Jump to content
BulForum.com

Football Manager 2006

OutCold

Recommended Posts

Абе забелязали ли сте, че наще хора все ги взимат добри отбори... Благо в Рейнджърс...

таман него мисля да взема в уест хем :punk . добре изглежда и трябва да може да играе и отдясно и в центъра. ще видим ...

• Replies 438
  • Created
  • Last Reply

i pri men nashte sa silni cska me biha v tretiq kgur na shampionskata liga sled 3-1 v purviq ma4 za men i posle 0-2 za tqh kato domakini. pone izglejda moite idioti se subudiha i zaprili4aha na man utd koito iskam da budat ste vidim dali sum na pravilen put

Може и да си прав ама може и да не си. Как смяташ Барселона бие с 9 човека (без Роналдиньо) , Атлетико. Как ти се вижда това нещо реално ли е. За мен не е. Това си е чист бъг. Жалко че не му направих един скрииншот. А може би ти на всички игри които си играл не си направил нито един лоад?

Имай в предвид че това са игри и са направени за забавление. Та всеки се забавлява както намери за добре. дали ще се лоадва хиляди пъти или ще пада докато му омръзне е въпрос на личен избор.

Та аз се лоаднах просто защото ме издразни и исках да видя дали мога да направя различен резултат от загуба. Ако смяташ че си цар на игрите пусни се с Атлетико и направи скрииншот от мача си си Барселона. Само че без да се лоадваш. Ако изхода е различен от загуба. евала ще те призная. Но дотогава остави нас ламерите да се зарибяваме както ни е гот.

Това твоето и според мен си е бъг. И в такъв случай наистина нищо не мога да ти кажа, но аз говоря за другите които като паднат и веднага лоодват. Но както каза ти това си е тяхно право. Това са игри за забавление и всеки си играе както намери за умесно.

i pri men nashte sa silni cska me biha v tretiq kgur na shampionskata liga sled 3-1 v purviq ma4 za men i posle 0-2 za tqh kato domakini. pone izglejda moite idioti se subudiha i zaprili4aha na man utd koito iskam da budat ste vidim dali sum na pravilen put

И на мен ми се паднаха ЦСКА на третия кръг с Юнайтед. 2:2 на Армията, като ги спуках от бой, и 3:0 на Олд Трафорд и спокойно се класирах. Ама аз много малко съм играл още де.

Прави ми впечетление че много от българите в играта са доста добри, а освен това виждам че има и доста младежи които се набиват на око, което ми харесва повече отколкото това което беше в предната версия на играта. :) Между другото разгледайте националите на Колумбия и Парагвай има доста смислени играчи на безценица които са със голям потенциал.

Незнам как е при вас но при мен български отбор без кой знае какви звезди достигна до финала на купата на Уефа. :))

pravo.gif

Някой да я е подкарвал играта без MDF. файла,който е ~760 MB ???

:unsure:

и аз това питам...

Ако смяташ че си цар на игрите пусни се с Атлетико и направи скрииншот от мача си си Барселона. Само че без да се лоадваш. Ако изхода е различен от загуба. евала ще те призная. Но дотогава остави нас ламерите да се зарибяваме както ни е гот.

Еми, глей ся... не се смятам за цар на игрите :) ама тва дето го казваш мога да го направя :). Принципно тва не е никво постижение да биеш с Атлетико Барса. Друго си е да стигнеш с Партизан Белград до полуфинал на Уефа в първия си сезон, а следващия да спечелиш същата тая купа. Ениуей, ако ти беше бил Барса със 7 човека и без 8 титуляра щеше да говориш къф велик играч си, ся теб като те омазаха викаш, че е бъг...

А и последно... лоудинга е за леймъри... :)

Тая игра ще ме подлуди, начи пуснах се с Арсенал(от фенщина не от друго) 1 полусезон мачкам като валяк- до ноември имах само победи. След тва към коледа тотарлен срив-падам от Уест бром и Вила, така съм псувал, че котката се скри под леглото, както и да е с 3000 зора взех титлата и шампионската лига, и ся 2 сезон пак старат песен на нов глас. Купих някой страхотни футболисти с космически оценки дето по цул мач се губят по терена, а най мощното беше в 1 мач срещу ман, губех в резултата и гледам Анри излиза сам срещу вратаря и в този моментго настига не кой да е Кийн-дето е 2 по бавен че и повече и му я зима, полудах буквално, че купих Гереро от Айерн и се разви супер, джъмпинг, хеадинг, финишинг и техника на 18, сички важни показатели са му над 15, обаче изпуска супер често и го надскачат някви халфове с джъмпинг 10, да не говорим за дясното ми крило което с скорост, дирбъл и ускорение 20 с флеар към 16-17 не може 1 защитник да мине. Не проумявам как може оценките да ивмат толкова малко занчение за тва което става, тая година мач еджина издиша яко просто.

Тая игра ще ме подлуди, начи пуснах се с Арсенал(от фенщина не от друго) 1 полусезон мачкам като валяк- до ноември имах само победи. След тва към коледа тотарлен срив-падам от Уест бром и Вила, така съм псувал, че котката се скри под леглото, както и да е с 3000 зора взех титлата и шампионската лига, и ся 2 сезон пак старат песен на нов глас. Купих някой страхотни футболисти с космически оценки дето по цул мач се губят по терена, а най мощното беше в 1 мач срещу ман, губех в резултата и гледам Анри излиза сам срещу вратаря и в този моментго настига не кой да е Кийн-дето е 2 по бавен че и повече и му я зима, полудах буквално, че купих Гереро от Айерн и се разви супер, джъмпинг, хеадинг, финишинг и техника на 18, сички важни показатели са му над 15, обаче изпуска супер често и го надскачат някви халфове с джъмпинг 10, да не говорим за дясното ми крило което с скорост, дирбъл и ускорение 20 с флеар към 16-17 не може 1 защитник да мине. Не проумявам как може оценките да ивмат толкова малко занчение за тва което става, тая година мач еджина издиша яко просто.

