Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2006

OutCold

Recommended Posts

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

След като изтеглих играта , инсталнах я , пуснах я , обаче не мога да я пусна, защото "New Game" не може да се натиска :bgrin: , а само Load-натите неща :)

След като изтеглих играта , инсталнах я , пуснах я , обаче не мога да я пусна, защото "New Game" не може да се натиска  :bgrin: , а само Load-натите неща :)

davash mu Load Qucik Game (ili neshto takova beshe) i posle izbirash ENG...:)

Кога се очаква пълната версия, че нещо с демота не ми се занимава  :confused

някъде около 4-ти Ноември...

Edit:мерси на toporas за поправката... :)

Ноември имах предвид...

10х, направих го ;).

Но не мога да разбера защо моя некадърен отбор е толкова слаб, освен че и треньора е некадърен де :bgrin: . С какви тактики играете, и какви други инструкции давада, за да побеждавате, а мен няк'ви смотани отбори ме бият с 1:0, 2:0 и гол не мога да вкарам :angry:

В ревюто обясних, че това е често срещан бъг в демото - страшната сложност ;) Особено се проявява при Арсенал, поне по мои наблюдения

В ревюто обясних, че това е често срещан бъг в демото - страшната сложност ;) Особено се проявява при Арсенал, поне по мои наблюдения

Аз почнах с Newcastle и наистина си беше доста трудничко. Първо Ланс ме отстраниха за интертото - на мой терен 1:0 и 2:2 на тяхен. След това давах целия си бюджет за да купя Мартин Петров или Бербатов обаче не се съгласяват :blink:

Хмм, аз дадох доста от бюджета си, за да взема Роналдинцо 62 милиона, Роналдо 56, и Адриано 47, а продадох Гудионсен, Креспо, Галас, Хут и още няк'ъв картоф ;). Обаче Адриано и Роналдо къртят в атака, но и пропуски правят :)

Хмм, аз дадох доста от бюджета си, за да взема Роналдинцо 62 милиона, Роналдо 56, и Адриано 47, а продадох Гудионсен, Креспо, Галас, Хут и още няк'ъв картоф ;). Обаче Адриано и Роналдо къртят в атака, но и пропуски правят :)

е тва е бюджет! :punk

на мен ми направи впечатление, че и уигън имат доста - 21 мил., което ми се струва преувеличено. 'чуковете' ми отпуснаха само 7 :(

ако ви е писнало да играете само в Англия на демото пробвайте този линк...от там може да се намерят допълнителни Quickstarts...:)

ако ви е писнало да играете само в Англия на демото пробвайте този линк...от там може да се намерят допълнителни Quickstarts...:)

благодарим...сега ми стана още по интересно защото не сам голям привърженик на английското първенство :)

• 2 weeks later...

Драги менеджъри според официялната информация изнесена в сайта на SIGAMES бета демото което в момента играем няма да има почти нищо общо с официалната версия на играта така че дерзайте не остава време до излизането и. През това време http://community.sigames.com/groupee/forum...91/m/8012046261 това е gold demo на играта ;)) хайде сега :))

pravo.gif

Драги менеджъри според официялната информация изнесена в сайта на SIGAMES бета демото което в момента играем няма да има почти нищо общо с официалната версия на играта така че дерзайте не остава време до излизането и. През това време http://community.sigames.com/groupee/forum...91/m/8012046261 това е gold demo на играта ;)) хайде сега :))

pravo.gif

какво ще рече gold demo ?

а като отворих този линк дето си дал там пък видях и има още една разновидност

Football Manager 2006 Strawberry Gold Demo for PC

Football Manager 2006 Vanilla Gold Demo for PC

на пръв поглед се вижда само че тва първото е 300 и кусур мегабайта а второто е 70 МВ

каква е разликата между двете ?

aston,razlikata e 4e v Strawberry ima6 16 dyrjavi na rapolojenie i izbor ot 8 ezika na igra,a Vanilla ima samo England i Scotland i igrata e samk na angliiski :excl:

Po nai-nova informaciq igrata se o4akva PO-RANO ot o4akvanoto,a imenno okolo 21 oktomvri !!!

• 3 weeks later...
Nqkoi ima li ideq kolko 6te e golqma palnata versiq

миии 700 мб ;)

Айде бе! Тая играя не излезна ли вече?! :blink:

Чакам я от половин година..... :lol:

ади в петък трябва да излиза така са написали в сайта :)

и аз я чакам от дълго време :) :D

дажи съм си свалил емблемки на отборите и т.н. :)

абе аз одеве дръпнах демото и да ви кажа не се впечатлих кой знае колко. същата е като старите версии :wacko:

С изключение на някои приятни промени по детайлността :) Сериозно ли искаш тотална революция в геймплея на нещо, което е достигнало почти идеален статус? В такива случаи само се допълват нови козметични промени и допълнения

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...