Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2006

OutCold

Recommended Posts

Е накрая и аз да се похваля нещо. Два сезона мъчих да вкарам лийдс в висшата лига, два пъти загубих финала на плейофите с 1 гол разлика но на третия път успях спечелих лигата и сега съм при вишистите, а отбора ми е млад средна възраст 22 години :).. И тъпия ми президент се разбесня да съм купел high profile player и докато намеря такъв взех че, къпих Николай димитров от левски отдавна го исках и, моя загубен президент взе че се успокои и искал точно такъв играч мани тая работа маина...

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

мен пък вчера ме поканиха да стана тренер на националния отбор, обаче тва ми беше най-голямата грешка :angry: ся ме кара да нареждам състава на под 23 години, на които после да им водя мачовете и ако ме накарат и на под 21 и под 19 да го прая тва ще откача. аз си мислех, че ще водя само мъжкия състав д'еа и играта загубена :angry1 та има ли някъв начин да се занимавам само с мъжкия състав :bgrin:

Ми на fm 2005 (последния който играх) като станах мениджър на англия го имах същия проблем.Тогава назначих асистент мениджъри и им възложих да водят младежките формации ,а аз се занимавах само с мъжкия отбор.това е начинът

da tova e na4ina i v klubniq otbor i v nacionalnite kogato sum gi treniral vinagi assistant manager-a poema priqtelskite srehti i mladejkite otbori..ian4e sega puk imam problemi v vishata liga...igra4ite mi sa mladi nqkoi ne tolkova ka4estveni i trudno vzimam to4ki makar 4e izmuknah x na liverpool v purviq ma4 ot sezona i to duzpa gi spasi v 88 min ot zagubata..

Доколкото знам U23 играят само на олимпийските игри. Иначе в моя сейв аз поех U19 и след като постоянно бях шампион, се преместих в U21, където мачках навсякъде, но на финала няколко пъти подред ми липсваха ключови играчи и падах, което ме издразни и въобще е отказах от националните.

мен пък вчера ме поканиха да стана тренер на националния отбор, обаче тва ми беше най-голямата грешка :angry: ся ме кара да нареждам състава на под 23 години, на които после да им водя мачовете и ако ме накарат и на под 21 и под 19 да го прая тва ще откача. аз си мислех, че ще водя само мъжкия състав д'еа и играта загубена :angry1 та има ли някъв начин да се занимавам само с мъжкия състав :bgrin:

Ами от опшънс кажи на асистънт мениджъра да ги управлява или пък си наеми такъв треньор.

Иначе да ви се похваля, че от известно време и аз съм тренер на англия. На световното 2010 отпаднах в групите с 6т :(

Обаче съм втория най-титулован мениджър в света и всичките ми показатели са на 20, с изключение на ambition. Любимец съм на почти всички футболисти в отбора и подписах 5 годишен договор за 300'000 евро на месец.

Единствения ми проблем е, че на language от 5 години си стои само български. между другото разни източноевропейци или от бившия СССР сме много ощетени. Игор Акинфеев още е на English (basic) докато футболисти от белите държави го научават за половин сезон.

Аве хора много я обичам тая игра прекарал съм сума ти дни играейки на нея , ама ся най-новата версия играх 2 сезона и се отказах . Супер се нервя от паричната единица (каквото и да направя - евро ,$ , Лев - всеки път още на следващия ден единицата е тайландски бъц или квото е там) и пробвах с всичко аплай , сейв , направих всички файлове архив и пак ве- ееей полудявам !!! Не искам да я преинсталл играта някой има ли идея кво да направя ...

Аве хора много я обичам тая игра прекарал съм сума ти дни играейки на нея , ама ся най-новата версия играх 2 сезона и се отказах . Супер се нервя от паричната единица (каквото и да направя - евро ,$ , Лев - всеки път още на следващия ден единицата е тайландски бъц или квото е там) и пробвах с всичко аплай , сейв , направих всички файлове архив и пак ве- ееей полудявам !!! Не искам да я преинсталл играта някой има ли идея кво да направя ...