Мисля че отборът ти още не се е сработил при мен няма такива неща след като засилих халфовете ми да тренират дрибъл и задържане на топката както и пасове, а нападателите ми тренират завърващият удар и отскот и съм адски доволен.

pravo.gif

Тренировките наистина са много важни. В началото като не знаех какво да правя не пипах нищо, докато не забелязах, че на всичките ми играчи ефектът от тренировките е отрицателен. Сега вече нещата са по-различни :)

Еми, глей ся... не се смятам за цар на игрите :) ама тва дето го казваш мога да го направя :). Принципно тва не е никво постижение да биеш с Атлетико Барса. Друго си е да стигнеш с Партизан Белград до полуфинал на Уефа в първия си сезон, а следващия да спечелиш същата тая купа. Ениуей, ако ти беше бил Барса със 7 човека и без 8 титуляра щеше да говориш къф велик играч си, ся теб като те омазаха викаш, че е бъг...

А и последно... лоудинга е за леймъри... :)

Ем евала тогава. Аз играя от дъжд на вятър. От работа много свободно време няма.

:angry: И затова за мен е нещо нередно. А и не се смятам за голям майстор на игрите. Както виждаш не съм тръгнал да се хваля.

И ако обичаш би ли ми показал с един скрииншот как си го направил.(говоря за Барса - Атлетико) Че ми е много интересно :confused

Тренировките са много важни наистина, когато са по тежки играят по добре, но освен повече контузи се изморяват по бързо и не са в кондиция, така че си е нож с 2 остриета, освен това трябва да си намиерите качествени треньори, щтото в тая игра футоблиста върши полвината работа а треньора другата полвина.

Ами при мен играта върви доста добре!

Играя с Атлетико Мадрид 1-ви сезон и след 21 мача съм на 2-ро място с 41 точки (12 победи, 5 равенства и 4 загуби).

За сега не съм направил нито един трансфер (с изключение на един свободен), защото исках да тествам наличните футболисти и по-младите такива и виждам че не съм сбъркал!Надявам се да продължа в същия дух и да настигна Реал, който е с 4 точки пред мен!

Искам да помоля някой да ми обясни в темата или на PM как мога да си снимам desktop-а?!

Искам да помоля някой да ми обясни в темата или на PM как мога да си снимам desktop-а?!

натискаш Print Screen (Prt Scr), после отваряш Paint, Infran View или друга подобна програма отиваш на Edit и му даваш Paste...после само даваш Save As и запазваш снимката някъде... :D

Маунтваш в Алкохол(най-нова версия), инсталираш, пускаш Anti-Blaxx настройваш го(със Securom7 опция, въпреки че играта е SD4(защо - не питайте)) и я стартираш оттам.

И аз реших, че е време да изгудя няколко дни в игра :bgrin: , ама тея кракове направо ми скъсяват живота, и което е по-кофти живота на PC-то. Едно време и от крокове нямаше нужда, а сега гледай кво и станало :(

ама тая игра от време навреме вкарва ебати и наредбите:) тъй като бях няколко дена без нет се зарибявах и гледайте за какъв смях става вапрос

забележете на колко точки е третия

тва е от същия сезон

и тва при положение че загубата и единия равен на байерн са от мен о.0

а тва е през другия сезон

забележете колко мача без загуба бях направил:)

и то защото просто имах мач за шампионската след тва и пуснах резервите:)

ми доста си постигнал браво

вапроса небеше в постигането:) а в тва че самата игра гледа да те преебе за да ти запази интереса...ако отбора ти играе невероятно има доста добър шанс някой основен противник да играе без да губи въобще...примерно като ги бих байерн им спрях серия от 56 мача без загуба!!!!!...а иначе за постигането...станах 7 в клубната ранглиста и тва без да спечела КЕШ....един път стигнах финала и челси ме биха с 2 удара във мойта врата:(

На ФМ 2005 имах 120+ мача без загуба с Ливърпил!

И точно преди да направа поредния мач без да загубя - играта почна да прави номера.

Контузваха ми се постоянно играчите,получаваха червени картони и така един мач останах без нито един вратар - пуснах някакъв 17-годишен и ме пръснаха !

ама тая игра от време навреме вкарва ебати и наредбите:) тъй като бях няколко дена без нет се зарибявах и гледайте за какъв смях става вапрос

забележете на колко точки е третия

тва е от същия сезон

и тва при положение че загубата и единия равен на байерн са от мен о.0

а тва е през другия сезон

забележете колко мача без загуба бях направил:)

и то защото просто имах мач за шампионската след тва и пуснах резервите:)

Съвет,save as JPEG ;) .

Иначе браво за постиженията ти :)

• 2 weeks later...

Наложи ми се да си преинсталирам windows-а и сега играта ми не бачка.

Ще ми се наложи да я тегля и инсталирам наново или по ми трябва bin файла :excl:

Искам да попитам дали отново трябва да я подкарвам с inti-blaxx, защото тя ми прецаква демона.

Има ли вече друг начин за подкарване :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...