veseo Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 В първия пост съм дал линк как се подкарва без Anti-blaxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Наложи ми се да си преинсталирам windows-а и сега играта ми не бачка.Ще ми се наложи да я тегля и инсталирам наново или по ми трябва bin файла Искам да попитам дали отново трябва да я подкарвам с inti-blaxx, защото тя ми прецаква демона. Има ли вече друг начин за подкарване Ima i drug na4in pri koito ne izpolzvash antiblaxx i razni dr shits. Pogledni po-napred v stranicite i shte cukash igrata bez griji. Za bin-a - toi e zadaljitelen osven ako ne si namerish no-cd crack. май няма друг начин V greshka si... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Фенове,играта оре бетона!!!!!! току що си я дръпнах,маунтнах,инсталирах без никакавви антиблеск или каквото е там...някъде около 103-112 пост из темата е казано как става,следвах инструкциите и всичко стана нормално.... Ами приятно ми е да ви запозная с новия мениджър на БОТЕВ ( моя милост ).Тоя палячо Христола иска да се боря храбро против изпадането....хаххаха баси смешника,мисля да го изненадам с място в уефа-къп.Баси първия мач гостувам на герена...лошо...ще гледам 2-3 дена да разучавам играта преди да го изиграя този мач.все пак идвам от цм4 и май има доста новости... между другото гледам че съм даунлоаднал и некъв пач 6.0.1. я кажете дали да си го инсталирам или да се кефя на бъговете,каквито не може да няма ( дори нещо толкова съвършено като фм6) Фенове..много съм зарибен....очаквам да покоментирате малко повече аре,чао Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Фенове,играта оре бетона!!!!!! току що си я дръпнах,маунтнах,инсталирах без никакавви антиблеск или каквото е там...някъде около 103-112 пост из темата е казано как става,следвах инструкциите и всичко стана нормално.... Ами приятно ми е да ви запозная с новия мениджър на БОТЕВ ( моя милост ).Тоя палячо Христола иска да се боря храбро против изпадането....хаххаха баси смешника,мисля да го изненадам с място в уефа-къп.Баси първия мач гостувам на герена...лошо...ще гледам 2-3 дена да разучавам играта преди да го изиграя този мач.все пак идвам от цм4 и май има доста новости... между другото гледам че съм даунлоаднал и некъв пач 6.0.1. я кажете дали да си го инсталирам или да се кефя на бъговете,каквито не може да няма ( дори нещо толкова съвършено като фм6) Фенове..много съм зарибен....очаквам да покоментирате малко повече аре,чао Еми пача оправя трансферите и още една камара бъгове, така че предлагам ти да го инсталираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted November 21, 2005 Author Share Posted November 21, 2005 Еми пача оправя трансферите и още една камара бъгове, така че предлагам ти да го инсталираш според някои обаче има проблеми с нереалните обрати. аз ти препоръчвам след като си инсталираш играта да си запазиш оригиналното .ехе, за да можеш после да го заместиш, ако не ти хареса пача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 според някои обаче има проблеми с нереалните обрати. аз ти препоръчвам след като си инсталираш играта да си запазиш оригиналното .ехе, за да можеш после да го заместиш, ако не ти хареса пача. Мда, доста хора казват, че пачът донася повече проблеми, отколкото бъгфиксове И само .exe няма да е достатъчно да запазиш .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 ami pri men patch-a si deistva dobre samo ponqkoga se slu4va nqkoi ma4 naistina da stane trilur no puk tova pomaga za trupkata ina4e ve4e karam 3 sezon s botev purviq sezon gi spasih a vtoriq gi napravih shampioni kato bih levski na dva puti lokoto i liteks vednuj i napravih dva ravni s CSKa kato spe4elih titlata s ravenstvo na bulgarska armiq s 2 to4ki avans pred loko pld.. pravi vpe4atlenie 4e lokoto sa mnogo silni po -silni dori ot CSKA. Ina4e igrata e jelqzna i ot bg igra4ite moga da preporu4am Nikolay Bodurov prekrasen 19 godishen zashtitnik, Asen Georgiev ot pirin 1922 strahotno lqvo krilo napadatel i Georgi Bojilov ot nafteks, Ilian Chilibonov i Atanas Dimov i igra4a na botev Vasil Vasilev koito e desen i centralen zahtitnik. SEga igraq s udineze za vlizane v shampionska liga ste vidim kakvo ste stane dano uspeq..A i stqh da zabravq Niki mihalylov ima strahotna statistika kato vratar a e samo na 19. Imam i screenshotove no ste gi ka4a po-natatuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 А какви са тия бъгове, които пача оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 А какви са тия бъгове, които пача оправя прочети малко от темата и ще разбереш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 А с пача оправя ли се това, че например Реал Мадрид и Милан нямат лого, а ПСВ Айндховен мапример има? И това, че Анри и Роналдиньо нямат снимки, а някъв арабин от третодивизионен сръбски отбор има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 A tozi arabin, nali ne mislish, 4e snimkata si e negova...tova e prisvoena snimka ot tezi, koito sa izpratili razni dobrovolci. No kato cqlo si prav za zabelejkite...drug e vaprosa, 4e patcha mai ne gi opravq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 аз на fm 2005 имах 2 пача големи към 500 мб общо които слагаха логота на всички отбори в играта,първенства и тнт и на гиганстко количество играчи.