Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2006

OutCold

Recommended Posts

Как пък цяла страница повтаряте едно и също и никой не се сеща за отговора ... проблемът е в крака на играта, затова и RELOADED извадиха crackfix. Предполагам и паричната единица ти се променя на тайландската ... Свали си крака оттук и играй с кеф.

Да променя ми се.. :D

Мерси много.

Сичко е наред.Стана работата.Отново много балгодаря за помощта.Така вече е много по готино да се играе...без проблеми :D

• 4 weeks later...
  • Replies 438
  • Created
  • Last Reply

При мен изникна един проблем......Играя 2-ри сезон с Уест Хям Юнайтед,2-ри полусезон.Имам още 3 мача докрая на сезона и 1-вия от тези 3 мача ми е с Болтън.С тях играя в Събота,но когато настъпи Петък и точно преди да ми изпише че мача почва играта автоматично ми се изключва....Малко помощ? :rolleyes:

При мен изникна един проблем......Играя 2-ри сезон с Уест Хям Юнайтед,2-ри полусезон.Имам още 3 мача докрая на сезона и 1-вия от тези 3 мача ми е с Болтън.С тях играя в Събота,но когато настъпи Петък и точно преди да ми изпише че мача почва играта автоматично ми се изключва....Малко помощ? :rolleyes:

Едва ли е нещо, което можеш да оправиш. Пробвай да излезеш във ваканция и да го прескочиш тоя мач.

И аз искам малко помощ. Инсталирах си играта и сложих тоя фикс, който върви с играта, но така всеки ден ми се включва айтосейв и валутата става в някви таитянски пари! И нищо не помага. От фикса ли е и как мога да го оправя? Можете ли да ми дадете линк за последния пач за играта?

Едва ли е нещо, което можеш да оправиш. Пробвай да излезеш във ваканция и да го прескочиш тоя мач.

И аз искам малко помощ. Инсталирах си играта и сложих тоя фикс, който върви с играта, но така всеки ден ми се включва айтосейв и валутата става в някви таитянски пари! И нищо не помага. От фикса ли е и как мога да го оправя? Можете ли да ми дадете линк за последния пач за играта?

Е по-горе точно за същия пролем съм дал линк към друг крак :) Последния пач е 6.0.3 и няма крак за него, но ето го тук

Я ми кажете някой добър млад вратар. Става въпрос за към 21-22 годишен, че си търся заместник на Кан. Гледам има един адски добър за възрастта си Kameni, ама е 184см. Не е ли малко за вратар и има ли въобще това някакво значение в играта?

Ако има добър отскок би трябвало да се компенсира височината, както е и в реалността.

Я ми кажете някой добър млад вратар. Става въпрос за към 21-22 годишен, че си търся заместник на Кан. Гледам има един адски добър за възрастта си Kameni, ама е 184см. Не е ли малко за вратар и има ли въобще това някакво значение в играта?

Аз сам с барса и вратаря Валдес не веднаж ме е спасявал още сам на парви сезон де ама иначе е млад и сам доволен

Я препорачайте нападател до 20 000 000 да е млад кам 20-21 за тези пари да заместя Ларсон че много дарт вече :)

EDIT: Трябва да преинсталирам Windosa може ли да си запазя сейфа на играта и после след преинстала да го сложа и пак да си продалжа с отбора че неискам на ново ?

Aко си копирам това C:\Documents and Settings\UzIT0\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2006

и след преинстала пак си го сложа там дали ще ми се запази сеифа ?попринцип би трябвало но дали е така ?

мога само да ви препорачам ако си търсите по евтин нападател който ще се раздава всеки мач Emmanuel Adebayor след края на първия сезон видях че беше най-добрия + Rooney и реших да си го зема и не сажелявам в момента края на 2 сезон 2007 има най висок рейтинг най много асистенции + 25 гола от 53 излизания със Eto`o в нападение нямат равни :)

EDIT: някой може ли да и намери инфо за този играч би трябвало да играй в момента в Монако ?

мога само да ви препорачам ако си търсите по евтин нападател който ще се раздава всеки мач Emmanuel Adebayor след края на първия сезон видях че беше най-добрия + Rooney и реших да си го зема и не сажелявам в момента края на 2 сезон 2007 има най висок рейтинг най много асистенции + 25 гола от 53 излизания със Eto`o в нападение нямат равни :)

EDIT: някой може ли да и намери инфо за този играч би трябвало да играй в момента в Монако ?

Този играч отдавна "играй" в Арсенал ;)

Greg Etafia 18 годишен е много добър млад вратар, при мене пича ми е спасявал по 20 удара на мач

Някой ако може да ми даде преложения за добри млади халфове които да играят като плеймейкъри

pravo.gif

Greg Etafia 18 годишен е много добър млад вратар, при мене пича ми е спасявал по 20 удара на мач

Някой ако може да ми даде преложения за добри млади халфове които да играят като плеймейкъри

pravo.gif

leo messi-predimno lqf go slagam mancini-ot dqsno

с тия двамата сам аз и сам си доволен друг млад и добър в който има много хляб Theo Walcott-A MRL FC

ако сега почваш ще е една на 16 аз сам 2007 вече и е на 18 ;)

leo messi-predimno lqf go slagam mancini-ot dqsno

с тия двамата сам аз и сам си доволен друг млад и добър в който има много хляб Theo Walcott-A MRL FC

ако сега почваш ще е една на 16 аз сам 2007 вече и е на 18 ;)

Ти пък много добра идея му даде с тея Мансини и Меси.

Помисли малко че превличането им е невъзможно освен ако не си с отбор от рода на Челси.

Особенно за Меси :)

Ти пък много добра идея му даде с тея Мансини и Меси.

Помисли малко че превличането им е невъзможно освен ако не си с отбор от рода на Челси.

Особенно за Меси :)

ем нз с кой отбор е и кви финансии има за Walcott нз нищо не сам чувал ама за Adebayor сам сигурен че е в арсенал тия дни се рових из сайта им и разгледах негови снимки :) ако някой иска млад и перспективен нападател Diego Tardelli много добре играе има астистенции иначе Adebayor карти мифки в 9 мача 11 гола и нз колко асистенции :)

като става въпрос за нападатели, мога да ви препоръчам този (най-добрата ми сделка за всички времена, а ако се бях усетил да му сложа по-голяма release fee, челски сигурно и повече щаха да дадат) и този.

сега съм завъртял една игра с титаните maidenhead, така че, ако някой иска, мога да препоръчам играчи и за долните дивизии, макар че там май по-важна е тактиката.

като става въпрос за нападатели, мога да ви препоръчам този (най-добрата ми сделка за всички времена, а ако се бях усетил да му сложа по-голяма release fee, челски сигурно и повече щаха да дадат) и този.

сега съм завъртял една игра с титаните maidenhead, така че, ако някой иска, мога да препоръчам играчи и за долните дивизии, макар че там май по-важна е тактиката.

този Kisly наистина е много добър няколко пъти попадах на него той тогава играеше за Ливорно и като играех с/у тях и почти винаги инкасирвах поне по 1 гол от него :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...