Contact your support personnel for assistance. а с ква ОС си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Сега да помоля някой да ми обясни как да си оправя Демон Туулс, и защо се прецака заради тази фикс простотия... Айде помогнете,че така иначе няма да мога да си разъквам ФИФА 06... И моля не казвайте Реинстал на Джама и после си търси крак... Щото ща зема се самоубия вече от реинстал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 а с ква ОС си? S windows XP ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Anti-Fixx ли божичко това е пълен боклук... Сега нито FM06 нито FIFA06... Еми какво да кажа освен,че аз съм прецакан... Май ще реинстал ДжмъТ и после наново всичко... Ебаси простата програма прецаками SCSI Driver и ми стоят 2 празни Device (DVD Vitual) и за къ'в ЧЕП... Който не е инсталирал до сега да не го прави.Супер много работа ще му се отвори след това... Сега ми остава само една възможност да пробвам с въпросния АЛКОХОЛ и пак тая глупава програма... Анти-Фикс микс бля бля... Дано тръгнат,че не знам в кой момент ще взема сопата... Ако някой го е оправил този проблем да пише,че зех да лудвам тука.Мерси много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 ae ае някои да ми даде директен линк към пача че няколко свалям и все не стават или свалянето се прецакава или нещо др. а не ми се почва да играя без пача ? ? ? мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Аз я подкарах. Без кръпка съм засека, ама аз сега и нямам време да играя. Благодаря на OutCold, при мен схемата проработи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Играта се подкарва и без въпросната програмка Anti-Fixx. 1.Отиваш в директорията където е инсталирана и десен бутон на fm.exe и Properties 2.Цакаш на Compatibility 3.Слагаш отметка на Run this program in Compatibility for 4.И от стрелката надолу избираш Windows NT 4.0 (Service Pack 5) 5.И даваш Apply 6.Играеш играта и се кефиш При мен стана,дано и при вас стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Hora HEEELP ... Kato tragna da e instaliram mi pokazva tva - The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if you are running Windows in safe mode , or if the Windows Installer is not correctly installed . Contact your support personnel for assistance. PLS nqkoi da pomogne 4e trqbva da se samoubiq ako ne moga da q igraq neska !!! Влез в сайта на Майкрософт и си свали Уиндоус инсталер, или виш на диска нямаш ли мисля че имаше ама не съм много сигурен и проблема ще ти се реши мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Може да повтарям някой(и най вероятно така става) но не ми се рови назад...явно този формат mdf неможе да се стартира с Деамон Тоолс...как да го стартирам тва чудо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Може да повтарям някой(и най вероятно така става) но не ми се рови назад...явно този формат mdf неможе да се стартира с Деамон Тоолс...как да го стартирам тва чудо? след като си заредиш файла отвори си виртуалното сд на даемон тоолс (там от my computer) там има папка PC отваряш я и има едно файлче setup.exe цъкни два пъти на него Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Не знам как е при вас,но аз съм адски щастлив!! Колко я чаках тая игра,аххх! Нямам търпение да пусна вече New Game и да започната кариерата си!!! Демото беше наистина обещаващо,а и много се изписа по сайтовете за самата игра.... Иначе аз подкарването на играта...* - Opened Daemon Tools. - Mounted .mds/.mdf with Daemon Tools. - Closed Daemon Tools. - Opened Anti-Blaxx 1.16. - Right-clicked on Anti-Blaxx's tray icon and selected 'Settings'. -- Pointed the path to Daemon Tools (xx/daemon.exe) in the 'Daemon Tools' box. -- Checked 'After the game exists' -- Checked 'Delete entrys' -- Pointed the path to the game (xx/fm.exe) in the 'Game:' box. -- Selected Protection: SecuRom 7 - Closed Anti-Blaxx's settings panel. - Right-clicked on Anti-Blaxx's tray icon and selected 'Run game' and the name I put for the game. - Played the game. и пак не тръгна... Но още 3 операции и я подкарах: - В Settings на Anti-blaxx дайте Mount Image. - На Device дайте Device 0. - На Image укажете имиджа на играта. На мен така вече ми тръгна Успех с подкарването. *това го цитирам от netdrragon @ 2005-10-20 22:05:44 в www.arenabg.com Ами всичко добре но какво е това exe??? Като унрарна играта няма ексета...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Ами всичко добре но какво е това exe??? Като унрарна играта няма ексета...? с даемон тоолс 3.47 маунтваш mdf файла и след това правиш, това което съм описал аз на предната страница за натиблаха или това дето е дал KenwooD (не знам дали работи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 с даемон тоолс 3.47 маунтваш mdf файла и след това правиш, това което съм описал аз на предната страница за натиблаха или това дето е дал KenwooD (не знам дали работи) Намерих проблема в цялата рабора аз съм с Deamon Tools 3.11 и изобщо не ми тръгва mdf файла... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 С голямо удоволствие мога да заява че сутринта подкарах играта без особени проблеми и сега я почвам под пълна пара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Mnogo 6te sam blagodaren ako nqkoi mi kaje kakvo moga da napravq kato ne mi tragva programata anti-blaxx.Ima li druga podobna na neq koqto moje da mi svar6i rabota.Blagodarq predvaritelno.I sa6to za6to moje da ne mi trgva.Na drug komputar vsi4ko e ok a na moq mi dava gre6ka pri startiraneto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.