Aston_ Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Ето ви една програмка за по-лесно намиране на добри играчи FM Scout тъпо е така друго си е ти да си намираш играчите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 click Арсенал наистина са ги направили доста силни не, че не са по принцип, но все пак мисля че са ги направили малко по силни от необходимото Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Може ли някой да ми даде линк към mini image-а на играта,за да не зареждам големия файл в даемон туулс-а и да спестя малко място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 ee nqkoi da ima crack za toq patch 6.03 4e nehto mi bugva kato updatna igrata a se mu4a s leeds sega :)v championship Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 За първи път постигнах с Ливърпул големия успех... След много нерви, викане, и контузии.... 1-ви в Премиършип, Шампион на Европа, Носител на Комюнитишилд, Супер Купата и Световната купа... След толкова години прекарани зад екрана.... С най-различни отбори и версии го постигнах... Джибрил Сисе ( топ реализатор ) с завидните 55 гола... И най-странното е че през целия сезон бях на червено... Баланса на отбора не качваще повече от 2 милиона.... И след всяка седмица след плащане на заплатите на футболистите аз бях пак на червено, и пак, и пак.... Сега в отбора си имам Дирк Куит ( 5 гола срещу Порто) и Сисе с 20 от 11 мача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 То целта е да направиш това с Ийст Стърлинг, а не с Ливърпул . Aliendreamer, ползвай CloneCD версията, там няма нужда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Ти ако излезеш с тея мушмуроци от последната дивизия ще е постижение! Там вратаря взима по 2 цента на седмица... Michael Jackson се казваше май Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 може ли да ми дададет линк към някой друг скин, че тоя ми омръзна, а има само още един дето не ме кефи благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 За първи път постигнах с Ливърпул големия успех... След много нерви, викане, и контузии.... 1-ви в Премиършип, Шампион на Европа, Носител на Комюнитишилд, Супер Купата и Световната купа... тва въобще не е трудно.на fm 04/05(единствения мениджър който съм цъкал по сериозно) го направих с аякс,ман юнайтед и с нюкасъл( два пъти,втория и третия сезон) наистина е трудно с някво хипер малко и неизвестно отборче от най ниските дивизий в Англия да се направи аз си признавам че не мога,но истински добрите на тази игра би трябвало да могат Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 може ли да ми дададет линк към някой друг скин, че тоя ми омръзна, а има само още един дето не ме кефи благодаря предварително за използвам този и може да си избереш от тук други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Ти ако излезеш с тея мушмуроци от последната дивизия ще е постижение!Там вратаря взима по 2 цента на седмица... Michael Jackson се казваше май Говори с Racer_ от FMBG форума. Закара ги до Висшата, взе я, взе и купата и ШЛ и въобще всички трофеи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 за използвам този и може да си избереш от тук други. много ти благодаря иначе със силен отбор играя само ей така за шоу. истинската тръпка е да направиш някой слабак шампион и да вземеш ШЛ. пуснах се с ботев пловдив и 4тия сезон спечелих купата на българия и първенството след няколко сезона дай боже да атакувам и ШЛ, но засега по-добрите футболисти не искат да идват в клуба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 e az s botev 2 sezon vzeh titlata n bulgariq i 3 suhto i otpadnah na polufinalana pro kup sega po4nah s leeds i se borq da vlqza v vishata liga posle ste vidim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 e az s botev 2 sezon vzeh titlata n bulgariq i 3 suhto i otpadnah na polufinalana pro kup sega po4nah s leeds i se borq da vlqza v vishata liga posle ste vidim... ами просто нямах късмет да стане по рано 1-вия сезон 4-ти на 5 точки зад 1-вия, 2-рия беше няква супер издънка 10ти, 3-тия пак 4-ти, но 1-вите 4 отбора бяхме се събрали в 3 точки и 4-тия вече с 6 точки преднина нямае кой да ме спре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 nikolai bodurov i asen georgiev sa strahotni igra4i za bg i toq mladiq chilibonov suhto az subrah celiq mlajedki na bg v botev taka se polu4i ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 nikolai bodurov i asen georgiev sa strahotni igra4i za bg i toq mladiq chilibonov suhto az subrah celiq mlajedki na bg v botev taka se polu4i )) благодаря за съвет, тъкмо имам нужда от свежа кръв понеже много титуляри не си подновиха договорите и заминаха и да те питам какъв е пробле и защо непрекъснато искат да ходят в по-голям клуб, даже и след като станах шампион на страната и взех купата пак искат да се махат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Georgi Bojilov suhto ot nafteks ina4e se 4udq shibqni 6.03 patch nqkoi negoli nameri ve4e kraknat 4e oshte karam na 6.