mumka Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Вярно е,с Clone версията съм и ми върви пач 6.0.3.Само трябва да се зареди в даемон туулс .mdf-то и да се оправи онова в Compatibility Как да подкарам новия пач с версията ,която е на сървърите на евроком? и къде мога да намеря тая Clone версия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Как да подкарам новия пач с версията ,която е на сървърите на евроком?и къде мога да намеря тая Clone версия? В арената я има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Някой знае ли защо не мога да предложа договор, при положение, че остават по-малко от 6 месеца до края на техния договор. Вече на 3-4 играча го забелязвам, но вече ме хвана яд защото Дарио Сърна добре би ми дошъл за без пари Между другото си взех Андрей Аршавин в Локо Пд Последното ми постижение Все пак да отбележа, че Порто игра с човек по-малко доста време, но въпреки това си е голям успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Как да картотекирам играчи за европейските клубни турнири?Взех няколко нови попълнения дни след като дадох списъка с регистрациите с играчите,които ще играят в ШЛ и спешно ми трябват в игра,защото ми предстои мач с Монако... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Не можеш... чак на следващата фаза . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 а бе някъв крак за пача 6.03 няма ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 а бе някъв крак за пача 6.03 няма ли ? и аз търсих ама никъде не намерих между другото слагам тоя пач 6.0.3 и не се ъпгрейдна ами си остана 6.0.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 и аз търсих ама никъде не намерихмежду другото слагам тоя пач 6.0.3 и не се ъпгрейдна ами си остана 6.0.2 е то и аз търсих ама.. а инъче предполагам че ти пише че е 6.0.2 точно поради липса на крак :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 е да ама аз пускам да се инсталва 6.0.3,дава ми че е ок,след това би трябвало да сложа крак за да тръгне...обаче аз стартирам и ми дава че версията е 6.0.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 е да ама аз пускам да се инсталва 6.0.3,дава ми че е ок,след това би трябвало да сложа крак за да тръгне...обаче аз стартирам и ми дава че версията е 6.0.2 Четете по-внимателно де Изтеглете си CloneCD версията на играта,mount с Демон Туулс и си тръгва без крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 да бе ама тоя даемон само ми прави някви проблеми то в форума пише някви глупости ама даемон пак си прави проблеми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Последно постижение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Някой може ли да даде линк с актуални пачове и ъпдейти , че тези от първия пост несъществуват вече. RIP нищо лично ама като видях годината много оптимистична ми се видя EDIT: кога трябва да излезне тази игра RIP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Прав си, за почти 20 години от една страна е слабо постижение, но имах други приоритети преди това. Следващият сезон също направих требъл и се отказах. От друга страна обаче, аз играя в мулти, с приятел и съревнованието за играчи е убийствено, ако си играл ще знаеш. И въобще построяването на отбор от играчи, имащи сили за требъл е доста бавен процес, особено със смешният бюджет, с който почва Левски. Както и да е, сега тръпна в очакване на FM '07 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Няма официална информация кога ще излезе Football Manager 2007, преполагам че ще е към коледа пак, а иначе тя вече ще представлява нещо уникално ако сте разглеждали скрейшотовоте ще видите за какво ви говоря очаква се също така да може да даваш право на президента на клуба да купува "световноизвестни играчи" или да продава от твоите играчи по негов избор. Ето ти линк за всички официални пачове от sigames излезнали за играта http://kick-off-fm.qhoster.net/update.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Няма официална информация кога ще излезе Football Manager 2007, преполагам че ще е към коледа пак, а иначе тя вече ще представлява нещо уникално ако сте разглеждали скрейшотовоте ще видите за какво ви говоря очаква се също така да може да даваш право на президента на клуба да купува "световноизвестни играчи" или да продава от твоите играчи по негов избор. Ето ти линк за всички официални пачове от sigames излезнали за играта Ми на външен вид не забелязах да има кой знае какви промени,иначе като опции дано да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Доста и все готини подобрения ще има. Чакаме я (Коледа '06). Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 pi4ove 4etoh 4etoh predi si e podkarvah 6.03 bez problemi sq mi iska i na men crack kvo da napraa 4e ne se se6tam preid kak go praih ? ne mi kazvaiet clonecd versiqta nz koq e tfa svalih igrata v4era ot gamez.com.tw DOSTA MI SE IGRAE I IZDIVQVAM MOM4ETA POMOGNETE Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Дано да излезе преди Коледа новият, че вече ме сърбят ръцете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 pi4ove 4etoh 4etoh predi si e podkarvah 6.03 bez problemi sq mi iska i na men crack kvo da napraa 4e ne se se6tam preid kak go praih ? ne mi kazvaiet clonecd versiqta nz koq e tfa svalih igrata v4era ot gamez.com.tw DOSTA MI SE IGRAE I IZDIVQVAM MOM4ETA POMOGNETE маунтваш диска с играта и си готов едит: ако след маунтването на диска пак ти иска крак копирай, който е в папката крак. но играта няма да тръгва без диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Абе някой да е срещал тоя проблем.. Значи при всяко стартиране на играта, или след запаметявяне, играта сама си сменя валутата на Тай Бахт.. И много дразни това. Някой да знае дали може да се оправи това Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 iztegli crackfixa ima go na gamez.com... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 pi4ove 4etoh 4etoh predi si e podkarvah 6.03 bez problemi sq mi iska i na men crack kvo da napraa 4e ne se se6tam preid kak go praih ? ne mi kazvaiet clonecd versiqta nz koq e tfa svalih igrata v4era ot gamez.com.tw DOSTA MI SE IGRAE I IZDIVQVAM MOM4ETA POMOGNETE Еми от настройките на иконата даваш да да ти върви на Уиндоус НТ и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Някой може ли да ми каже някоя хубава тактика за атакуващ футбол или по-точно, когато падам, кажете ми как да наглася team instructions и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Всичко зависи от играчите, с които си... няма универсална тактика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.