Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2006

OutCold

Recommended Posts

HBK, маутни диска и пробвай :)

Готово е вече,сега имам мач с Еспаньол за УЕФА на Герена :D

От къде да избера кой да изпълнява статичните положения?

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply
Готово е вече,сега имам мач с Еспаньол за УЕФА на Герена :D

От къде да избера кой да изпълнява статичните положения?

ем цакаш върху играча и там в дясно има опции какво да изпалнява тачове фалове дузпи и такива или поне така помня че беше ;) скоро не сам я играл от 2 месеца някаде

ем цакаш върху играча и там в дясно има опции какво да изпалнява тачове фалове дузпи и такива или поне така помня че беше ;) скоро не сам я играл от 2 месеца някаде

Открих от къде е,мерси все пак ;) И още едно въпросче-мачовете само като таблици ли могат да се гледат,или си има 3д(както на FIFA MANAGER)?Не че е чак толкова важно,ама се пак... ;)

Таблици и 2D - това е чарът на FM :).

Абсолютно си прав за това човек... Няма нещо по-хувабо в тоя мениджър пък и в други от това :)

чудя се само следващия мениджър 2007 каквъв ще е освен че ще е с нова датабаза защото този е просто перфектен и незнам какво може да му се пипне и сложи още ;)

За начинаещ се справям доста добре :) Влезнах в групите на Уефа,даже ги и преминах,остава ми само още един мач с Андерлехт,за да се определи кой ще завърши първи ;) В първенството също мачкам,на 2 точки зад чорбата съм,но с мач по-малко :) Ако се представям добре,ще дойдат ли оферти и от по-големи клубове?

Как мога да определя персонален пазач за ключов противников играч?Какъв е таванът на заплатите в БГ?Защото искам да подновя договора на Вагнер,той все отказва,а повече от 2500 не мога да му дам?

Как мога да определя персонален пазач за ключов противников играч?Какъв е таванът на заплатите в БГ?Защото искам да подновя договора на Вагнер,той все отказва,а повече от 2500 не мога да му дам?

това за персоналния пазач може да си го направиш още преди да започне мача даваш на Quick Tactics или на Detailed избираш си играча който е да е персонален пазач и цъкаш на Man Marking и там вече си избираш "Yes, No, Specific" ако го оставиш на "Yes" ще пази играча който е в неговата зона а при "specific" може да си избереш конкретен играч от противниковия отбор ;)

Иначе за таван на заплатите незнам...мисля че всичко зависи от бюджета на отбора колкото повече кинти вадиш толкова по високи заплати можеш да плащаш и обратното ;)

Някой може ли да ми каже как се прави save v network?Когато аз правя server другия играч не може да прави save и ако излезе от играта после не може да я продалжи. :blink:

Някой може ли да ми каже как се прави save v network?Когато аз правя server другия играч не може да прави save и ако излезе от играта после не може да я продалжи. :blink:

Пробвай ти да запазиш (save) играта ви, и после той като иска да играе отново с теб му пращаш save-а... Може би така ще стане, пък то вече на този сейв като е зададено да е сървър той ще може да влезне без проблем... Лично не съм го правил, но мисля, че така трябва да стане ;) айде успех...

Ако се представям добре,ще дойдат ли оферти и от по-големи клубове?

Какъв е таванът на заплатите в БГ?Защото искам да подновя договора на Вагнер,той все отказва,а повече от 2500 не мога да му дам?

поне при мен оферти са идвали, но ако уволнят тренъор на по-голят отбор в мейла ти пише, че можеш да поискаш работата и вече, ако ти я дадат отиваш. аз само за националния отбор се навих понеже искам да си играя с ботев :) таванът зависи от бюджета на отбора колкото по голям бюджет избереш за сезона толкова по-големи заплати ще дават. разбира се този бюджет в зависимост от успехите ти ще расте всяка година. аз вече мога да давам над 20 000 евро заплати. вагнер най-вероятно точно поради тази причина не иска да преподпише - малка му е заплатата :bgrin:

Ами когато ти правиш сървър, ти сейваш и следователно следващия път ти лоудваш, като той се джойн-ва към теб. Реално няма значение кой е сървър, а в кой ще е сейва, защото той трябва да лоудне.

поне при мен оферти са идвали, но ако уволнят тренъор на по-голят отбор в мейла ти пише, че можеш да поискаш работата и вече, ако ти я дадат отиваш. аз само за националния отбор се навих понеже искам да си играя с ботев :) таванът зависи от бюджета на отбора колкото по голям бюджет избереш за сезона толкова по-големи заплати ще дават. разбира се този бюджет в зависимост от успехите ти ще расте всяка година. аз вече мога да давам над 20 000 евро заплати. вагнер най-вероятно точно поради тази причина не иска да преподпише - малка му е заплатата :bgrin:

Еми и аз засега ще си седя с български отбор :) На Вагнер съм му намерил заместник-Фугата :lol: След още няколко мача ще съм шампион,само да бия ЦСКА,че нещо Генерала ми се заканва :wacko: :lol: ;)

Ами когато ти правиш сървър, ти сейваш и следователно следващия път ти лоудваш, като той се джойн-ва към теб. Реално няма значение кой е сървър, а в кой ще е сейва, защото той трябва да лоудне.

Проблема е че като го направим така той се джойнва като нов user а не кам неговия от предната игра

Проблема е че като го направим така той се джойнва като нов user а не кам неговия от предната игра

Пробвай по моя начин, но той ако хостне към сейва, ти ще се лоудниш след него... Тоест на един и същи сейв да продължите и двамата да играете в мрежа.....

Няма такава малоумна игра :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Не само че я изтрих ами и диска счупих,бахти насраната...

само хейтърчета...

тва е най добрия футболен мениджър.е след хетрика естествено :D

само хейтърчета...

тва е най добрия футболен мениджър.е след хетрика естествено :D

Най-добрия ма ти прави нервите на дроб сърма! :angry1

Тва ФМ 2006 пълна педеращина са го направили :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Ти лоудваш, след което се показва екран с юзърите, които са играли преди. Има надписче not connected. Натискаш върху него и там те пита дали искаш да поемеш контрол над отбора. Той се джойн-ва и прави същото.

дразни ме, че мога да сключвам договори за супер малко години :angry1 продадох един нападател дето ми вкарваше по 40 гола на сезон, щото щеше да си тръгне без да заме нищо :angry:

Най-добрия ма ти прави нервите на дроб сърма! :angry1

еми ти кво лесен ли искаш да е?то така няма да е интересно

По-добре ли е Championship Manager 2006 ? Съмнявам се. Според мен FM ще си остане класика, дори да не е 2006 ;)

Не е по-добър ама 2006 са го осрали има много гафове и бъгове където дразнят.

Има и пачове,които ги оправят ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...