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted April 6, 2006 Author Share Posted April 6, 2006 благодаря за съвет, тъкмо имам нужда от свежа кръв понеже много титуляри не си подновиха договорите и заминаха и да те питам какъв е пробле и защо непрекъснато искат да ходят в по-голям клуб, даже и след като станах шампион на страната и взех купата пак искат да се махат въпреки че си станал шампион и си спечелил купата, репутацията на отбора се повишава бавно, т.е. трябва да направиш няколко силни сезона, за да станеш 'голям' клуб. поне аз така си мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Мне, винаги си оставаш забутано клубче. От 4-5 месеца играя сейв с приятел и аз съм с Левски и тъй като не съм гранд, моята цел да намирам бъдещи звезди и да ги купувам на цни под 500к евро, след което да направят няколко силни сезона и да бягат в чужбина. Рядко готини типове се задържат в отбора, но ако са твърди титуляри и печелиш трофеи, шансът наистина е по-голям. В момента обаче (към 2021 г. сме) България е 3-та по коефициент в Европа след Англия и Италия и въпреки това привличането на звези от Европа е почти непосилно. От Бразилия е доста добре, защото там имат клаузи и клубовете ги пускат по-лесно, пък и играчите са по отстъпчиви, но при тях проблема е, че искат височки заплати. Така че търси таланти, слагай ги в школата, давай ги под наем (но гледай да не са на крехка възраст... за предпочитане над 18, защото ако се пренатоварят, то това ще се отрази лошо на развитието им), пускай ги титуляри в първия отбор и цената ще им се вдигне. Ако после не ти трябват за поста - продавай ги... това е тактиката на малките отборчета . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Имам проблем и се обръщам към вас,защото незнам какво да правя. Положението е следното. Играя вече трети сезон с Вердер Бремен и от началото на третия сезон се очертава нещо като финансова криза.Всеки месец бюджета ми намалява с 2-3 милиона.Направих няколко трансфера и не съм надувал много заплатите на новите попълнения(само на един ),а парите намаляват. Дадох около десетина излишни играчи под наем до края на сезона,за да не се натоварвам и с техните заплати.Но положението е същото.Ако продължавам така до края на сезона ще съм много "вътрешното" Някой ако знае как мога да се оправя или някоя тактика да помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Имам проблем и се обръщам към вас,защото незнам какво да правя.Положението е следното. Играя вече трети сезон с Вердер Бремен и от началото на третия сезон се очертава нещо като финансова криза.Всеки месец бюджета ми намалява с 2-3 милиона.Направих няколко трансфера и не съм надувал много заплатите на новите попълнения(само на един ),а парите намаляват. Дадох около десетина излишни играчи под наем до края на сезона,за да не се натоварвам и с техните заплати.Но положението е същото.Ако продължавам така до края на сезона ще съм много "вътрешното" Някой ако знае как мога да се оправя или някоя тактика да помогне. някъде из club info пишеше разходите ти за месеца...виж какво те реже най-много и опитай да го ограничиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Ето тук се вижда,че давам по 3млн за заплати месечно :oops: Толкова колкото и губя Някъв съвет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 През следващият трансферен прозорец, продай някой, който взима по-голяма заплата и купи на негово място (или вземи от 2-рия отбор) някой с по-малка заплата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Ето тук се вижда,че давам по 3млн за заплати месечно :oops: Толкова колкото и губя Някъв съвет? по принцип повечето играчи свикнат ли да играят на висока заплата трудно склоняват на по-ниска такава, но моят съвет е да пробваш да предложиш нови договори с по-ниски заплати на играчите си и да се надяваш да склонят...в противен случай само продажба на съответния играч може да те отърве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.