Погледни по-нагоре бях питал за същото и някой ми отговори. (просто не помня какво се правеше)

пробвай с това ;)

Мерси много... Доста одавна чакам нещо такова да излезне на куп, но все не можех да си намеря... Малко бавен спийд, но поне ще сийдвам да има за други... Мерси пак за линка човече, едно голямо ЕВАЛА ;)

Мерси много... Доста одавна чакам нещо такова да излезне на куп, но все не можех да си намеря... Малко бавен спийд, но поне ще сийдвам да има за други... Мерси пак за линка човече, едно голямо ЕВАЛА ;)
Логота за FM2006 ето какво още набарах :D Много яко са получава и като сложиш онзи скин от екстрите :P

дам сега и тях ще дръпна :) интересно, от 9кб/с ми се свали доста бързичко да няма сийд от ггбит потребители ?

Aston , Leper_Messiah благодаря много - Сега отново не мога да се отделя от пц-то вече 3-ти час :Р

дам сега и тях ще дръпна :) интересно, от 9кб/с ми се свали доста бързичко да няма сийд от ггбит потребители ?

Мда има, от мен :D а искам да попитам къде мога да видя средната годишност на отбора?

Това е най-богатата база от данни за Football Manager ;)

SuperPatch by tedd v1.0

SuperPatch by tedd v1.1

FOOTBALL MANAGER 2006 SUPERPATCH 1.0

СЪДЪРЖАНИЕ:
Crack for fm2006;
Реалните имена на всички турнири, лиги и купи;
Hints & Tips by Marc Vaughan & Nick Habershon;
Нов Sound;
Нови икони на играчите, като в меню Tactics имат фланелки в Nike Style;
Официалната топка на Barclays Premiership + зимният й червен вариант;
Нови знамена;
Нови background-и;
И разбира се, нови графични детаили, сред които:
	3300 фланелки на клубове
	400 фланелки на националните отбори
	4300 емблеми на клубове
	300 емблеми на клубни първенства
	280 емблеми на национални отбори
	и над 20000 лица на играчи.

FOOTBALL MANAGER 2006 SUPERPATCH 1.0

СЪДЪРЖАНИЕ:
Оправени малко бъгове на предишната версия;
Оправени имената на първенствата.(например Kupa na Bylgarija вече е Bulgarian Cup);
Popup на EUROSPORT
Нови графики:
	нови kits
	нови мутри, пардон снимки
	и най-основното: нови backgrounds на елитните отбори от 
	Германия, Франция, Португалия, Русия, Шотландия, Италия, Испания
	и специално: Изцяло мой пакет за българското първенство:
	54 backgrounds за 13 отбора от А група

След ъпдейта ще имате:
	4200 kits
	4900 logos
	26000 pictures
	1850 backgrounds

• 3 weeks later...

Пачнах я до 6.03 ,но сега не мога да я стартирам.Има ли крак или няма да мога да я играя вече..?

Абе сложих ги тия суперпачове на тед, ама нещо пак си е същото. Някой да има идея?

ИНСТАЛАЦИЯ:
След като сте инсталирали играта влезте в главната й директория, след това влезте в 
data\graphics\ и изтриите* следните папки:
backgrounds*
flags
logos
pictures*
	*-препоръчително е преди да ги изтриете да им направите бекъп.
Разархивирайте настоящия суперпач в главната директория на игратa (новите файлове 
автоматично ще си намерят мястото), като при питане за заместване отговорете с 
"yes to all"(при положение че желаете всичко).
Стартирайте играта, изключвате USE SKIN CACHE от Preferences и се забавлявайте.

ИНСТАЛАЦИЯ:
След като сте инсталирали играта влезте в главната й директория, след това влезте в 
data\graphics\ и изтриите* следните папки:
backgrounds*
flags
logos
pictures*
	*-препоръчително е преди да ги изтриете да им направите бекъп.
Разархивирайте настоящия суперпач в главната директория на игратa (новите файлове 
автоматично ще си намерят мястото), като при питане за заместване отговорете с 
"yes to all"(при положение че желаете всичко).
Стартирайте играта, изключвате USE SKIN CACHE от Preferences и се забавлявайте.

Мерси. Оправих се. Бях го видял това, ама реших, че няма нужда да ги делвам тия директории....очевидно е трябвало. Много по приятно е със снимки и логота

CloneCD версията работи без крак, а само със SD4Hide.

Мерси ;) А защо ми се контузват толкова често играчите?От много тренировки? :)

Дайте линк за някви скинове,че с тоя Chameleon 2006 ми писна.

Обаче да е само скин,а не някви pack-ове. :)

за използвам този и може да си избереш от тук други.

HBK, маутни диска и пробвай :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...