на по известните даже по 2-3 снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Значи преди играех играта с AntiBlaxx и нямах никакви проблеми.Но наскоро ми се наложи да си преинсталирам Windows-a и сега изтеглих играта на .bin file.Това е по-добрия вариант защото не ми се налага да го пазя.Играта си има крак и сичко си е ок. НО имам един проблем... Когато започана да играя и съм си направил да ми е без Autosave но то автоматично се променя и започва всеки ден дса се Autosave-а.Това е много дразнещо и не знам как да го променя.Всмисъл променям го и то пак от само себе си.Сега тегля пача 6.0.1 за да видя дале ще се оправи защото играта ми е 6.0.2.Някой ако е имал същия проблем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Значи преди играех играта с AntiBlaxx и нямах никакви проблеми.Но наскоро ми се наложи да си преинсталирам Windows-a и сега изтеглих играта на .bin file.Това е по-добрия вариант защото не ми се налага да го пазя.Играта си има крак и сичко си е ок.НО имам един проблем... Когато започана да играя и съм си направил да ми е без Autosave но то автоматично се променя и започва всеки ден дса се Autosave-а.Това е много дразнещо и не знам как да го променя.Всмисъл променям го и то пак от само себе си.Сега тегля пача 6.0.1 за да видя дале ще се оправи защото играта ми е 6.0.2.Някой ако е имал същия проблем... Ot Preferеnces може да го настроиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Един приятел имаше този проблем,но беше с 6.0.0.Ако проблема не е в Преференсес си сложи пак пача,ако и това не помогне пробвай с нов сейв Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Един приятел имаше този проблем,но беше с 6.0.0.Ако проблема не е в Преференсес си сложи пак пача,ако и това не помогне пробвай с нов сейв Абе хора...мерси за помощта ама аз точно тва казвам.Че коправя от Preferences и то само се настроийва после пак на Autosave... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Абе хора...мерси за помощта ама аз точно тва казвам.Че коправя от Preferences и то само се настроийва после пак на Autosave... Сигурен ли си че натискаш Confirm Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Сигурен ли си че натискаш Confirm Да бе натискам...Ся пак тегля пача ама то като почна да го инсталирам и ще ми излезе че вече го има и няма да стане ама ще пробвам все пак. Абе я ако можеш да ми кажеш в Preferences как са ти настройките на Autosave-a..всмисъл там в ляво има още някви неща.Ако можеш да ми кажеш как са ти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Да бе натискам...Ся пак тегля пача ама то като почна да го инсталирам и ще ми излезе че вече го има и няма да стане ама ще пробвам все пак.Абе я ако можеш да ми кажеш в Preferences как са ти настройките на Autosave-a..всмисъл там в ляво има още някви неща.Ако можеш да ми кажеш как са ти.. every: ,day,month,3 months,year,five years има и disabled Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 every: ,day,month,3 months,year,five years има и disabled Не не ставаш въпрос за това...можеш ли да ми напраиш един скрийн на прозореца с Preferences да видя как е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Много ти благодаря...напраих там още нещо ама не знам дали ще се получи.Ако не ще си го оправям постоянно. 10x to all!!! Напраих наново пача...2 пъти.И пак така става.Ама кво да напраим ся!Все пак яко някой знае как да се опрай тва чудо ще му бъда благодарен..много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Много ти благодаря...напраих там още нещо ама не знам дали ще се получи.Ако не ще си го оправям постоянно.10x to all!!! Напраих наново пача...2 пъти.И пак така става.Ама кво да напраим ся!Все пак яко някой знае как да се опрай тва чудо ще му бъда благодарен..много! А махаш ли отметката на аутосейф-а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 А махаш ли отметката на аутосейф-а? Коя отметка...то нали е смао Enabled...Disabled и т.н. Не съм видял отметка някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Как пък цяла страница повтаряте едно и също и никой не се сеща за отговора ... проблемът е в крака на играта, затова и RELOADED извадиха crackfix. Предполагам и паричната единица ти се променя на тайландската ... Свали си крака оттук и играй с кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.